אפשר להצטרף גם?

אפשר להצטרף גם?

טוב, אז אני יאיר, בן 23 עוד מעט. לומד בבר אילן כלכלה חשבונאות, שנה א'. במקום ללמוד למבחן ביום חמישי (שלא לדבר על מועד ב' שכבר יש לי בעוד שבועיים), אני גולש באינטרנט - משמע אני מתאים לפורום הזה. בקיצור, שלום לכולם!

Lir האחת

New member
../images/Emo6.gif

ברוך הבא

RichardSmith

New member
../images/Emo31.gif

מצטערים, המקום פתוח מגיל 23 בלבד. OUT! סתם...
ברוך הבא! כלכלה אצלנו בעברית זה סיוט... מקווה שאצלכם זה קצת יותר טוב... מכיר אחת שלומדת שם בשנה ב'... אבל זה לא ממש קשור.
בכל מקרה, מה אתה קורא את התגובה הזו? קדימה לחזור למחברות מיד! אדם

גם אצלנו זה לא קל

במיוחד המבחנים המסננים. שמועות אומרות שאצלנו מבחנים הכי קשים באקדמיה במבוא למיקרו ומאקרו. אבל כנראה שכל מקום חושב שזה הכי קשה אצלו. וד"א, איך הצלחת שישיהו לך שני קישורים בחתימה? לא מצליח לי...

RichardSmith

New member
מוזר בקשר לקישורים...

לא עשיתי משהו מיוחד. אצלנו במיוחד מרימים את האף... גם במתמטיקה.

אצלנו יש הרמת אף קשה

ויותר חמור - המרצים לא מסכימים מראש על התשובות הנכונות במבחנים הקריטיים. יש 5 מרצים, אבל רק אחת כותבת את המבחן. בגלל הבדלי גישות כלכליות ביניהם יוצא שהם לא מסכימים, ורק אחרי המבחן הם מתחילים להתווכח ואולי להחליט לאילו שאלות לתת שתי תשובות אפשריות, וכל מיני בלבולי שכל.

RichardSmith

New member
../images/Emo6.gif

חזק... אצלנו כולם קפיטליסטים ליברלים מושחתים.
סתם... המרצה שלי נהג להתבדח, הוא יחסית שמאלני, תומך במדינה סוציאליסטית. נהג לצחוק על הקטע שאנחנו צריכים לחשוב במונחים קפיטליסטים כך שכאשר נגיע למשרד האוצר, נרצה להפריט הכל.

סדירים היה מזמן מזמן

ומצטער, לא זוכר אותך משם... וד"א, אני מכיר אחת מחברות הפורום שלכם, הבחורה שהלחינה שיר לאחרונה.

אותי או אותו?

כשהייתי בצבא, שרצתי שם הרבה ועזרתי לכל מיני חיילים (וגם מתגייסים ) אחרים עם שאלות שלהם. אבל אני משוחרר כבר שנה וחצי.

ViolSastrad

New member
הייתי אז עם ניק אחר

ככה זה כשלא זוכרים את הסיסמא ורגילים שהאתר זוכר אותך בכל כניסה. חוץ מזה ככה לא כתבתי שם הרבה

PianoGirl20

New member
יאיר!! שלום באמת!

מה אתה עושה פה?? (זאת ליבי, אם עוד לא הבנת..)... חח, בכל מקרה ברוך הבא!

RichardSmith

New member
המממ

"טוב, אז אני יאיר, בן 23 עוד מעט. לומד בבר אילן כלכלה חשבונאות, שנה א'. במקום ללמוד למבחן ביום חמישי (שלא לדבר על מועד ב' שכבר יש לי בעוד שבועיים), אני גולש באינטרנט - משמע אני מתאים לפורום הזה."
אם זאת לא היתה שאלה רטורית.
וגם: " וד"א, אני מכיר אחת מחברות הפורום שלכם, הבחורה שהלחינה שיר לאחרונה." כמובן שקשה לפספס אותך..

למעלה