אפשר להצטרף?!|

אפשר להצטרף?!|../images/Emo140.gif

שלום לכולם! מזה תקופה שאני שותפה סמויה בפורום המקסים הזה. עוקבת בדריכות אחרי התפתחויות שונות. מתפעלת מיכולות רבות ומגוונות,כמו למשל להצליח לכתוב תזה תוך ארוסין ועבודה נמרצת, או פתאום לגלות שמשהי בכלל מגשימה חלום ועולה על במה... אני מוצאת את עצמי מחזיקה אצבעות למי שנלחמת במשקל ומצליחה לעשות עם עצמה מהפך, ומצדיעה למי שמגדלת חמישה, ועוד בהריון, ועדיין שומרת לא רק על שפיות, אלא אפילו על חוש הומור... ועוד ועוד, 'תקצר היריעה' כמו שאומרים. סחתיין בנות! ובמיוחד למנהלות שמצליחות להגיב באופן מידי ולהביא יופי של רעיונות. בקיצור, החלטתי להצטרף למשפוחה, מתוך תקוה שהשותפות הזו גם תסיע לי להפוך את ההתחיבות החיצונית שלי לסדר, להתחיבות פנימית.אז הנה, יצאתי מהצל...

ליזקוש

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

זאת גם ההזדמנות שלי להודות לפורום. אני בתהליך של שינוי כבר המון זמן, והוא איטי. עצם קיום הפורום, וההצצה בו מדי פעם מעלים את נושא הנקיון והסדר למודעות, ואצלי זה עשה הבדל גדול. הנקיונות לפסח השנה עברו כמעט חלק לגמרי, לעומת לפני כמה שנים- אז היה בלאגן ולחץ אטומי (אנחנו דתיים, ולכן- אין מנוס מנקיון לפני פסח). ובקיצור- תודה לכל מי שכאן. ולך, סיזיפוס, בהצלחה. אני מבטיחה לך שאם יש רצון אמיתי לשינוי, ותמיכה כמו של הפורום, השינוי יגיע. צריך רק ללמוד ולהעריךאת ההצלחות הקטנות ולא לזלזל בהן, כי זה המהפך האמיתי.

הפתעתן אותי...

תודה על קבלת הפנים הנעימה, ידעתי שיש על מי לסמוך, אבל לא חשבתי שכלכך מהר... ועוד בשעת לילה סהרורית זו...

ברוכה הבאה אלינו

לכל אחת יש יכולת מיוחדת או משהו שעושה אותה שונה - אז הנה כולנו כאן, מצאנו שפה משותפת ואנחנו נהנות יחד. זמחה שהצטרפת.

shelico

New member
טוק טוק טוק...

פתאום שמתי לב שהתגנבתי מהחלון ... אז אני דופקת בדלת ומבקשת להכנס לפורום הגעתי אליכם במקרה ואולי לא סתם.... אני בתקופת שינוי ופריחה לאחר עבודה קשה (פיסית ונפשית) בשנה האחרונה רווקה עם 2 ילדים 2 כלבים וחתול ,חצר גדולה, גינת ירק והמון המון בלאגאן. שורש העינין הוא שאני לא מאורגנת ולא עיקבית ובלגניסטית מבטן ומלידה והילדים לומדים.... אז החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולעשות דיאטה לבלאגן כבר שנה עברה ואני מתמודדת עם נפילות ועליות ממש כמו נרקומן תעזרו לי ברגעים הקשים?

טליW

New member
את מבקשת כל-כך יפה... המממ... בסדר

למה לא?
ראשית, ברוכה הבאה
ולעניננו, מה תוכנית הפעולה שלך? מה את רוצה להשיג? אם התשובה שלך היא "סדר בבלאגן", יש סיכוי שתשארי באותו מקום בדיוק גם בשנה הבאה. למה? כי זה גדול מדי. מבהיל מדי... בלתי ניתן לתפיסה. ערב, שקט... הילדים ישנים, הכלבים והחתול עסוקים ולך יש שקט. שבי עם עצמך, עם דף נייר ועט, ותתחילי לכתוב מה את רוצה לעשות. מה את רוצה לשנות. מה צריך טיפול שלך. מה הכי דחוף, ומה פחות... אני חושבת שאת מבינה את הראש. אח"כ תכיני לך לוח-זמנים ותוכנית עבודה. תפרקי כל פרוייקט למשימות קטנות וקטנטנות. תמיד אפשר לבצע כמה משימות קטנות אם יש את הזמן והרצון, אבל במשימות גדולות קשה לראות את הסוף, וזה לא מעודד. יש כאן בפורום המון עצות, ואת גם יכולה להכנס לקישורים למעלה. בחוסר צניעות מופגן אני אפנה אותך לרשימה שכתבתי, והוספתי שם קובץ שיכול לעזור לך: מאיפה להתחיל? בהצלחה, ובבקשה תישארי איתנו, ואל תשכחי לעדכן אותנו בהתקדמות.

shelico

New member
תודה על קבלת הפנים המעודדת

אני באמת חושבת שאתחיל ברשימות . קראתי את הקובץ ואהבתי במיוחד את מה אפשר להספיק ב 5 דקות. הבעיה אצלי היא שמעל המקרר הצטברה שכבה של בלאגן בגובה חצי מטר שיקח חצי יום לסדר אותה. וככה זה בכל הבית... לפני שנה היה יותר גרוע . בעזרה של חברה טובה (ממש פייה) הצלחתי להוציא מהבית והחצר משאית שלמה (וזו לא הגזמה) של זבל . והחצר והגינה עברו שידרוג אבל זה לא מספיק. יש גם מכולה שמשמשת כמחסן וגם שם הבלאגן חוגג אפשר לשתף אתכם ברשימות שלי ? זה יעזור לי להתקדם... לשטוף כלים אני אוהבת לתעסק עם כביסה - שונאת. (במיוחד קיפול) תקופה מסויימת חיינו עם לול תינוקות שכל הכביסה מהחבל הגיעה אליו והיינו לוקחים ישר מהלול. בלי קיפולים ובלי בלבול מוח. התקופה הזו הגיעה לקיצה כשהבת שלי (בת 9) התלוננה שכל הבגדים שלה מקומטים (ירשה את הגנים של אמא שלי שאיכשהו פסחו עלי) אתם מבינים את הרעיון...

טליW

New member
את יכולה לשתף, ואפילו רצוי...

כי תמיד יהיה מי שיתן לך רעיונות, עצות והרבה עידוד.

למעלה