אפשר להצטרף?

happy00

New member
אפשר להצטרף?

אני בחופשת לידה עם תינוק קטן בבית (ועוד שני ילדים בגן). הגיע הזמן לעשות סדר בבית מהיסוד. אני ממש גרועה בזה, קשה לי לזרוק דברים ואני לא יודעת מאיפוא להתחיל, כך שהכל נשאר בגדר מחשבות, ואני לא עושה כלום. אני ממש זקוקה לפוש רציני. ודבר ראשון - יש לי ספרי לימוד של קורסים מהאוניברסיטה הפתוחה לתואר ראשון (מתמטיקה, מחשבים וקצת ספרות). גם אם אני אעשה פעם תואר שני, זה בטח לא יהיה במתמטיקה. מה עושים עם הספרים האלו? (חבל לזרוק לפח....)

../images/Emo96.gif../images/Emo212.gif ברוכה הבאה .

ספרים זה באמת משהו שקשה לזרוק . אני זרקתי כמעט את כל חומר הלימוד מהאוניברסיטה ,אבל את הספרים השארתי(בחלק האחורי של המדף הגבוה ביותר בארון הספרים) .ברור לי שהיום אף אחד כבר לא יילמד מזה ,אבל דווקא הבנות שלי נהנו כמה פעמים מדברים ששלפתי להם משם. לא מסוגלת לזרוק את הספרים האלה ....
אם החומר עוד רלוונטי ,אולי תנסי בספריה העירונית ?

מירית99

New member
רעיון לספרים

אני מסרתי את כל הספרים מלימודיי באוניברסיטה לבית הספר התיכון שלמדתי בו. הם צירפו אותם בשמחה לספרייה שלהם. את יכולה להיכנס לספריית התיכון שקרוב אליך, ולשאול אותם. נראה לי שהם ישמחו מאוד לקבל את הספרים האלה - במיוחד במקצועות שציינת.

goanin

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני ממליץ לך להכנס גם לדף הקישורים ולראות אם יש שם דברים שיוכלו לעזור לך. ו..... יש לך ספרי לימוד במתמטיקה?? איפה את גרה? אני רוצה

happy00

New member
תודה על העיצות וקבלת הפנים

אני מתכוונת באמת להוציא את הספרים מהבית ולפנות מדף בספריה. בנוסף אמתול בסוף התחלתי עם המזנון בסלון וסידרתי אותו. היום אני גם מתכוונת להחליט על תא או מדף ולהשתלט עליו. החלטתי שתוך כדי סידור, אני אשים בשקית את הדברים שאני לא רוצה בבית אבל לא יודעת מה לעשות איתם, ואז אתן לבעלי לטפל בזה, כי לו יותר קל לזרוק מאשר לי (וגם יש לו למי למסור כל מיני דברים).

למעלה