אפשר להצטרף ... ?

אפשר להצטרף ... ? ../images/Emo68.gif

עושה רושם של בית חם ואוהב לאמא חדשה לאפרוחית בת שבוע ? מה אתן אומרות, יש מצב שתקבלו אותי פה... ?

רגע, יש בחינות קבלה נוקשות../images/Emo88.gif

מבחני מיון קפדניים נערכים פעם ברבעון. מצד שני, יש כאלה שיש להן פרוטקציה. לך יש. התקבלת
ברוכה הבאה

ariane

New member
רגע!!!

אש"פית שכחה איזה פרט קטן כדי שתתקבלי בברכה עוד יותר: דורשים תמונה!!! שמחה מאוד שאת מצטרפת אל הבית החם והמיוחד הזה. נשיקות ומזל טוב

אממ...מוכנה לעבור כל בחינה...

למרות ש...עושה רושם שלהביא ילד/ה זו בחינה מספיקה...לא?
מעלילות רוני בעולם הגדול...: קפיצת גדילה בגיל שבוע ויום, מי היה מאמין! רק חבל שהבנתי את זה בדיעבד (אז אולי לא הייתי בוכה כל כך אתמול, מייאוש כמובן - להניק כל שעה זה לא קל!) והיום היינו בטיפת חלב, עשה לי את היום - רוני נולדה 3 ק"ג ויצאה מביה"ח 2755 והיום היא נשקלה - 3200 !!!! (איזה חמה אמרה ש"אולי אין לך חלב"...?!) אני מאושרת
לגבי התמונה...ברגע שאבין איך לעזאזל מקטינים תמונה תקבלו אותה בשמחה - ואולי מישהי פה יודעת ותוכל להדריך אותי???

ariane

New member
תספרי לי על זה

אני כרגע מכילה את עדן כל שעה בארך אז אני מה זה מבינה אותך... וכל הכבוד על המשקל, לא יאמן!!! לגבי תמונה אם את רוצה את יכולה לשלוח לי במייל ואני אקטין אותם. אני משתמשת בפוטושופ אז אני לא יכולה להסביר לך איך עושים. תחזיקי מעמד(כאילו יש בררה) נשיקות

בנצ100

New member
הקטנת תמונה

אולי יש דרך פשוטה יותר, אבל ככה אני עושה את זה: 1. פותחת את התמונה, לוחצת על Print Screen (יש לך מקש כזה במקלדת, באזור הימני למעלה). 2. פותחת תוכנית בשם Paint (לא זוכרת איך זה נקרא בעברית, אבל זה בהתקנה הכי בסיסית. יש לך כזו תוכנית) ולוחצת שם Paste (קודם העתקנו, עכשיו שופכים לשם). 3. מסמנת את התמונה עצמה באמצעות הריבוע של Select (בתוכנית Paint, כפתור ימני מלמעלה), חותכת אותה, ושומרת כתמונה נפרדת (מבקשים File-New ויוצרים מסך נקי). 4. שומרת בפורמט JPEG. הפלא ופלא - פתאום זה הרבה יותר קטן... בד"כ עד 50K. קצת מעיק, אבל עובד...

סינטה1

New member
../images/Emo26.gif דרך פשוטה -

תעמדי על התמונה - מקש ימני send to mail reciptiant שואל אם להקטין - להגיד שכן. לשמור את מה שהוקטן

noaagr

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo142.gif

אני בעצמי מצטרפת חדשה וכבר מברכת חדשות אחרות... כן ירבו!

Tנקר בל

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אין לי כל כך זכות, כי להוותי אני בקושי משתתפת
, אבל בכלופן שמחה לראות אותך כאן

למעלה