אפשר להצטרף?

ענתי44

New member
אפשר להצטרף?../images/Emo140.gif

קיבלתי מחברה את שם הפורום. טכנית אני יתומה רק מאבא. איש מדהים שנפטר צעיר והשביע אותי על ערש דווי לשמור על אמא, אישתו האהובה. כל השנים שחלפו ( בכ"ז תשרי 17 שנה בלעדיו) אמא זו שטיפלה בנו. בילדיה ונכדיה. לפני כשנתיים נחתה עלינו פצצה. אמא חלתה באלצהיימר ( כבר היו מחלות נוספות כמו אפילפסיה וסכרת) ושבועות אחרי גם קיבלה אירוע מוחי. וככה יוצא שאני הפכתי לאמא של אמא שלי. מטפלת בה 24 שעות ביממה. 365 ימים בשנה. אני לא אחת יושבת לידה ואני מתגעגעת אליה. אל האמא שהיתה לי ואבדה בתוך מפלצת האלצהיימר. מספידה אותה ומתאבלת על האמא החיה- מתה שלי. מתגעגעת אליה כל כך. זקוקה לה מאוד.

לולי80

New member
../images/Emo201.gif

שלום לך... מצטערת על האובדן הכפול שלך..... אני מבטיחה לך שפה תמצאי אוזן קשבת ואוהבת....
לול

שלום לך, ענתי.

צר לי שהחיים כיוונו כך שאכן בעוד אימך בחיים, בעצם היא כאן ולא כאן. אני מכירה את המצב הזה, בורסיה שונה במקצת אמנם, אבל בהחלט מכירה את הקושי והמורכבות. ענתי, את מוזמנת להישאר עימנו, לשתף ולהשתתף ככל שיתאים לך.

ענתי44

New member
שוב עולה לאמא החום

אני לא מפסיקה לבכות. אני כבר לא יודעת מה לעשות? עד לפני שלושה חודשים היא היתה בסדר. יחסית.אחרי אירוע מוחי ואלצהיימר. וברקע עוד מחלות. על כסא גלגלים וסיעודים אבל הולכת יום יום למרכז יום ופורחת שם, אוהבת מוסיקה לאת אודיטה ולרוב מתקשרת. ואז פרצה דלקת ראות והיא אושפזה בבית חולים. שם החל מצבה להחמיר. התחילו לה קשיי בליעה. הרופאים לא יודעים אם היה לה עוד אירוע או החמרה באלצהיימר. בכל אופן רצו לעשות לה ניתוח פיום קיבה. החדרת צינורית הזנה לבטן.( בשלב הזה היא היתה כבר בבית חולים גריאטרי) אנחנו מתנגדים לניתוח. גם כי היא עדיין אוכלת אם מאכילים אותה באהבה וסבלנות. ( מעדנים גבינה גרבר כלכלה רכה ותוסף מזון) גם כי ממה שקראנו על הניתוח יש לא מעט מקרים שהחולים ממשיכים לפתח דלקת ראות כי אוכל מהקיבה עולה לראות וגם כי אנחנו חוששים מזיהומים בגלל מצבה הכללי.וגם היו כתבות שנעשו ניסויים , כביכול, על חולי דמנציה, בניתוח הזה. אז חששנו. היא כל הזמן יוצאת ונכנסת לבית חולים.התחילו לה פצעי לחץ. בשבוע שעבר אחד מהם בעקב הרגל גרם לזיהום. והנה הפצע חזר ואיתו החום. כולם, כולל האחיות שבאו לביקורת, אומרים שאמא מטופלת בהרבה אהבה על ידי המשפחה. אבל היא בכל זאת לא יוצאת מזה ואני כבר לא יודעת מה עושים?

ענתי44

New member
../images/Emo10.gif

אכן מדובר באותו מקום. והניתוח שאמא אמורה לעבור זה חלק מאותם ניסויים. לכן לא הסכמנו ולכן, באישפוז האחרון לא הסכמתי להעביר אותה שוב מהמיון לשם. לפני שעה קלה הגיע לכאן מלאך בלבן. אח אחראי מהיחידה להמשך טיפול בית של קופת חולים, וסוף סוף , אמא תכנס ליחידה שזה אומר ביקור קבוע וסדיר של אחות ורופא, מתן אינפוזיה קבועה ואנטיביוטיקה בווריד אם צריך

טוב שנמצא הפתרון.

מזל שהייתם בשביל אמך שם למנוע את הזוועה ההיא. מסכנים האנשים שאין בשבילם קרובים שמבינים ושיכולים לעשות זאת בשבילם ...

למעלה