אפשר לבקש עזרה?...

Digi Lista

New member
אפשר לבקש עזרה?...

אני יודעת שכבר דיברתם על זה מלא בעבר(אני קוראת כאן את ההודעות בפורום כבר הרבה זמן...אני פשוט נחבאת בצללים...) אבל בכול זאת אני חייבת את עזרתכם בניתוח האופי של הדמויות כי אני עושה מחקר וזה ממש חשוב לי!!!(אני גם יודעת שזה לא משורשר לכולם אבל לא מצאתי למה לשרשר...) אם תוכלו בבקשה לעזור לי אני אשמח ואודה לכם בלי סוף!!! אני זקוקה (בדחיפות) לאופי של הדמויות הבאות מ"הכי גאים שיש"(אני זקוקה גם לדמויות מסדרות אחרות,כנראה אני אכתוב עוד מעט בפורומים שאני צריכה...):ג´סטין ובריאן(לבינתיים רק אלה, בגלל שאני לא זוכרת עוד שמות אבל אם תכתבו על עוד זה יהיה מצויין) איפיון של הדמויות ולא של השחקנים, אני אומנם צופה בסדרה מידי פעם אבל כשעושים מחקר לעומק לא מסתמכים רק על ניתוח אופי של בנאדם אחד...אז כול מי שיכול ורוצה לכתוב(כמה שיותר לכתוב- יותר טוב!!!).
מראש!

Digi Lista

New member
הצלחתי! תודה רבה!!!

כמו שאמרתי לך המאמר על בריאן מצויין!!!(אני אשמח כמובן לניתוחים של עוד דמויות...גם אם כבר כתבו על בריאן מי שירצה לכתוב שיכתוב- כמה שיותר מידע ודיעות של כמה שיותר אנשים יותר טוב!!!)

Digi Lista

New member
בבקשה, מישהו?...

חוץ מרינת אף אחד לא עזר לי בניתוח אופי של כמה מהדמויות ואני באמת צריכה את העזרה שלכם! אז מי שיכול ורוצה לעזור לי בבקשה אני אודה לו מאוד, אני ממש זקוקה לזה!.

למעלה