אפשר להצטרף?

Fairywitch

New member
אפשר להצטרף?../images/Emo9.gif

לא בטוחה שיהיה לי הרבה מה להגיד- אני NEW FAN, רק לפני שבוע שמעתי על הלהקה- והתאהבתי מצליל ראשון. היום קניתי את MOTHER EARTH, ואני נהנית מכל רגע
המלצות לניובית?

Gremshnit

New member
ברוכה הבאה!

ומזל טוב על הקנייה החדשה שלך. אני בטוח שאת לרגע לא תתחרטי עליה.
והמלצות...? בתכלס אין דבר כזה המלצות במוזיקה. מה שהכי כייף במוזיקה זה לגלות בעצמך שירים חדשים ולמצוא את הטעם האהוב עליך :) אבל אם את תאהבי ממש את ווית'ין טמפטיישן, את תמיד מוזמנת לקנות את שאר האלבומים שלהם (The Silent Force מומלץ מאוד).

Jilian

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני איתן בן 15.5... אני הייתי ממליץ לסרוק את כל הדיסקוגרפיה.. כל דיסק משהו אחר אז זה תלוי בך.

Fairywitch

New member
מכיוון שאני די חדשה בעניין- כמה שאלות בסיסיות

מאיפה בעולם הלהקה? מתי הם הוקמו? כמה דיסקים הם הוציאו סה"כ, ומה סדר היציאה שלהם?
על קבלת הפנים החמה

Liquid Dreams

New member
ברוכה הבאה :]

ווית'ין מהולנד. הם הוקמו ב96. הם הוציאו ארבעה אלבומים+EP. Enter [96] [או שזה היה 97? :X] The Dance [98] Mother Earth [2000] The Silent Force[ 2004] The Heart of Everything [2007]

Fairywitch

New member
תנקס!../images/Emo9.gif על הדיסק שקניתי של "אמא אדמה"

כתוב 2003, אגב

Liquid Dreams

New member
כי זה מתי ש"הוציאו" אותו, כנראה

ז"א, כמו שיש הוצאות מחדש של ספרים, כנ"ל דיסקים. ++

אזירפאל

New member
בטח קנית את ההוצאה הירוקה.

הגרסה המקורית של הדיסק היא זו עם הכריכה הצהובה. הירוקה יצאה ב-2003 עם שירי בונוס: Bittersweet שהוא ביסייד, ו-The Dance, Enter ו-Restless שהם שירים ישנים שלהם.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifאכן הירוקה../images/Emo9.gif

ואהבתי את הכינוי שלך. בשורות טובות?

barlevy

New member
יש 2 הוצאות ירוקות

השנייה הירוקה יצאה בימים אלו עם תמונה שונה ועם בונוסים אחרים..

Ice Queen 7

New member
אני מכירה את הכינוי שלך מאיפשהו ס:

ברוכה הבאה! ^_^ תתחדשי, Mother Earth אלבום מצויין D: (מכושפות
) אגב, אם גם את שמת לב ליופי ולכשרון היוצא דופן של הסולנית את מוזמנת להצטרף לקומונה 22131
(רק אל תיבהלי מהשם שלה XD) וכל חדש אחר בפורום שקורא את זה במקרה, גם אתה מוזמן לשם! מוזר שלא חשבתי על לפרסם אותה בשירשורים של החדשים ס.ס

למעלה