אפשר להיכנס להריון

מיכליכס

New member
אפשר להיכנס להריון

אני בת 31 עם אנדומטריאוזיס ואנדומטריאומות קטנות מפוזרות ולאחר ניתוחים גדולים בבטן ללא קשר אך לכן יש לי הידבקויות גם אני עברתי הפריות ואף אחד לא האמין שאכנס להריון אבל תודה לאל בזכות האמונה הרבה שלי ובזכות פרופסור משיח האחד והיחידי נכנסתי להריון ויש לי בן מקסים בן 5 חודשים אני מבקשת מכל אחת ואחת להילחם ולהמשיך גם אם זה מאכזב ומייאש כי מה שנאמר לי תמיד זה שאין אבל אין אישה בעולם שלא יכולה להיכנס להריון ואם אני הצלחתי עם כל הסיבוכים אז כולן יכולות שחררו לחץ תלחמו תאמינו וזה בטוח בא תאמינו לי עברתי המון אוהבת ומאחלת לכולם הצלחה

אנדי 22

New member
תודה רבה , חיזקת אותי מאוד ../images/Emo140.gif

ומזל טוב על הקטנציק!!!! תהני!
אנדי.

lee E

New member
בהחלט ../images/Emo45.gif למשיח

הוא "עשה" לי 4 ילדים למרות כל התחזיות השחורות שטענו ש"לך כבר לא יהיו ילדים"

מזל טוב

משיח בהחלט יודע להביא ילדים לעולם ..........מזלנו שיש אותו ועוד כמה טובים .......

פרופ' משיח

איך אפשר להגיע לפרופ' משיח? איפה הוא מקבל? דרך איזה קופה ניתן להגיע אליו? האם הוא מתמחה רק בהפריות?

פרופ משיח

מקבל בפרטי.........תרשמי בגוגל פרופ משיח ותקבלי את כל הפרטים. אם אני זוכרת נכון הוא "מנוי" על כל הקופות....בכל אופן מכבי בטוח. הוא לא מתמחה בהפריות.....הוא ה מ ו מ ח ה....... אבל הכי חשוב זה להגיע למשיח האבא ולא משיח הבן....כי כמו שהבנתי הבן בכלל לא "משיח" . יש עוד טובים כמשיח.....אז טוב לדעת שיש עוד אופציות......

בקליניקה פרטית הכל מתנהל אחרת

ישאלו אותך בדיוק למי את רוצה להגיע ובהתאם לכך גם תשלמי. ואין עוד טובים כמשיח,יש טובים כמעט כמוהו,אבל מומחה פיריון אין על משיח- כתבתי בעבר ואכתוב שוב-בעל ניסיון עשיר ומפואר,ראה אלפי מקרים ולא מפחד גם מהקשים ביותר,יצירתי,אמיץ, יש גם חסרונות אבל בתור איש פיריון הוא מס' 1. זק- לדעתי אפשר להשוות בין רופאים רק אם בדקת א י ש י ת וטופלת על ידם,מעבר לכך,הכל בגדר המלצה בלבד. בהצלחה

tut77

New member
הנה הפרטים שביקשת:

מקבל באופן פרטי אצלו בקליניקה בבית הרופאים בת"א לרוב הקופות נותנות החזר על ייעוץ, את מתקשרת למס' 03-5278181 ומבקשת לקבוע אליו תור פעם ראשונה, את הטיפולים עצמם תעשי באסותא ת"א.... הוא מתמחה גם בהזעות וכל מה שאת רוצה ולא רוצה בהצלחה לך

למעלה