אפשר להיתלונן??

Miss פטל

New member
אפשר להיתלונן??../images/Emo4.gif

אוף..איזה בוקר רע.. אתמול בערב לקחתי פירוט חשבון ואתם יודעים איזו משכורת נכנסה לי?? 1800!!!! ואני עובדת כל יום 7 ימים בשבוע וסה"כ בחודש הזה הייתי חולה 7 ימים..אבל הם לא שווים כל כך המון כסף!! זה פשוט לא הגיוני..גנבים
וזאת עבודה פיסית קשה, גם מנקה גם מכינה את האוכל וגם על הקופה.. וגם התעוררתי חולה היום...ואין מצב לא ללכת לעבודה..אני אצתרך לחפש מחליפים, וזה סיפור ארוך שיעלה הרבה כסף ב
וגם עכשיו גיליתי שזה חודש רביעי ברצף שבדיוק באותו הזמן מתחיל לי דימום באמצע החודש, למרות שאני על גלולות!! אוף!!!!!! עשיתי בדיקות וזה הראה שהכל תקין, החלפתי סוג גלולות בחודש הזה, והנה,זה לא עזר...
למה כל הדברים הרעים באים בבת אחת?????

Nataly A

New member
קודם כל, קבלי ../images/Emo24.gif

בתור אחת שהמזל הרע, והצרות בצרורות הם כבר קרובי משפחה שלה, אני יכולה רק לומר לך שברגעים כאלו מומלץ לקחת דף. ולכתוב בצורת סעיפים את כל מה שמפריע, מציק, ואחרי זה לסדר את ב-2 טורים: דברים שיש לך מה לעשות בנוגע אליהם, ודברים שלא. את הטור של הדברים שאין לך מה לעשות בנוגע אליהם, קחי מרקר עבה ותכתבי איזו פרפראזה שלך ל "לא שמה זי*, לכו תעצבנו מישהו אחר" תראי כבר איך כמה דברים יורדים לך מהרשימה. מה שנשאר ברשימה השניה - תבחרי אחד, ואני שוב חוזרת - אחד!! ותטפלי בו. אנחנו נוטים להתפרק כשאין לנו סדר בראש ותוכנית פעולה. אז הנה לך אחת. מעבר לזה, אני תמיד אומרת: לנשום עמוק!

Miss פטל

New member
תודה מותק!

אני בהחלט הולכת לטפל בדברים..אבל דווקא בהכל כי שום דבר אסוק להזניח
בקשר לעבודה מציק לי רק דבר אחד: שהעבודה נמאסה עלי ואני נורא כועסת על השכר ורוצה למצוא עבודה אחרת. מצד אחד אני עובדת שם 4 חודשים, תקופה לא ארוכה וזה נראה כאילו שאני לא מתמידה..כי אנשים עובדים שנים באותה עבודה ולי נמאס כל כך מהר..אולי זה משהו אצלי לא בסדר? מצד שני אמא שלי אומרת שזאת באמת עבודה קשה ותומכת בי שאחפש עבודה יותר קלה. גם בעלי כמובן תומך בי. מה דעתך??

Nataly A

New member
been there

תשמעי, גם לי זה קרה. עבדתי ב-3 מקומות, שאת שלושתם עזבתי לפני שעברה שנה (בעצם אחד היה בדיוק שנה) - למה? כל מיני סיבות ששלושתן מסתכמות בזה שהיה לי רע. כל כך רע שלא ישנתי בלילות, ונהייתי חולה מהעבודה הזו. מה אני אומרת? ששום סכום לא שווה לאבד בשבילו את הבריאות. מה? תוציאי אח"כ את כל ה1,800 שקל האלה לשלם לפסיכולוג שיטפל בכעס שלך שאת מרוויחה רק 1,800 וקורעת את הטוסיק? לפעמים אין ברירה. יש ילדים, יש משכנתא, הבעל מובטל - לא יודעת מה. ואז עושים מה שצריך לעשות. אבל לא נראה לי שאת במצב כזה, יש לך תמיכה מכל הכיוונים שזה נפלא! - אז למה להשאר? את פוחדת איך שזה יראה בקו"ח חיים שלך? שטויות. אצלי הופיעו כל שלושת המקומות האלה, ותאמיני לי בחיים לא הייתה לי בעיה לעבור ראיון עבודה - כל ראיון שעשיתי קיבלתי את התפקיד (לא תמיד לקחתי, אבל זה כבר סיפור אחר). ואחרי שקישקשתי - מה הפואנטה? שתתני לעצמך רשות לא לסבול :)

