טיבעי לחלוטין ומגיע עד אחרי הטוסיק
ד דובונת איכפת לי New member 24/10/06 #16 ../images/Emo23.gifברוכה הבאה../images/Emo23.gif סחתיין על החיוך ..... שלא יפסק לעולם
מ מִיקָה ואֶיתָן שלי New member 25/10/06 #30 דארלינג יפה שלי הכי יפה בכל מחוז הצפון געגעתי לך מזמן מזמן!
ל ליאתייייייי New member 26/10/06 #36 אווווו שלום לך יפתי../images/Emo25.gif באמת מזמן... מה שלום הילד היפה שלך? והילדה המהממת? ומה שלום החבר המשותף שלנו? תעשי מדי פעם נדנוד במסנג'ר געגעתי לך
אווווו שלום לך יפתי../images/Emo25.gif באמת מזמן... מה שלום הילד היפה שלך? והילדה המהממת? ומה שלום החבר המשותף שלנו? תעשי מדי פעם נדנוד במסנג'ר געגעתי לך
ע עופר 123 New member 26/10/06 #34 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif ברוכה הבאה לפורום הכי עגול ברשת עופר
מ מאיוש המקורית New member 26/10/06 #37 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif לפורום הכי עגול ברשת. ליאת יקרה, המשך שהות מהנה בחברתנו. יש לך ילדה יפיפיה. תמשיכי להגיב לשרשורים
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif לפורום הכי עגול ברשת. ליאת יקרה, המשך שהות מהנה בחברתנו. יש לך ילדה יפיפיה. תמשיכי להגיב לשרשורים