אפשר לדעת משהוו?

Maceo Baston

New member
אפשר לדעת משהוו?

שמעתי מכל מיני עדויות אבל לא הבנתי ממש יש אנשים שהם כאילו אחרי שהם עוברים מוות קליני הכל עובר להם מול העיניים יש אור כזה זוהר והם נמשכים אליו והם מרגישים טוב וזההה אבל לא הבנתי כלום מישהו מוכן להסביר לי?

lilit jam

New member
מה לא הבנת...

בדיוק...? ההודעה שלך מסבירה הכל...? מה אתה שואל? מה זה האור הזה...? הם טוענים שהאור הזוהר הזה, זה מין מנהרה שמובילה אותם לעולם הבא... אבל גם יכול להיות שזו מנהרה שמחזירה אותם לחיים...

I am a freak

New member
זו תופעה כימית

המנהרה הזו שכולם רואים במוות הקליני- הוכחה כתופעה כימית שהמתרחש עקב זאת שהשרירים של העין נרפים- אבל המוח עדיין מפרש אותו שבאים מן העין ומראה לאדם אותם. הפריק.

זאת גם אפשרות

אבל שהנשמה יוצאת מן הגוף היא רואה את הכל מלמעלה מזווית מיוחדת(ככה מספרים) היא שומעת את הכל ורואה את הכל מלמעלה מגובה של 5-4 מטר כל אלה שחזרו נקראים מתים קלינים,עכשיו כולם מספרים על אותו אור זה משהו שיש להם במשותף,וכולם חזרו.עוד משהו שיש להם במשותף אז אולי התוצאה הכימית הזאת קורה רק למי שחוזר לגוף כל השאר(דברים שלא הוסברו,ובלתי ניתנים להסברה) קרו במשהו שקרה מעל למוחנו,התודעה(הנשמה) היתה שם וחוותה את זה

`היא רואה את הכל מלמעלה מזווית

מיוחדת(ככה מספרים) היא שומעת את הכל ורואה את הכל מלמעלה מגובה של 5-4 מטר` אילו השלמת חק למודיך היסודיים היית יודע כי אין דרך ליצור תמונה בלא עדשה ממשית, ומשטח קולטנים המצוי במשור הפוקלי, מאחורי העדשה, ואין דרך לקלוט רעשים בלי ממברנה שמאחוריה התקנים החשים בשנויי הלחץ ומתרגמים אותם לאותות

I am a freak

New member
אילו היית מקשיב בשיעורי ביולוגיה

היית יודע שלכל איבר קולט יש סוג מסויים של קלט שהוא אמור לקלוט- והוא מפרש את הלקט בהתאם. העין קולטת אור, האור מגרה את מערכת העצבים [פירוט ארוך, חבל על הזמן שלי ושלך- בגלל שאתה כל כך בקיא] וכיוון שהמידע מגיע מהעין- המוח יודע שהקלט הוא אור והוא מפרש את המידע בהתאם. אבל, מה קורה כשמצליחים לגרות את העין לא בעזרת אור
אם תלחץ על החיבור של האף עם הגבה [קצת מתחת, איפה שמתחילה ארובת העין] ותעצום את העין- תוכל לראות מין כוכבים כאלה [כן כן, ממש כמו בסרטים המצויירים]. למה זה
כי, הרי, אף אחד מהתהליכים שאתה מתאר לא קרה ועדיין ראינו משהו
~זה השלב שאני שולל את כל מה שאמרת ומתחיל להסביר לך! אז, איך זה קורה
כאמור, העין אמורה לקלוט אור שמגרה את מערכת העצבים. אבל, אפשר לגרות את העין להעביר את המסר גם בלי שייקלט אור. איך
בעזרת מגע. בדיוק כמו שציינת. כיוון שהמוח חושב שהגירוי הוא שוב אור, כי זה מה שהעין תוכננה לעשות, הוא פשוט מפרש את הגירוי כמו שהיה מפרש אם זה באמת היה אור- והתוצאה היא הכוכבים האלה שאתה רואה. ריפיון שרירי העיניים גורם ללחץ שיש על העיניים כשאתה עוצם אותן להשתחרר. ואז, כיוון שהמוח לא רגיל למצב הזה- אתה רואה דברים. העובדה הזו, ועוד תהליכים כימיים שקורים במוח עצמו [שמפאת חוסר ידע לא אוכל לפרט עליהם] גורמים לראות את המנהרה. אם אני לא טועה- הצליחו לשחזר את המראה הזו גם באנשים חיים- בתנאי מעבדה מיוחדים. אני לא בטוח, אני אנסה לברר. הפריק.

`אם תלחץ על החיבור של האף עם הגבה

[קצת מתחת, איפה שמתחילה ארובת העין] ותעצום את העין- תוכל לראות מין כוכבים כאלה` לא קראת בעיון את דבריו של IQ150. הוא אמר "אבל שהנשמה יוצאת מן הגוף היא רואה את הכל מלמעלה" לנשמה אין אף וגבות, ואין מערכת עצבים לקליטת לחצים מן החבור של האף והגבה אני חוזר: אין דרך ליצור תמונה (תמונה, ולא `כוכבים`) בלא עדשה ממשית, ומשטח קולטנים המצוי במשור הפוקלי, מאחורי העדשה, ואין דרך לקלוט רעשים בלי ממברנה שמאחוריה התקנים החשים בשנויי הלחץ ומתרגמים אותם לאותות האם קפיש, עבור?

