אפשר לבקש עזרה?...

Digi Lista

New member
אפשר לבקש עזרה?...

אני יודעת שכבר דיברתם על זה מלא בעבר(קראתי את ההודעות בפורום הרבה לפני שהתחלתי לכתוב- לא הרבה לכתוב אבל מידי פעם, באוקטובר כשיתחילו הפרקים החדשים בערוץ שלוש אני אהיה כאן הרבה עד שימאס לכם...)אבל בכול זאת אני חייבת את עזרתכם בניתוח האופי של הדמויות כי אני עושה מחקר וזה ממש חשוב לי!!!(אני גם יודעת שזה לא משורשר לכולם אבל לא מצאתי למה לשרשר...) אם תוכלו בבקשה לעזור לי אני אשמח ואודה לכם בלי סוף!!! אני זקוקה (בדחיפות) לאופי של הדמויות הבאות מ"מכושפות"(אני זקוקה גם לדמויות מסדרות אחרות,כנראה אני אכתוב עוד מעט בפורומים שאני צריכה...):פרו,פייפר,פיבי,פייג,קול וליאו(לבינתיים רק אלה) איפיון של הדמויות ולא של השחקנים, אני אומנם צופה בסדרה(בגלל זה אני כאן...) בקביעות אבל כשעושים מחקר לעומק לא מסתמכים רק על ניתוח אופי של בנאדם אחד...אז כול מי שיכול ורוצה לכתוב(כמה שיותר לכתוב- יותר טוב!!!).
מראש!

Ophel McNeil

New member
את מתכונת כניתוח...

ניתוח, או סתם שתיים שלוש שורות על כל דמות? ואת מתכוונת ממש למצוא ממיצאים ולערוך מחקר (כן, אני יודעת שאני פאטית
), או לכתוב את הקלישאות המוכרות (כמו - פרו: האחות הבוגרת. אחראית, שהקריבה את חייה בשביל משפחתה.... יאדה-יאדה-יאדה)? כאילו, ממש לכתוב על האופי של הדמויות? או סתם בשיטחיות משהו עליהן? ארג. בכל אופן, אם את מחפשת ניתוח אופי, תהיה מעט בעיה לנתח את קול - אין לו כזה. (נו, באמת חשבתם שלא תכנס כאן ירידה על קול?
). ת´אמת בניתוח אופי תהיה הכי בעיה עם פייג´ שהיא קלילה כנוצה.
טוב, תבהירי מה את צריכה, ואני אשמח לנסות לעזור.

charmedmen

New member
אוף טופיק אני די חזרתי אבל אני אהיה

פה רק היום ומחר וזהו ואני ממש עסוק (*קורן מאושר*) אני כול היום עם חברים ושעה אחת ביום אני מכין שיעורים וכיתה ו´ זה ממש כיף ויש לי חברה חדשה שהפעם היא עשתה את הצעד הראשון.

Digi Lista

New member
קודם כול ../images/Emo51.gif...

אני זקוקה לכמה שיותר נתונים כי זה חתיכת מחקר! ואם יש מישהו שאין לו אופי שאפשר לנתח(לדעתך) את לא חייבת לנתח אותו, אני צריכה כמה שיותר פרטים על האופי של הדמות(מחקר לעומק...), אני אשמח אם את וכול מי שירצה יעזור לי!!!

p3

New member
בקרוב יעלה האתר שלי, ../images/Emo19.gif

שיכלול גם ניתוחי אופי של הדמויות. אני אודיע לך כשהוא יעלה.

ofirush

New member
אני רק רציתי להגיד ש...

אני התעליתי על עצמי.. לפני ממש כיומיים, ממש לא אהבתי את רוז... אפילו, שנאתי אותה.. בגלל שאתם יודעים הפרידה קשה, וכעסתי עליה..... ועכשיו אני ממש ממש ממש לא שונאת אותה אני ממש ממש ממש אוהבת אותה... בדיוק סיימתי לראות את העונה הרביעית... בקיצ.. זה מה שרציתי להגיד......

Woogyman

New member
זה בסדר, זה קרה לכולנו :).

למרות שאני אהבתי אותה מההתחלה, לא רק בסיום. נכון שתמיד מתגעגעים לשאנן (טוב, לא תמיד) אבל רוז היא בהחלט תחליף מצויין.

buffgirl

New member
אני עכשיו סתם אומרת שטויות... ../images/Emo80.gif

אוקיי, תדמיינו בקול פרחה: "פייג´ היא לא תחליף לפרו, או-קיי? פייג´ היא דמות בשביל עצמה! קולט?" סתם אני אומרת שטויות כי ממש ממש ממש ממש אבל ממש משעמם לי!

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

מתי זה בערך יקרה?(אני פשוט זקוקה לניתוחים וכמה שיותר מהר...)

ofirush

New member
צריכה טובה ממישהו...

אני צריכה ממישהו שייתן לי תתקציר של 409... בבקשה...

P3H2O

New member
בקיצור? שד בא, שד מושמד, הבנות

מתחבקות. סתם, טוב שושים חמודים, אני עכשיו הולך אחרי שקראתי את כל השרשור משחק, אני אפרסם הודעה שלי כשאני אחזור הבייתה עם כל מה שקרה לפני ואחרי כל המקרים. ביי לכם, חד שמח ותהנו! נ.ב תבריזו משיעורים!

Digi Lista

New member
בבקשה, מישהו?...

בבקשה, אני חייבת ניתוחים!באמת, אני ממש זקוקה להם!!!

Ophel McNeil

New member
אוקי. לנשום עמוק.

אין לי ניתוח, אבל יש לי תקציר של כל הפרק וכמה לינקים לדעות עליו.... לנשום עמוק. וכשאני אומרת תקציר, אני מתכוונת לכל סצנה, אחת אחרי השניה. כולל מעברי סצנה. אבל רגע לפני שאני נותנת לך את זה, למה בדיוק אתה זקוק לזה?...

Ophel McNeil

New member
ארג. לא שורשר טוב.

או יותר נכון - לא קראתי טוב...
בקיצור - חשבתי שדיברת על תקציר ל4X09... בכל אופן, בקשר לניתוחים על הדמויות?... אני קודם כל הייתי מנסה להריץ משהו בחיפוש הפורום, אבל חוץ מזה - אני אנסה.... אולי. עד הערב. אני אכתוב משהו. תפנה אליי במסר.

למעלה