Miss פטל

New member
תודה, בהחלט עודדת אותי

גם עשכיו דיברתי עם חברה מעובדה(חברה מאוד טובה שאני סומכת עליה) והיא גם היתה בשוק מזה וגם הסכימה איתי בזה שמגעיל אותי להישאר שם. החלטתי שבנתיים אני נשארת בעבודה הזאת ובמקביל מחפשת משהו יותר טוב..מקווה שאמצא משהו דיי מהר
תודה על העידוד, עזרת לי

קבלי גם ממני ../images/Emo24.gif

תחשבי שמחר יהיה יותר טוב ויותר רגוע ובערב בכלל שבעלך יגיע ויתן חיבוק ועידוד מהצד שלו כי מה זה בסך הכל כסף? הוא בא והולך אבל הבריאות נשארת לנצח המון נשים היו מתחלפות איתך שיש לך זוגיות טובה ואת אנרגטית קראתי הרבה פעמים מה שאת כותבת ואת אחלה. אז אל תדאגי שלא אספר לך איזה יום לי היה וכמה חובות יש לי וכל יום נוסף עוד חוב המשכורת שלי מספיקה לכסות את חיובי הויזה החודשית אז תתנחמי שיש לך צרות של עשירים. הכל יהיה בסדר תראי תקבלי עזרה מההורים שלך שלו פתאום הכל יראה לך קטן. את מתחילה ללמוד אוטוטו לא? המשך יום מקסים

Miss פטל

New member
כן..

הכסף אמור להיות ללימודים..אבל בכזה קצב כל הכסף הולך רק לצרכים חודשיים.. ותודה על העידוד!! את מקסימה!! הורים לא צריכים לעזור לנו..אנחנו לא במינוס או משהו..פשוט גם לא יכולים לחסוך
בעיה שלי זה לא כמה כסף, אלא היחס שלהם, זה משפיל וזאת גנבה ואני לא עוקבת אחרי השעות שאני עובדת(לצערי, מעכשיו אתחיל) אז לא יכולה להוכיח שהם טעו.

orit281

New member
מצטרפת למנחמים מיץ פטל../images/Emo151.gif

קודם כל תרגישי טוב, מסכנה. תנשמי עמוק. שום דבר לא מזיז כשמסתכלים קדימה ולא למטה. לגבי העבודה לעזוב ומייד!!!! תעזבי מקורות חיים שטויות תכתבי שעבדת בהתנדבות בבית חולים לקשישים בתקופות שיש לך עבודות מזדמנות זה לא שהם בודקים את לא תתקעי בעבודה מחורבנת ולא מתגמלת וגם קשה בשביל הרזומה. לגבי הדימום- תגידי את לוקחת אנטיביוטיקה? כי זה משפיע ומתחיל דימום. ומה ? להגיד לך שתקום אחת שבאמת לא הולכת לעבודה חולה, מחליפים או לא עזבי שטויות הכל עובר תלכי לישון מחר יום חדש.

Miss פטל

New member
תודה מותק!!!../images/Emo24.gif

לא מפריעה לי שאני קצת חולה..שטויות..יעבור תוך יום-יומיים, דרך הגב מצאתי בסוף מחליפה.. שני הדברים האחרים מטרידים אותי.. אני לא לוקחת אנטיביוטיקה..וזה חודש רביעי ככה, באותו היום בדיוק כל חודש פתאום-דימום קל. בטח הרופא יגיד לי להפסיק עם גלולות

קודם כל קבלי ../images/Emo24.gif

בזמן האחרון אני נתקלת ביותר מדי אנשים טובים שעובדים קשה ובסוף מנוצלים
נטלי כתבה לך כל כך נכון ואני שמחה שהחלטת לחפש משהו יותר טוב. וחוץ מזה שבכל יום רע יש דבר טוב - הוא נגמר... והיום הזה כבר מאחורייך
לחיי יום חדש

למעלה