אפשר להצטרף?

taroboy

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני תום בן 15.5 :) ME הוא אלבום מושלם! בהצלחה:)

Fairywitch

New member
../images/Emo51.gifלכולםן../images/Emo70.gif

והאלבום ME באמת מושלם. אני חורשת אותו

ZuLi90

New member
ברוכית ככרובית ../images/Emo140.gif

ליאור , 17.5, אשקלון איפה שהקסאמים או לפחות יהיו בעתיד הלא רחוק. welcome =]

Fairywitch

New member
טוב, אז כמה דברים עליי-

אני קצת זקנה- 31 בסוף החודש, אבל מרגישה (ויש אומרים שגם נראית)- 22 גג
אני אוהבת כמעט כל סגנון מוסיקה אפשרי- החל מקלאסית דרך מחזות זמר, קאנטרי וארוויזיונים, אבל בשנה האחרונה שומעת יותר ויותר רוק. בין האהובים עליי- אוונסנס, כריס דוטרי, חנה פקרינן, ועכשיו גם ווית'ין. מהותיקים יותר אני שומעת ג'פרסון איירפליין, פינק פלויד, בוב דילן, ג'ואן באאז, ובכלל המון מוסיקה היפית. אני מנהלת 2 פורומים בתפוז (ראו חתימה), מכורה לדיוויאנט ארט ולפייסבוק, גרה בחיפה, יש לי כלב ואני צמחונית כבר 15 שנה
ו... זהו.

Gremshnit

New member
וואו, מגניב! ../images/Emo6.gif

ולפי דעתי, פתיחות היא המפתח [; הכי חשוב להיות פתוח לדברים חדשים ולא להתקבע על דבר אחד. ואם את אוהבת את אוונסנס ו-ווית'ין טמפטיישן, אני בטוח שתתאהבי גם בנייטוויש, שבהרבה מובנים דומה ללהקות שציינתי (רק שלנייטוויש יש מאפיין בולט מאוד, ומה שאני מאמין שגם הביא להם את ההצלחה- הסולנית היא זמרת אופרה. או לפחות הייתה, כי היא פוטרה, אבל אלו כבר עובדות זוטרות למי שרק רוצה לשמוע מוזיקה חדשה). אם את מעוניינת לשמוע, הנה קישור:

Fairywitch

New member
שמעתי פעם גרסא של נייטוויש לפאנטום האופרה-

אהבתי
משירים אחרים לא נפלתי- אבל לא שמעתי מספיק, אז אני אתן להם עוד צ'אנס. שילוב של אופרה עם רוק זה מעולה. בכל מקרה- ווית'ין יותר טובים- עוד לא שמעתי שיר שלא אהבתי(ושמעתי שני אלבומים + בונוסים)
מישהו פה מכיר את כריס דוטרי או חנה פקרינן?

Fairywitch

New member
הקליפ שצירפתי של כריס הוא לא רשמי-

אז תתעלמו מהקליפ ורק תקשיבו לשיר

../images/Emo99.gif

עדיין לא יצא לי לשמוע את כל השירים, אבל איטס נוט אובר אחד המדהימים
הום חביב, ואת קראשד אני לא מכירה

למעלה