אפשר לדבר על פרסום?

aroundtheisland

New member
אפשר לדבר על פרסום?

החנות שלי קטנה עם מכירות עדיין מועטות. תקציב גדול (או למאן האמת אפילו סמלי) אין. בכל זאת אני חייבות לעשות משהו כדי להקפיץ את עצמי. הפידבק שאני מקבלת מהצילום שלי מאד חיובי, אך אין מספיק תנועה כדי לעשות עם זה משהו. האם אתם משתמשים בפרסום בתשלום? באיזה אתרים כדאי? מה התקציב הדרוש כדי באמת להביא תנועה לחנות? ראיתי את הדיל הזה אבל אני לא יודעת אם זה יעיל, זה מאד זול אם זה יעבוד אבל אני לא מכירה עדיין את האתר שלה מספיק טוב לדעת אם לה יש את המספרים... (וגם קשה מאד לתפוס שם מקום פרסום ממה שאני מבינה) http://www.everythingetsy.com/2011/...EverythingEtsy.com)&utm_content=Google+Reader מה אתם חושבים? איך ואיפה כדאי לי להשקיע, אם מדובר בתקציבים מינימליים? תודה מראש!

riti2

New member
אין לי עצות פרסום אבל...

מה שכן רציתי לומר שאני מאוד אוהבת את הצילומים שלך, הם איכותיים וממה שראיתי בתחום של צילום באתר, בהחלט יש לך את זה!!.

aroundtheisland

New member
שכחתי להוסיף...

(אי אפשר לתקן פה תגובות אחרי ששולחים? בקומונות אחרות שאני מכירה אפשר.) שכחתי להוסיף Riti כמה שאני מעריכה את הפידבק שלך כי את בעצמך אומנת נהדרת. אני כל כך אוהבת את הציור שלך של המדריגות, זה מדבר ישר ללב שלי, ממש מדהים! שוב תודה, רובין

למעלה