אפשר לבקש עזרה...

Digi Lista

New member
אפשר לבקש עזרה...

אני יודעת שכבר דיברתם על זה מלא בעבר(קראתי את ההודעות בפורום הרבה לפני שהתחלתי לכתוב...)אבל בכול זאת אני חייבת את עזרתכם בניתוח האופי של הדמויות כי אני עושה מחקר וזה ממש חשוב לי!!!(אני גם יודעת שזה לא משורשר לכולם אבל לא מצאתי למה לשרשר...) אם תוכלו בבקשה לעזור לי אני אשמח ואודה לכם בלי סוף!!! אני זקוקה (בדחיפות) לאופי של הדמויות הבאות מ"באפי ציידת הערפדים"(אני זקוקה גם לדמויות מסדרות אחרות,כנראה אני אכתוב עוד מעט בפורומים שאני צריכה...):באפי,ווילו,אנג´ל,זאנדר,קורדיליה,ריילי,וג´יילס(לבינתיים רק אלה) איפיון של הדמויות ולא של השחקנים, אני אומנם צופה בסדרה(בגלל זה אני כאן...) בקביעות אבל כשעושים מחקר לעומק לא מסתמכים רק על ניתוח אופי של בנאדם אחד...אז כול שיכול ורוצה לכתוב(כמה שיותר לכתוב- יותר טוב!!!).
מראש!

Digi Lista

New member
וכמובן פיית´...

שכחתי להקליד אותה(היא רשומה לי בדף המחקר)...

אממ אין לי כל כך כוח להתעמק בזה...

אבל אני יכולה להגיד את המובן מאילו: באפי- תסביך ה"אין לי חיים נורמלים" בגלל המעורבות שלה בעולם השדי נפגמה היכולת שלה להתערות בעולם האמיתי והיא מעבירה את כל החיים החברתיים שלה לעולם השדי (אולי אתם לא אוהבים לשמוע את זה אבל...-) כל החברים שלה הם די פריקים שקשורים לעולם השדי, החבר שלה לשעבר ערפד, והחבר החדש שלה חייל ביוזמה (היא כנראה מריחה אותם בחוש מיוחד:) ווילו- חוסר ביטחון חברתי... מפחדת שהחברים שלה יוציאו אותה מהעולם שלהם לכן היא התחילה עם עניין הכישוף כדי שזה יפתח לה חלון לעולמה של באפי, אחת הדמויות שהכי פחות ברורות לי בסידרה אנג´ל- וואי זה קשה. זה לא מקום לניתוח חפיפניקי כמו שאני עושה אני ארחיב עליו בהמשך כשיהיה לי יותר כוח לחשוב ולהתעמק בזה זאנדר- הלוזר הנצחי:)))מרגיש כמובן שכולם מתקדמים בחיים חוץ ממנו, חבר נאמן אבל קנאי מאוד לחבריו ונעשה מרושע כשהוא מרגיש שמשהו עומד לגזול ממנו את באפי או ווילו או מישהו אחר ריילי- מאצ´ו מן וונאבי. תמיד מחפש להוכיח ת הגבריות שלו, היוזמה, הסטרואידים שהוא לקח. הוא לא בטוח בעצמו כנראה אין לי כוח יותר סוריי ביי ביי

Digi Lista

New member
תודה רבה!

אני כמובן צריכה עוד ניתוחים וכמה שיותר ארוכים אבל בכול זאת תודה רבה!!!(וכשיהיה לך כוח אני אשמח לשמוע עוד...)

Digi Lista

New member
בבקשה,מישהו?...

אני באמת זקוקה לעזרה שלכם וכמה שיותר מהר!...

אהמממ...

את יודעת שהבקשה שלך קצת מסובכת? כל אחת מהדמויות שהזכרת עברה תהליך של התפתחות בזמן ההשתתפות שלה בסדרה, ככה שכדי לקבל ניתוח אופי נכון את צריכה לציין על איזה שלב בסדרה את מדברת. ואם תוכלי לפרט במה עוסק המחקר שלך, ובאיזו מסגרת את עושה אותו זה יהיה נחמד... (למי אתם קוראים סקרנית? לי? מה פתאום, זה רק כדי שאני אוכל להבין יותר טוב את השאלה, כן זהו, זה בדיוק בשביל זה...) בכל מקרה (וכדי לא לנטוע אשליות שווא), לא בטוחה שאני אוכל לעזור לך, אבל לנסות אני תמיד מוכנה (כשתופסים אותי במצב רוח הנכון כמובן).

Digi Lista

New member
אני יודעת שזאת בקשה מסובכת במקצת...

אולי אפילו מסובכת מאוד(אני צופה בסדרה כבר המון זמן ועדיין...)אבל אני באמת צריכה את זה לצורך מחקר מעמיק(כשהוא יגמר אני מבטיחה לפרט הכול)ואני גם ממש מצטערת שאני נאלצת לנדנד אבל זה באמת חשוב לי!!!ואני ממש אודה לכול מי שיעזור לי!!!

ענת333

New member
לפי דעתי תנסי באתר www.tve.co.il

יש שם שער באפי מיוחד, ואולי בפורום שם יוכלו לעזור לך יותר. חוצמזה יש שם גם כתבות שאולי יעזרו לך

sprites_touch

New member
אני נוטה להסכים עם גררררררררר

התנצלות מראש עם פספסתי את מספר הריישים... כל אחת מהדמויות עברה תהליך התבגרות עם הסדרה, אחרי הכל הם התחילו בגיל 16 ובעונה ה6 הם כבר בני 21. בנוסף אני מניח שכל אחד שינתח את הדמויות יראה צדדים אחרים. אני מציע שתגדירי לפחות עד איזו עונה את רוצה את הניתוח (זה ימנע גם מספוילרים לצוץ). בכל מקרה אני אנסה לתת את הניתוח האישי והמקיף ככל שאוכל בהודעה נוספת. בהצלחה עם המחקר.

חישובית

New member
ניתוחים

תנסי את האתר הזה: www.atpabtvs.com אומנם הוא באנגלית, אבל הוא אתר הניתוחים\מטאפיזיקה הכי טוב על באפי.

למעלה