אפשר להצטרף? |מסמיק|

אפשר להצטרף? |מסמיק|

שלום לכולן אני נטלי (לשעבר נטלי של 3 מלאכים למי שמכירה), מציצה לכן כבר המון זמן מתנחמת בוכה וצוחקת ובעיקר מזדהה. כבר המון זמן רוצה להצטרף למרות שלא חושבת שהאובדן שלי משתווה למשהו שכל אחת ואחת מכן חוותה (ז"א אובדן הוא אובדן אבל בכ"ז....), וקצת בתמצות כדי שתבינו מהדברים הסתומים שלי למה אני מתכוונת : אני בת 35, + 3 בנים מקסימים בני 14 8.5 ו 5, וגם עם בת בבטן שבוע 25, בשמירת הריון אחרי שוד במקום העבודה חודש שעבר, מתמודדת עם השדים שצצו בעקבות השוד ועם לחצים צירונים ועוד ועוד .... בין הילד הראשון לשני חווינו אובדן של תאומים בשבוע די מוקדם, אחרי טיםולים ותלאות של 3 שנים עם עקרות משנית (איזה מילים מגעילות)בשבוע 8 אם אני לא טועה, אני חושבת שמבחינת תאריכים ומספרים אני די בהדחקה - מה גם שעברו 9 שנים, לאחר שלא היו עליות כמו שצריך בבטא וגם לא נצפו דפקים
, בגדול חווינו הלם חזק מאוד מיד לאחר מכן ואחרי חודשיים הריתי שוב
ועכשיו הוא בן 8.5 ילד מקסים ומחונן
אבל אני ממש לא משוחדת חחחח בגדול משום מה האובדן מכה בי עכשיו יותר למה? לא יודעת אולי בגלל השוד אולי בגלל החרדות של ההריון ? אולי בגלל הטיפול הפסיכולוגי שאני עוברת כרגע? רק לאלוהים פתרונים ותשובות אני רק יודעת שקוראת אתכן כבר שנים (למעט זמן שהיה לי קשה מידי ), מזדהה עם כל מילה ומרגישה משוגעת כמעט כל יושבות הבית הזה, הסביבה ממש לא מדברת על זה - גם לא האיש שלי, אבל הוא חושב שהוא מגן עלי בחוסר הדיבורים שלו, למרות שתומך כשאני צריכה, בגדול אני מרגישה שבורכתי למרות שכל פעם חושבת אוי הם היו צריכים להיות בני כך וכך היום ואיך הייתי מתמודדת ואיך ואיך ואיך ... מה רציתי לאמר? לא ממש יודת רק יודעת שזו יציאה מבורכת מהארון כי בחודש האחרון עברנו כאלה טלטלות שכל יציאה מהמרחב השבלולי שלי (אפילו אם רק וירטואלי, כי לצאת לבד לא ממש מעיזה וגם לא יכולה כ"כ עכשיו, מפחדת מאוד מגברים זרים
), מבורכת וטובה, למרות החרדת האין סופיות שלי בגלל ההריון והפחדים הלא מבוססים שלי תקבלו אותי? עם כל הדפיקות ?
בחיי שיש לי חוש הומור בריא רק שהוא נעלם מעט לאחרונה שולחת ללא הגהה - האם אעיז ??? שלללללללללללח

mic75

New member
ברור שאפשר להצטרף

את יודעת שהבית הזה פתוח לכולם טוב למי שצריכה אני מקווה שעם הזמן יעבור לך כל הפחדים בעקבות השוד בכל מקרה אנחנו פה גם בשבילך שבת שלום מיכל

נייטי

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה

חייבת לציין שהייתי צריכה לקרוא שוב ושוב את המשפט על השוד כדי לקלוט שאלה באמת המילים. איזה פחד! איזה טראומה! מתארת לעצמי מה עברת ועדין עוברת עם מליון מחשבות ותמונות של הרגעים הקשים האלה שעוברות בראש. כל זה בשילוב עם הריון זה בהחלט מתכון לא פשוט. עטה נדיבה יקרה, שמחה שהעזת להצטרף אלינו, לצאת מהארון ולשבת איתנו כאן בסלון. מבטיחות לך תמיכה, חיבוק, עיצות טובות, כתף לקיטורים, קצת צחוקים והרבה דפיקות, אין ספק, מזה יש כאן בשפע. קצת חסרות לנו כאן בנות עם חוש הומור בריא
אבל בכל זאת ננסה בדרכנו העילגת לעזור לך לגייס את שלך בחזרה
. שיהיה המשך הריון רגוע, תקין, ארוך, מבורך ומלא ברכה.

