אפשר להפסיק להרגיש?

ToryMaster

New member
לא

אפשר אבל לקחת בפרופורציה. הרגשות תמיד יהיו שם וטוב שכך, הם מה שמניע אותנו, אבל לא צריך לתת להם לשלוט.

האמת, אפשר

אבל אז לא מרגישים כלום. גם לא דברים כיפיים. הולכים בעולם כמו זומבי שלא מחובר לחיים. יש אנשים שמצליחים להינתק רגשית. הם משלמים מחיר מאוד גבוה.

סינטטית

New member
זה נכון...

וזה לא באמת משהו שאני רוצה, להפסיק להרגיש... רגש זה דבר מדהים, גם כשהוא עצוב. סתם רגע של תסכול..

noosh

New member
you cannot protect yourself from sadness

without protecting yourself from happiness. אי אפשר להפסיק רגשות (למרות שאני עדיין בעד הסטארטאפ המגניב שהגיתי פעם, של מתג לרגש), אפשר לנסות להבין מאיפה הם מגיעים ומה עושים איתם. איך מווסתים אותם לדרגה שנוכל להתמודד איתה. ואפשר לקחת את הזמן ולשקוע בהם קצת, גם אם הם שליליים, כי תחושה של קהות לפעמים הרבה יותר קשה מלהרגיש ממש. את רוצה לפרט יותר?

סינטטית

New member
כן אבל כמה אפשר לשקוע?

אני חושבת ששקעתי מספיק... אולי אפילו יותר מידי. לפעמים זה כאילו עובר.. ואז חוזר.. ושוב שאני טיפה אופטימית, קורה משהו שמחזיר אותי אחורה. זה מתסכל. בכל אופן תודה על התגובה. ואני לא בטוחה שהפורום הזה זה מקום שאני יכולה לפרט בו יותר.

noosh

New member
אם שקעת מספיק,

אז אולי תנסי לצוף עכשיו? החיים לא בנויים בקו ישר, ודברים מחזירים אחורה, ונתקלים שוב במחסומים וברגעים שקשה להתמודד. זה מאוד מתסכל, שמשהו שואב אותך למקומות שחשבת שיצאת מהם, או כשאת מגלה שאת נשברת מדברים שחשבת שהתגברת עליהם. לפעמים כדאי לנסות להבין למה חזרת לאותה הנקודה, או מה מחזיר אותך לשם, ולמצוא את הדבר הספציפי הזה להתמודד איתו. אם תרגישי שאת רוצה לדבר, את מוזמנת.

יש סרט

של אדם סנדלר שנקרא 'קליק'. העלילה די צפוייה מראש. מסופר בה על אחד וורקוהוליק שמנסה להתקדם בחברה ולספק את הבוס - לעתים על חשבון הצרכים של בני משפחתו. בסרט הוא תשוש לגמרי, מגיע לחנות כלבו כדי לקנות שלט אוניברסאלי, נרדם שם על אחת המיטות וכשמעירים אותו הוא מקבל שלט אוניברסאלי בו הוא יכול לשלוט בעולמו הוא. הוא יכל לדלג קדימה ואחורה בזמן כדי לשלוט בסיטואציה ומה שיוצא הוא שהשלט בסופו של דבר שולט בו. המסר השטוח של הסרט הוא - שהמשפחה קודמת לעסקים המסר הפחות שטוח הוא שדווקא הדברים העצובים שקורים לך בחיים הם אלה שבסופו של דבר מוכיחים עצמם כמשמעותיים - גם אם לא היה לך נעים להיות שם ולעבור את זה. קחי את הסרט, זו צפייה קלילה ומהנה.

סינטטית

New member
אני אשתדל לראות אותו בהזדמנות..

תודה

למעלה