אפשר לבקש...?

אפשר לבקש...?

שתחזיקו אצבעות ותחשבו חיובי
מבטיחה לספר לכן בהמשך... יומטוב
לחשוב חיובי

תודה לכולכן../images/Emo70.gif

אתן פשוט מקסימות
אז ככה.. היה לי בבוקר איזה ראיון עבודה- סוג של מרכזון הערכה בחברת כוח אדם. בסוף המרכז הקצרצר הציעו לנו עבודה בחברה גדולה ואמרו שיתקשרו לערוך לנו ראיון של 20 דקות בטלפון ומי שיעבור אותו יתקבל לקורס שמתחיל השבוע. עכשיו, ראיון בטלפון זה משהו שאף פעם לא עושים בחברות כאלו, בדרך כלל זה מיונים של שמונה שעות בערך... ככה שזה יתרון ענקי!! ולכן ביקשתי מכן להחזיק אצבעות. התקשרה אלי משהיא מהכוח אדם ואמרה שהיא העבירה את הקורות חיים שלי והם צריכים להתקשר בשעות הקרובות ושנעדכן אותה מה קורה.. אבל.... הם לא התקשרו בסוף.. תודה לכן בכל מקרה... עצם זה שעברתי את המרכז הזה בבוקר היה טוב.. הוכחתי לעצמי קצת שאני יכולה לעבור ראיונות כאלו (מה שהיה לי ספק ענק לפני כן) וגם שחשיבה חיובית מוכיחה את עצמה כל פעם מחדש (כל הבוקר שכנעתי את עצמי שאני עוברת את זה היום...) אז למרות שהם לא התקשרו.. אני עדיין מאמינה שיהיה טוב.. אני אתקשר לחברת כוח אדם בבוקר ואולי יהיה להם משהו טוב יותר להציע.. שוב תודה לכן.. חיזקתן אותי מאוד היום..
ואני מבטיחה לעדכן מה קורה בהמשך.. שבוע טוב

לולי80

New member
גיבורה

אני מאוד גאה בך יודעת כמה זה קשה להאמין בעצמך... תמשיכי כך אני בטוחה שמחר בבוקר יהיו בשורות טובות והצעות מוצלחות... keep the faith לול

לונה..

New member
או, אל תגזימי בייב

לא תמיד כל כך קשה להאמין בעצמך. כשמתחילים זה כבר זורם מעצמו
הקושי הוא בהתמדה ובגישה לגבי כל הסחות הדעת מהצד. ולגברת המכונפת - יש לך את כל הסיבות להאמין ולהתגאות בעצמך. הפסד שלהם, דבילים. יהיה בסדר, והמון הצלחה בהמשך

Darkmatter

New member
היי לא הספקתי להחזיק אצבעות!! :(

איזה באסה שלא הלך עם העבודה הזאת. אבל עם האופטימיות המדהימה שלך, אני בטוחה שדברים יסתדרו. בכלל את נשמעת לי אחלה.
לילה טוב, נשמה, כפרה ,מאמי, מותק. :) ובאמת תעדכני אותנו בהמשך. אני רוצה גם להחזיק אצבעות.............

אסוציאציות-משחק מילים../images/Emo202.gif?

מה עולה לכן בראש למקרא המילה אבטיח? קיץ,ים, שמש,אבאתמיד היה קונה את האבטיח הכי גדול בשוק והוא תמיד היה יותר מידי מבושל...ואמא היתה אומרת לו"שוב הבאת אבטיח לכל השכונה?" אבטיח עם גבינה בולגרית אני הכי אוהבת...
אוקיי מכאן המילה הבאה: נחליאלי... נראה מי הראשונה לענות....ולזרוק את המילה הבאה!

עודליל

New member
נחליאלי נחליאלי נח לי נחליאלי

אני זוכרת שתמיד כשהייתי רואה נחליאלי בחניה הייתי קוראת לאמא לראות, וגם היא תמיד הייתה מספרת לי כשהיא הייתה פוגשת נחליאלי בפעם הראשונה באותה השנה. המילה הבאה היא: גשם

למעלה