אפשר לגיד לכם

אפשר גם להגיד לי לילה טוב?../images/Emo11.gif

סתם סתם רק לשעה חוזרת ואחר כך ל
המדהימה בחוץ והיום היום זה יום חופש משלי (אולי הוא יתחתן כל שבוע ויקח אותם באמצע השבוע ? ) אחחחחחחח יום שני גם טוב..

זהו. כיביתי את הסיגרע ועכשו ../images/Emo1.gif

את ידועת נגמרו הציצים עכשו יש את ההיא עם הגלולה אני מנסה לחשוב "נקרע או לא נקרע..." מי זה נקרע? חחחחחחחח מזכיר לי הודעה נשכחת מלפני שנתיים "הולכת לקרוע את העיר" מאז לא נחתי
אופס הולכת למיטה לפני שאשמע את השיר "שלא יגמר לי הלילה...שלא יגמר לי היום...

דווקא היתה לי מתנה מקורית בשבלך

היא למטה בשירשור.. חחחחחחחחחחחחחחחחחח הייתי מתה לתת אותה לאקס שלי.. ושיהיה לך בוקר אחלה..יום חופש מהנה..

../images/Emo6.gifאת והרעיונות שלך

אבל מה הבן שלי עשה לי את העבודה עכשו יופי.. ביקש לבוא בשעה 15:00 והגיע לפני כמה דקות אחרי כמה דקות ביפ צלצול הבן הגדול רב עם הקטן באוטו לא רוצה לסוע צחוק הגורל שעה אני לא יודעת איך אני רושמת את המספר רכב שלו ירדתי יעני עושה סולחה בדרך ניגשתי לאוטו לבן הקטן בנתיים הגרוש ניגש לבן הבכור והופ שלפתי הפלאפון ורשמתי..אח איזה ילד מתוק זה..

דווקא חשבתי שזה רעיון אחלה..

פעם אם האקס שלי יהיה במצב של חתונה..חתונה? מערכת יחסים..גם טוב, אביא לו מתנה: בדיוק כמו שכתבתי לך: טופס בנק של העברת קבע למזונות לחשבון ישיר של הילדים...דווקא רועי עוד שנה בן 18..יוכל להיות אחראי על חשבונו ושל אחיו..ושיבקש רטרו.. מה רע? מתנה יפה..חינוכית..מוסרית..ויש בה כסף לילדים שלו.. חישבי כמה זה נכון לעשות..לתת לו מספר חשבון בנק של הילדים שידע..להכין לעשות העברת קבע..ככה לא יהיו ספקות שאולי אני משתמשת בכספים בצורה לא נכונה..

לא חושבת כמוך

לא מערבת כסף בכל דבר מתנה אינה נמדדת בערך כספה לכן גם אין דרישה כשחוגגים.. לבקש שיחסוך אין זה מטעמי כל אחד בוחר ועושה כפי שהוא רואה

ophra

New member
בוקר טוב צוהל הרחוב ../images/Emo13.gif ../images/Emo96.gif

just yael

New member
'שתגעת...?

זה כבר היה אמצע היום עבורי... ובכל זאת...בוקר טוב...

מה פתאום שנפריע לנו ../images/Emo3.gif

בשביל זה את כאן
.. וואלה הגעתי מחכה לחתן שיחזיק את הבנים אז ככה התריס קרוב למחשב אז לחצתי לחיצה ארוכה והופ נדלקת..

למעלה