I am a freak

New member
אתה נהנה לדבר על עצמך בגוף שלישי?

כי, אם לא- אני לא מבין למה אתה פונה אל עצמך כאל "הוא" ולא כאל "אני". "לא קראת בעיון את דבריו של IQ150" זה לא אמור להיות אתה? שבת שלום, הפריק.

I am a freak

New member
אולי אתה הוא זה שלא חכם../images/Emo35.gif

בדיקת פשוטה בעזרת ה"כתבן" של וינדווז מוכיחה שאתה השקרן והוא האמיתי. אצלו זה מספר ואצלך זה אות. ובכלל, אם היה לך גם היגיון, היית כותב גם בתוך ההודעה "טעות. אני הוא IQ150 המקורי," את הספרה בעזרת אות- ואז, הייתי נדרש להפעיל מחשבה ולנסות להבין למה גם בתוך ההודעה אתה משתמש באות במקום במספר. אולי תתבגר
הפריק.

freak, ידידי, כשוריך באבחנה

בין או (O) לבין אפס (0), אינם הענין הנדון, ואף אינם מוטלים בספק. נחה דעתנו שאתה יודע להבדיל בין שני תוים אלה. מה שאינו מוטל בספק הוא הפער הבלתי נתן לגשור בין כנויו של המתחזה, לבין רמתו השכלית בפעל, כפי שעולה מפנינים אלה מליו אלה חקוקות בסלע, והמשמעות שלהן אינה מתעמעמת, או מתמוססת עקב וכוחים על ההבדל בין O ל- 0...

I am a freak

New member
בהחלט החלטה קשה.

להקשיב למישהו שהיו לו פליטות פה פעם, או למישהו אחר- שירד לרמה כל כך נחותה שפתח שם משתמש דומה לשם משתמש אחר ואפילו העתיק את הסיסא- סתם כדי לעשות דווקא. אני חושב שאקח חבר טלפוני. הפריק.

`להקשיב למישהו שהיו לו פליטות פה

פעם, או למישהו אחר- שירד לרמה כל כך נחותה שפתח שם משתמש דומה לשם משתמש אחר ואפילו העתיק את הסיסא- סתם כדי לעשות דווקא` אני מסיק כי דברי אינם ניתנים לערעור, ומכיוון שאינך יכול לתקוף את טענותי, אתה נטפל אלי. טבעי! ______________________________________________________________

I am a freak

New member
רוצה שנתחיל בפליטת הפה שלך../images/Emo35.gif

"מליו אלה חקוקות בסלע". כל הכבוד על המילה החדשה. טיפש שכמוני, חשבתי שצריכים להגיד "מילותיו". אני לא נטפל אליך, אני מנסה להגן על אדם ששני אנשים נטפלים אליו- ואני לא יודע אם יש דברים בגו או שאתם פשוט נהנים להציק לו. אתה יכול להיות בטוח שאם המצב היה הפוך ואנשים היו נטפלים אליך- הייתי עוזר לך ומגן עליך בדיוק באותה המידה. חוץ מזה- כשאני אטפל אליך, תאמין לי שאתה תדע ותרגיש. אני מבטיח לך [מעדויות של אנשים מסכנים שנטפלתי אליהם] שזה לא נעים במיוחד. הפריק.

"מליו" (מם בחיריק, למד בקמץ), היינו

מלים שלו, זו הטיה תקנית לחלוטין. נסה לפתח מילון מדי פעם "כשאני אטפל אליך, תאמין לי שאתה תדע ותרגיש. אני מבטיח לך...שזה לא נעים במיוחד" אני בספק, אולם, לא נדע, עד שתנסה. לא כן? מטרתי, לא אכחד, היא השפלת intelligence IQ150 שהוא אידיוט אמיתי, עד עפר, עד כי יברח ויחזר ב- nickname אחר. חד וחלק ______________________________________________________________

neko

New member
אפקט המנהרה שוחזר ע"י יצירת

מצוקת חוסר חמצן למוח, ע"י שימוש בצנטריפוגה (המשמשת בד"כ לאימוני טייסים בG גבוה). כל נבדק שעבר התעלפות עקב מחסור דם למוח בצנטריפוגה דיווח בדיוק את אותם תסמינים של מנהרה לבנה, וחלקם אף סיפרו שהם ראו קטעים מחייהם. החוקרים מסבירים זאת בכך שהמוח "לא מוכן" שלא לקבל קלט מהעולם החיצון, ולכן מפעיל הדמיית קלט פנימי ע"מ להמנע ממצב של SENSORY DEPRIVATION. כל זאת מתוכנית שראיתי בערוץ 8 לפני מס' חודשים, שעסקה בארועי כמעט מוות והתופעות הנלוות. לצערי לא יודע את שמה.

למעלה