אפשר להלוות

אפשר להלוות

ממכם קצת שמחת חיים ניכנסתי לכאן ואני קוראת את מה שכתוב ואני רואה שמחה אהבה חברות וידידות איך מגיעים לזה מאיפה אתם שואבים את כל הכחות לזה לא מבינה כי אני נימצאת בדיוק במקום שהוא ההיפך מכם. כל הכבוד לכם אני עם המציאות האיומה שלי ועם השומן הגדול שלי לא מסתדרת מה לעשות??

yogibear

New member
הגעת לבנק המתאים ../images/Emo24.gif

כן, אנו הבנקאים של שמחת החיים אך בניגוד לבנק רגיל אצלנו מלווים שמחה וגיל אין ריבית ואין תשלומים וכן , כולנו חברים ואם רע לך על הלב את מוזמנת עימנו להתכתב אצלנו לעודפים אין שום משמעות !!!

DREAM111

New member
היי קוקית ../images/Emo140.gif

ועוד איזה מצב רוח מקבלים עם יוגי מתחיל את הכניסה. אז יאללה חיוך גדול ולצאת לדרך החדשה

אל תאמיני לו...הוא אח של אתי אלון!

סתםםםםםםםםםםםםםםם נראה לך? חחחחחחחחח היה רוצה לקבל איזה נתח! (מהפולקה שלי
) טוב...אז ככה: תשארי עימנו ותראי איך החיוך לא יורד לך מהפה....(נדביק לך אותו לאוזניים
)... הכל עבודה עצמית....ומעט אכפתיות מעצמך בלבד. אז קבלי
וברוכה הבאה
מקסימוששששששששש

yogibear

New member
רק ... ../images/Emo18.gif

נתח מהפולקה ? נראה לך שאני מסתפק במועט ?
והרי ברור לי שהמשפט הבא שלך יהיה "פולקה פולה אבל יש מה לתפוס ..." מקסי ... נו באמת ....
מה שלום הכתמים הלבנים ? ירדו בעזרתה האדיבה של השמש ?
נשארו עוד כתמים לבנים ?

אל תשאל!

טוב...גם אם לא תשאל בכל זאת אספר
לא הלכתי בסוף לים....דווקא היום ידיד שלי התקשר והחליט שבא לו לאכול עימי צהריים......... אז טרחתי והכנתי.......וכבר לא הלכתי (כי היה תור לקוסמטיקאית...נשים
) אז עדיין יש כתמים לבנים...(זה לא יורד כל השנה
) אך קיבלתי הצעה נפלאה לרדת לסוף שבוע באילת....אך מצד שני אני מוזמנת ביום חמישי בערב למסיבה חשובה....אז עדיין לא החלטתי חוץ מזה שלא נראה לי שממש בא לי על החוםםםםםםםםםםםםםםםםם הזה של אילת. חחחחחחחחח ותאמין לי דארלינג....הפולקה שלי זה ממש לא "מועט"!!!! אני הולכת קצת לצ´אט...(שנים שלא הייתי....) מקסימוששששששש

מקסי..

אני באילת בשבוע הבא מיום שלישי עד שבת - את באה? אם תרצי, אין לי בעיה לסדר גם כרטיסים לאיזה הופעות בפסטיבל הג´אז.. מה את אומרת?

כל שנה...

עד השנה הייתי בפסטיבל הג´אז.... השנה..לא בטוח שיצא לי להיות...יש לי כמה ראיונות עבודה חשובים..ואני ממש רוצה לגשת אליהם...אבל נראה. אגב, בסוף ההופעות כל האומנים מגיעים למלון ריווירה ומנגנים שם ממש עד 7-8 בבוקר כל 3 ימי הפסטיבל... אה..ועוד אגב, כאחת שעבדה 3 וחצי שנים באילת.....גם לי אין בעיה עם הכרטיסים...את מקסימההההההה..תודה! אם אבוא....מבטיחה לאודיע לך

אם ככה..

בטח נפגשנו שם.. אולי רק ככה בלי להכיר - כי גם אני, כל שנה נוסעת לפסטיבל.. לא מפספסת מה שלא יהיה!! ואי אפשר לוותר על הג´אם סשן על הבריכה של ריביירה... זה ה-קטע של הפסטיבל.

צ ו ד ק ת !!!

בהחלט אי אפשר לוותר עליו ועל השכיבה בבריכה..... המוסיקה הנפלאה והפופקורן החם
גדול מהחיים! ומי יודע....אולי באמת נפגשנו.....

למעלה