אפשר להגיד שלום??

אפשר להגיד שלום??

אני חדשה בפורום הזה... כותרת הפורום מצאה חן בעיניי נכנסתי... אבל חייבת לומר שקצת התאכזבתי... כמות השטנה והארס שזורם פה לא ממש מסתדר לי עם שם הפורום "דו-קיום" מה קורה לכם אנשים? אם זה דו קיום.....אולי כדאי כבר לרענן ולפתוח את המקלטים הוירטואלים... לתשומת ה

דזירה

New member
צעקה אילמת...

את בטח יכולה לומר שלום - אלא שכאן, ככל הנראה, המילה הזו היא מילת גנאי. צעקות אילמות כאן לא נשמעות - רק צעקות לנקם! ל"חיסולים"! וכמובן קצת גזענות כדי לתבל את המילים - אולי כדאי שנפתח פורום חדש?????????. נ.ב. ברוכה הבאה לצל התופת המילולית

קלייר

New member
צעקה אילמת/יש גם המאמינים בשלום

יש עדין בפורום אנשים המאמינים בשלום,אך גם כאלה הנסחפים למלל של נקם ושנאה,יודעת אני שכל פיגוע מוסיף עוד אחד נגד חלום השלוםן,ועוד אחד הקורא לנקם,אך מה יוסיף הנקם עוד הרוגים ועוד שנאה,אהבתי את הפורום והיתי בו בכל רגע אפשרי אך היום מגיעה מדי פעם לראות ,את הכתוב ופחות מגיבה,חשה כזרה

דזירה

New member
קליר,

האם את חושבת שיש עדיין רבים כמונו בישראל? נראה לנו שאנו מאבדים קולות ובמהירות - כך יוצא שהטרור צובר קולות יותר ויותר, והקריאות לנקם הופכות יותר ויותר שגורות אף בפיהם של כמה לוחמי שלום........

קלייר

New member
דזירה.,,,,

נכון,הרבה עברו לצד המבקש נקם,אך עדין יש המאמינים שאפשר למצוא את הדרך לצאת מהסבך הנורא אליו נקלענו,אני אמשיך להאמין למרותהכאב שיש סיכוי להדברותולמציאת פתרון לפני שהמצב יחמיר,וניגרר למלחמה שלא ידענו כמותה באזורנו,לא לתת לטרור להשיג את המטרה

all

New member
אז כמה דברים

ראשית, זה לא תמיד היה ככה. שנית, יש לנו מנהל פורום מוזר במקצת, אולי אף קצת לא הוגן. לעיתים הוא חוסם אדם רק בגלל שאומר "אני שם זין על כל המקומות הקדושים שיש בעולם". ל24 שעות. אך מאידך את כל הקללות הפשוטות, הקריאות הגזעניות, הוא משאיר. מכיוון שאלה בד"כ מוכנסים ע"י אנשים שבאים מחרבנים והולכים, ולא ע"י יריבים שנכנסים לפורום יום יום. בכל מקרה, מלבד בת-עמי, המקללים הם לא חברים קבועים של הפורום.

#שיבולת#

New member
אהם אהם... אני רואה שכבר שכחנו אותי

אני אומנם לא מקללת (וגם בת-עמי לא) אבל נדמה לי איכשהו שאני נמצאת אצלכם בקטגוריה המכובדת "ימנית קיצונית פנאטית גזענית וכו´...". אה, וגם מקללת. בכל מקרה, לא הייתי פה כמה זמן כי היו לי בעיות במחשב, אבל... ככה לשכוח אותי??

zr

New member
תיסכול

די נמאס לי להגיע הביתה ולראות את כל ה"בני מעוטים" האלה מסתובבים אצלי בחצר. הם באים מהכפרים ליד ונוסעים לכאן ופה מחכות להם בנות "חסודות" הם יושבים ברכביהם ושותים בירה פה בחוץ ולאחר מכן יוצאים להסתובב ברחובות מתהקהלים כמו זבובים ליד ערמת זבל ומחפשים כל בחורה ונערה שעוברת. כאשר אני מתקשר לתחנת המשטרה לדווח על אנשים חשודים אני שומע שוטר ערבי בשם גאי´ן שאומר לי "אז מה,מה הם עושים בעיות, הם לא עוברים על החוק" והלב באיזו פינה קטנה קצת כואב,כזה כשהסבא של החבר שלך נהרג באיזו התקפה קטנה לפני 40 שנה בדיוק פה,פה איפה שהחבר´ה יושבים ומשליכים את בקבוקי הבירה,וזזה לא באיזה התנחלות כלשהי עלומת שם ששומעים רק שקורה שם משהו זה פה בנצרת עלית במקום שאני זוכר כפינה יפה ושקטה. כשאתה שומע את האימא שמדברת אל שלושת ילדיה שנמצאים בבית חולים אחר והיא שואלת אותם "איפה שמו לך תחבושות, איפה כואב לך? אתה יודע שאמא לא עזבה אותך,שבא מישהו ולקח אותך לאמבולנס",ואתה שומע את הבכי שמנסה לא לברוח את האמא שבוכה בשקט והעינים מתחילות לדמוע לבד בלי שתרצה,והלב בפינה אחרת רוצה נקמה או תשלום או פעולת תגמול או מששו שנקרא בצורה דומה רק לפעול ולהפסיק את התיסכול הזה שנמצא בלא לעשות כלום,פשוט כלום.

למעלה