אפשר להצטרף?

balbalik

New member
אפשר להצטרף? ../images/Emo140.gif

שלום לכולן, מכירה אותכן בסיבוב הקודם של הקומונה ושמחה לראות שהפכתן לפורום! מזל טוב למנהלות ולמי שעשה את הצעד החכם הזה... אני ענבל, בת 39 וקצת, שנתיים אחרי לידה. עד לפני חודש סחבתי עלי 7 ק"ג עודפים מהלידה (שבה עליתי בסה"כ 12 אבל 7 נדבקו היטב למקומות הנכונים
). אחרי בדיקה של כמעט כל האפשרויות שיש לדיאטה בקבוצת תמיכה נרשמתי לפני חודש לאולגה רז. לא רק בגלל העובדה שבדיאטה שלה אוכלים לחם/פחממות ולי זה התאים, אלא בגלל הסיבה הטריויאלית שהקבוצה שלה קרובה יחסית אלי לבית... בינתיים אני מתמידה יחסית, מזייפת בעיקר בסופי שבוע אבל קצת הירידה סביר ואפילו כבר קוצר מחמאות מהסביבה הקרובה. שמחתי לראות שיש אותכן כאן כי באמת לפעמים חסרה התמיכה בין לבין השקילות בימים הקשים (במיוחד כשהקבוצה שלנו לא בדיוק my cup of tea אבל לא חשוב). בהצלחה לכולכן ואשמח לשמוע חוויות מ"בוגרות" אולגה כדי לדעת לאן מתקדמים מהלחם וכמה אפשר להתמיד עם זה כאורח חיים.

balbalik

New member
אופס, ראיתי שיש שרשור למטה...

מנהלות יקרות-אתן יכולות לצרף את ההודעה שלי לשרשור הצטרפות למטה? סליחה...

יעל י

New member
ברוכה הבאה...

ולא צריך לשרשר - זה בסדר. דיאטה עם לחם ופחמימות - נשמע חלום... פרטי יותר... בהצלחה

balbalik

New member
על קצה המזלג-הדיאטה של אולגה רז

כמו ברוב הדיאטות מבוססת על אכילה כל 3 שעות אבל אצלה זה מעיקרון של שמירה על רמה כמעט קבועה של סוכר (גלוקוז)בדם, ע"י אכילה של פחממות כל כמה שעות, בלי להגיע לרגעים שבהם ההגוף צועק "תביאו לי מתוק ועכשיו!". במסגרת הבסיסית של הדיאטה צריך לאכול בין 8 ל-12 פרוסות לחם קל ביום, כל 3 שעות בממוצע יש לאכול מנת לחם (פרוסה או יותר). כל אחד מתאים לעצמו את שעות הארוחה הגדולה יותר (צהריים או ערב) ואת הלחם יש לאכול יחד עם ירקות/מוצרי חלב עד 5%/פסטרמה/שכבה דקה של חומוס וכו'. בדיאטה ניתן לאכול מנת פרי (2 קלמנטינות=מנת פרי, 2 פירות יבשים=פרי וכו') אחת ביום, עד 2 כפות שמן (ניתן להמיר כף שמן בשליש אבוקדו גדול/חצי אבוקדו קטן), 3-4 ביצים בשבוע ובמהלך היום ניתן לאכול גם יוגורט אחד וחצי כוס חלב או להמיר את היוגורט בעוד חצי כוס חלב. בארוחת הצהריים ניתן לאכול בשר לא שמן (עוף ללא עור, סינטה וכו') ללא הגבלה - ארוחה כזו מחליפה 3 פרוסות לחם בחישוב היומי. במידה ורוצים לאכול את הבשר עם תוספת פחממות המנה של הבשר מוגבלת כמובן. מבחינת ירקות אפשר לאכול ללא הגבלה את כל הירקות למעט תירס, אפונה, תפו"א ובטטה. אפשר כמובן להחליף 2 פרוסות לחם במנה אחת של פחממות מהנ"ל. פעם בשבוע שקילה +הרצאה במסגרת הקבוצה. מתאים בעיקר למי שאוהב לחם... יתרונות? אחד היתרונות המשמעותיים זה ירידה דרמטית בדחף ההיסטרי למתוק. הוא פשוט נעלם כמעט לגמרי. לא רק אצלי, דווח אצל כל משתתפי הקבוצה. חסרונות? יכול לשעמם אחרי תקופה, אלא אם לומדים להתנהל נכון עם תחליפי הלחם (שניתנים כבר אחרי השבוע הראשון).

יעל י

New member
הבסיס מזכיר לי את ימי הקיזוז אצל...

מירי בלקין. כן בהחלט נשמע מעניין ואם זה מוריד פחף למתוק את זה נפלא. תמשיכי לדווח...

balbalik

New member
עוד שעתיים לשקילה.. ../images/Emo4.gif

אחרי הלביבות שהיו השבוע וסופשבוע גסטרונומי לא צפויות חדשות טובות אבל נחיה ונראה..

קסם אחת1

New member
כמה זמן את בקבוצה?

לי זה גם מתאים כחובבת פחמימות. כמה ירדת כבר אצלה?

למעלה