אפשר להצטרף?

• פותח הנושא hyb
  • פורסם בתאריך

hyb

New member
אפשר להצטרף?../images/Emo9.gif

אחרי שנים של הצצה מהצד... 9 IVF והמון המתנה... הגיע הזמן לעבור דירה לפני שבועיים החלפתי סטטוס והפכתי לאמא של מתניה... אנחנו עדיין בשלבי הסתגלות מקווה שתקבלו אותי אליכם...

רוית ב

New member
אההההההההההההההההה../images/Emo24.gif

קלולוווווווווווווווווווווווווווו אני מאושרת עד הגג לראות אותך פה !!1 מתניה זה השם הכי יפה בעולם החבר הכי טוב של נדבי הוא מתניה מהגן... איפה את בכלל? איך היה ההריון איך היה בלידה ??? איך ההרגשה להיות אמא יווו אני ממש מתרגשת חיבוק ענקי מזל טוב ענקי צהלולים שירים וריקודים דברי איתי!!!!! אושר בריאות ואהבה

אפרסקה

New member
וואו, hyb, איזו הפתעה מדהימה!!

לבושתי אפילו לא ידעתי שאת בהריון (או שזה היה סוד?) אני כל כך שמחה לשמוע את הבשורה על הולדת מתניה!! מאחלת לכם ממנו המון אושר, שמחה וסיפוק, וצליחה קלה של ההתחלה הלא פשוטה. ברוכה הבאה! אפרסקה.

eti22

New member
היב אהובה../images/Emo25.gif

מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מאחלת לך רק אושר ונחת
נשיקות, אתי

anguly

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

איזה כיף לראות את הניק שלך כאן וזה בכלל בלי שאני אפילו מכירה אותך אישית... מזל טוב להולדת מתניה הרבה אושר נחת והנאה מגידולו

חגיתלה

New member
יקירתי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

עוד גירוש ענקי שעשינו על האםאמא שצ ותיקה מפוריות. כמה שאני שמחה לראות אותך כאן. כמה שהצדק נעשה כאן במקרה הזה. וכמה דמעות וצמרמורות העברת בי. אז הנה - זה הצליח
מאחלת לכם רק אושר ושמחה ואהבה ופריחה עם מתניה. שם מהמם עם כל כך הרבה משמעות. נשיקות רבות חגית

אכן אושר גדול...

בשעה טובה יקירה!!! כייף ענקי לראות אותך סוף סוף במקום המיוחל! ...וכמו שאמרה חגית ...בהחלט בהחלט מגיע לך!! ... כל טוב והרבה נחת!!! שרון

פומלית1

New member
וואו איזה הפתעה ../images/Emo49.gif

שמחה מאוד לראות אתכם פה! מזל טוב וברוכים הבאים

טוב שרב סרן שמועתי עובד

ככה לפחות ידעתי שזה צפוי ולא נפלתי עכשיו מהכסא. מזל טוב יקירה, שיהיה לך המון טוב עם מתניה (וגם עם אבא שלו). ומה עם תמונות????

אלה 2

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזו הודעה משמחת ומרגשת

למעלה