אגב... יפה לך שהשם שלי מככב על התחת שלך
ח חיפושית222 New member 29/11/03 #22 חחחחחחחחחחחחחחחחחח הנה הקטן אני עקרת בית כל כך טובה, שאני מנצלת הזדמנות של כיור מלא בכלים והופס- מכניסה אותו לשטיפה זריזה...אחר כך הוא עושה פאנלים (הוא ממש בגובה הנכון)
חחחחחחחחחחחחחחחחחח הנה הקטן אני עקרת בית כל כך טובה, שאני מנצלת הזדמנות של כיור מלא בכלים והופס- מכניסה אותו לשטיפה זריזה...אחר כך הוא עושה פאנלים (הוא ממש בגובה הנכון)
L liat ליאת New member 29/11/03 #23 לברווז התכוונת? ../images/Emo3.gif ואם כבר מדברים על משפוח'ת, הרשו לי להציג את סבתא שלי הכוסית
L liat ליאת New member 29/11/03 #25 לא אומרים בעעעע על אוכל ../images/Emo67.gif ופעם הבאה שקלי מילים כשאת מקללת את סבתא שלי
ח חיפושית222 New member 29/11/03 #28 מסרי את התנצלותי לסבתך היא נראית מאוד עסוקה כרגע, אז בהזדמנות ראשונה...
L liat ליאת New member 29/11/03 #29 נמסר ../images/Emo67.gif והיא באמת מאוד עסוקה. פעם היא היתה גרה מול בית הקברות, היום היא גרה מול הבית
נמסר ../images/Emo67.gif והיא באמת מאוד עסוקה. פעם היא היתה גרה מול בית הקברות, היום היא גרה מול הבית
מ מוצרלה New member 29/11/03 #26 איכסססססססססססססססססס ככה הגוף שלנו יראה בגילה?????????????????????????????? איכסססססססססססססססססססססססססססססססססס
איכסססססססססססססססססס ככה הגוף שלנו יראה בגילה?????????????????????????????? איכסססססססססססססססססססססססססססססססססס
ח חיפושית222 New member 29/11/03 #30 בנות הפורום היקרות משרד הבריאות פרסם אזהרה בנוגע לשימוש יתר בויברטורים. קיראו בעיון