../images/Emo13.gif החזרתן לי קצת חיוך ../images/Emo24.gif

אני בכוונה לא מרחיבה כי עוד מאוד קשה לי - זו היתה טראומה (ועדיין ) מאוד גדולה, מה גם שאני עוד סובלת מריקושטים ובלגנים מאז הוצאתי מהסניף עם אמבולנס עם כאבי בטן תחתונה אחרי כמה התעלפויות ועם היסטריה גדולה לשלום העוברה שלי שב"ה טפו טפו טפו נמרה כמו אמא שלה ובמיון נשים באמת וידאנו שהכל טוב .... עכשיו אחרי חודש ושבוע בדיוק אני עדיין אוספת את השברים ומנסה להתאושש . מה שבטוח נראה לי שמצאתי בית חם עם נשים מופלאות ומופרעות וחוש ההומור שלי בטוח יחזור בטוח . נ.ב אם בא לכן להכיר עוד קצת ולשמוע על השוד יש פרטים אצלי בבלוג קישור בחתימה תודה על הברכות וקבלת הפנים החמה מקווה להשתלב פה ובעיקר להבין למה דווקא עכשיו עם בטן האודן ממשיך להכות בי ???

נייטי

New member
אני משערת שחווית השוד

קירבה אותך שוב לנקודה הזאת שבה כמעט נוגעים במוות. כמו באובדן, שאפילו שאנחנו ההרות, לא נמצאות ממש בסכנת חיים, עדין זאת חוויה של נגיעה במוות מאוד מקרוב. השוד מעורר שוב את הפחד הגדול הזה, פחד שבדרך כלל לא חיים איתו ביום יום, והפחד הזה כנראה החזיר אותך שוב לנקודה בה כבר חווית פחד כזה, אובדן שליטה כזה, התקלות פנים מול פנים באמת של חוסר האונים שלנו, והנקודה הזאת מבחינתך בהמון מובנים היא האובדן. אני לא יודעת עם את מלווה בתמיכה נפשית אבל אני חושבת שאולי כדאי לעשות כמה שיחות על הטראומה שעברת.

את מדברת כמו הפסיכולוג שלי ../images/Emo13.gif

כן יש בזה המון הגיון - זה גם בדיוק מה שקרה לי- היתה לי תאונת דרכים שיש לה הקבלות לארוע הזה וזה באמת מה שעשה את הטריגר אבל לגבי האובדן זה ממש לא קשור - או שגם זה קשור לכי תדעי איפה הנפש עושה חיבורים והקבלות . כמובן שאני מלווה בתמיכה אחרת לא הייתי יוצאת מהמיטה ומהבית
אני לא יוצאת עכשיו אבל בגלל סיבות אחרות .... באמת נקודה שאני צריכה לדבר עליה עם הפסיכולוג שלי ... תודה
על ההשקפה .

רינת200

New member
הקבלה

אני חושבת ששוד ואובדן ותאונת דרכים כולם מיקרים בהם את מאבדת את השליטה וגורם שלא תכננת פוגע באלימות בתוכניות שלך...

רינת200

New member
אחרי קריאה מעמיקה

ניראה לי שיש לך כל מה שצריך ברזומה כדי להתקבל... ברוכה הבאה... שוד בזמן הריון? זה באמת יותר מידי, אין איזה חוק שאומר שאסור לשדוד נשים בהריון?

את רואה איזו חוצפה ? |כועס|

לא חושבת שהוא כ"כ שומר חוק השודד הזה
אבל לא נורא יעבור ....

happy

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בשעה טובה והמשך הריון תקין וארוך.

נאשא

New member
ברוכה הבאה

איזה יופי שבאת אלינו. נראה שאת ממש צריכה נשים מקסימות ומשגעות וצנועות כמונו כדי לרומם קצת ת'מצברוח.

למעלה