אפשר להצטרף? ../images/Emo140.gif
שלום לכולן, מכירה אותכן בסיבוב הקודם של הקומונה ושמחה לראות שהפכתן לפורום! מזל טוב למנהלות ולמי שעשה את הצעד החכם הזה... אני ענבל, בת 39 וקצת, שנתיים אחרי לידה. עד לפני חודש סחבתי עלי 7 ק"ג עודפים מהלידה (שבה עליתי בסה"כ 12 אבל 7 נדבקו היטב למקומות הנכונים
). אחרי בדיקה של כמעט כל האפשרויות שיש לדיאטה בקבוצת תמיכה נרשמתי לפני חודש לאולגה רז. לא רק בגלל העובדה שבדיאטה שלה אוכלים לחם/פחממות ולי זה התאים, אלא בגלל הסיבה הטריויאלית שהקבוצה שלה קרובה יחסית אלי לבית... בינתיים אני מתמידה יחסית, מזייפת בעיקר בסופי שבוע אבל קצת הירידה סביר ואפילו כבר קוצר מחמאות מהסביבה הקרובה. שמחתי לראות שיש אותכן כאן כי באמת לפעמים חסרה התמיכה בין לבין השקילות בימים הקשים (במיוחד כשהקבוצה שלנו לא בדיוק my cup of tea אבל לא חשוב). בהצלחה לכולכן ואשמח לשמוע חוויות מ"בוגרות" אולגה כדי לדעת לאן מתקדמים מהלחם וכמה אפשר להתמיד עם זה כאורח חיים.
שלום לכולן, מכירה אותכן בסיבוב הקודם של הקומונה ושמחה לראות שהפכתן לפורום! מזל טוב למנהלות ולמי שעשה את הצעד החכם הזה... אני ענבל, בת 39 וקצת, שנתיים אחרי לידה. עד לפני חודש סחבתי עלי 7 ק"ג עודפים מהלידה (שבה עליתי בסה"כ 12 אבל 7 נדבקו היטב למקומות הנכונים