אפשר להכיר?

מורןLA

New member
אפשר להכיר?

הייתי מעונינת להכיר אנשים בבאר שבע, אם תוכלו לשרשר שם, מס´ מילים גיל ותמונה תעשו לי את היום, כי מאוד משעמם לי ויש לי רק 3 אנשים שאני מכירה בבאר שבע כולה. אני מתחילה.... מורן 28 מקיבוץ בצפון, אחרי שהות של 5 שנים בלוס אנג´לס.

udicol

New member
אני מזמין אותך לבוא לסרט איתי ועם

ידידתי באוניברסיטה. "אוהבת לא אוהב" סרט צרפתי עם השחקנית המדהימה אודרי טאטו ששיחקה בסרט אמילי. כדאי לך ולכולם, בשעה 21:00 .

tomer1976

New member
מאיפה בצפון?

אני תומר מב"ש בן 26 כרגע אני מדריך ראפטינג בצפון ליד קיבוץ גדות לתקופת הקיץ מאיזה קיבוץ את בצפון?

yellow cheese

New member
שי, 16 ושמונה חודשים ו19 ימים ../images/Emo13.gif

מבאר שבע מיום היוולדי
10/12/85
מנהלת הפורום, ו...שמחה להכיר אותך

סושית

New member
מורן

הצעתי עומדת בעינה את מוזמנת ליצור איתי קשר ולצאת עוד היום שיהיה אחלה סו"ש!!

twigy

New member
שימו לב

יש איזה פאק לרוב הבאר שבעים זה משהו שנידפק לכולם בראש אני מדבר על הקטע שאצל באר שבעים כשהם כותבים אין אצלהם עתיד אני יעשה, במקום אני אעשה אני יגיד לו, במקום אני אגיד לו אנשים בעתיד מחליפים את ה-י ב-א. ואומר לכם את זה מי שקיבל 66 בלשון. תתבישו.

מורןLA

New member
WHAT "fack" R U TALKING ABOUT?

א. אני לא באר שבעית! זאת אומרת שכבר המסכנות שלך לא נכונות, אני דורשת ממך לתקן אותם? זה אומר שיש לך פאק ביצור? אני קצת איבדתי את הפואינטה. ב. אם אתה מבין את הכוונה של המשפט, למה בכלל זה אמור לעצבן אותך שלא כותבים כמו שהמורה שלך ללשון לימד\ה אותך, מה עד כדי כך עשו לך שטיפת מוח בבגרויות בלשון? העמידו אותך בפינה שהבאת ציון נמוך? את מי זה בכלל צריך לעניין? ג. אני לא רואה פה שום פורום הבעה, כתיב נכון, חיסור, איות, אלפים, יודיים, מה השטויות האלה? give me a break´ - get a life!!! חבל לך על התאמצות וכעס בגלל י´ אחת. סליחה שאני שואלת, אבל מאיפה אתה?

למעלה