אפשר לבקש חיבוק?
A A GIFT OF LOVE New member 12/8/07 #6 אם את לא רוצה את לא חייבת רק שתדעי שגם אם זה לא קשור לנושא הפורום את יכולה להעלות את זה כאן. וכמובן שאני לא אלחץ.. מקווה שתרגישי טוב יותר.
אם את לא רוצה את לא חייבת רק שתדעי שגם אם זה לא קשור לנושא הפורום את יכולה להעלות את זה כאן. וכמובן שאני לא אלחץ.. מקווה שתרגישי טוב יותר.
מ מור לבבב New member 12/8/07 #7 תודה חמודה ../images/Emo39.gif אבל אני מעדיפה לא לכתוב בפורום,זה קצת אישי..
A A GIFT OF LOVE New member 12/8/07 #8 /tapuzforum/images/emo24.gif מקווה שתרגישי טוב יותר וכמה שיותר מהר! לילה טוב יקירתי.
E emmy5 New member 12/8/07 #10 ../images/Emo24.gifמור לבבב ,חיבוק חם של סבתא../images/Emo23.gif כנראה עושה טוב לשתינו
E eshkolit32 New member 12/8/07 #9 ../images/Emo20.gifאף פעם לא מאוחר מדי לחיבוק אז אמנם עכשיו כבר בוקר, ואני מקווה שאת במצב הרבה יותר טוב. קבלי ממני חיבוקים, בתקווה שיהיה לך יום מקסים !
../images/Emo20.gifאף פעם לא מאוחר מדי לחיבוק אז אמנם עכשיו כבר בוקר, ואני מקווה שאת במצב הרבה יותר טוב. קבלי ממני חיבוקים, בתקווה שיהיה לך יום מקסים !