אפשר לבכות פה?

lonely TearDrop

New member
חחח.. אבל

עכשיו שהעלתם לי חיוך על הפרצוף אז איך אני אבכה?
טוב האמת שאין לי סיבה לבכות.. אולי רק לרחם על עצמי (כמו שאני תמיד עושה) אני פוחדת מהכל, ובגלל כל הפחדים שלי אני מפספסת המון דברים. אני מתגעגעת למגע ולאהבה.. כבר הרבה זמן עבר מאז שהייתה לי אהבה, בשנה שעברה דווקא היה לי ממש אחלה עם זה, בזמן שהייתי לבד חשבתי עם עצמי הרבה והבנתי שאני נמשכת גם לבנות, קיבלתי את עצמי. אבל מה אני עושה עם זה עכשיו? אין לי נסיון, ואיכשהו ברגעים האלה שאני אמורה להגיד משהו.. לעשות משהו כדי שאני לא אאבד את ההזדמנות הנדירה- אני משתתקת והורסת. פאק אני נשמעת ממש נואשת בטח.. אני לא.. פשוט לפעמים מתחיל להטריף אותי כל הלבד הזה.

TwelveEyes

New member
אז תפסיקי.

ממה את פוחדת? מ*מי* את פוחדת? ומה זה תורם לך? הדבר היחיד שקורה הוא שאת מפספסת דברים עד כדי כך שהתחלת לשים לב לזה בעצמך. את אומרת שאין לך ניסיון? ובכן, תאמיני לי שגם לא יהיה לך אם תמשיכי כך. ניסיון רוכשים דרך פעילות, לא? תתחילי בכך שתפסיקי להפעיל על עצמך לחץ להגיד את הדבר הנכון ברגע הנכון. גם אם כבר פישלת - אז מה? אפשר לחשוב שיש מישהו בעולם שלא קרתה לו פאדיחה. ברגע האמת, תאמרי את מה שאת חושבת. אם היא באמת שווה את זה - ושווה אותך - היא תבין לבד. גם אם לא, אני מבטיחה לך שלא תמותי על המקום.

lonely TearDrop

New member
את צודקת

אבל איכשהו בני אדם זה דבר מאוד מפחיד בעיניי
בנתיים אני אגמל מההתמכרות שלי לצער ומהחיפוש סיבות לרחמים העצמיים שלי. תודה לך.

TwelveEyes

New member
המיקרוב פחות מפחיד מקרוב ../images/Emo8.gif

אבל זה שהחלטת להפסיק לרחם על עצמך הוא הישג מצויין בפני עצמו. עשיתי את החרא הזה מרבית שנות היסודי וכמעט כל שנות החטיבה ובמבט לאחור אני יכולה רק לבעוט בעצמי - מה גם שמלבד לגרום לי להרגיש אומללה, זה לא עשה למעני כלום.

למעלה