אפשר לבכות כאן?

אפשר לבכות כאן? ../images/Emo7.gif

למרות שאני קוראת פסיבית בפורום, היום אני חייבת לשפוך
היום יומולדת לידיד מאוד טוב שלי (לפחות אני חושבת שהוא ידיד טוב שלי). אתמול התרוצצתי, קניתי לו מתנה יפה מהלב, לא סתם עוד בושם - משהו אמיתי, מהלב. השקעתי בברכה יפה שלקח לי שעתיים לכתוב, אח"כ התרוצצתי עד שמצאתי מדפסת צבעונית, עיצבתי את כל זה יפה ושמתי לו בבוקר על שולחן (בעבודה) כך שהיתה לו הפתעה נעימה... והוא - אפילו תודה לא אמר!!! כלום!!! יושב בחדר מולי, מצחקק עם כל החברים שלו בטלפון (ועם החברה
) ולא מטריח להזיז את עצמו מהכיסא. אפילו לא טלפון קטן, לא מייל "תודה". כלווווווםםםםם!!!!!!!!! ולא מספיק זה, אז מישהו אחר, שהיה לי איתו פעם "רומן קטן" הביא את הילד שלו להשוויץ בו. די! בא לי ללכת הביתה, להתחפר בפוך ולקום בעוד שנה!!!

ShirShir

New member
שולחת לך חיבוק ../images/Emo24.gif

יהיה בסדר, ככה אומרים לי כולם.

ברוכה הבאה

ברוכה הבאה פוקהונטס איזה שם יפה בחרת לעצמך שמחים שהצטרפת אלינו

אכן מאוד כואב ופוגע../images/Emo24.gif

אגב, את בטוחה שהוא ראה את זה? פתח? הריח? קרא?

וודאי שאני בטוחה!

בעצמי ראיתי אותו קורא את הברכה, ואח"כ אוכל שוקולדים (שהיו בתוך כוס), ואפילו התחלק איתי. אז שאלתי אותו בעדינות - "לא אומרים תודה?" אז הוא אמר בשיא הטבעיות שהוא אמר. שאלתי אותו מתי בדיוק, כי בכלל לא דיברנו ואפילו לא הייתי בחדר שלו. אז הוא אמר "טוב, אז תודה". הוא בכלל לא הבין מה קרה. עוד יותר גרוע מזה - בדר"כ אנחנו אוכלים ביחד, והיום רצינו (ותכננו!!) ללכת לאכול בחוץ לכבוד היומולדת. השעה הייתה כבר הרבה מעבר לזמן הרגיל של הצהריים שלנו, וגם ככה הייתי כבר עצבנית, אז שאלתי אותו האם הוא לא רעב. אז מה מסתבר? שהוא בכלל קבע עם מישהו ללכת לסידורים והוא מחכה לו, "ואם הוא לא יבוא אז נלך לאכול... אם את רוצה - תאכלי לבד". התעצבנתי עוד יותר ואכלתי לבד. והוא עדיין לא מבין מה קרה... בא אליי כאילו כלום. ומה אח"כ? הוא חשב שהידיד הזה שלו לא יבוא אז הוא הציע לי לנסוע איתו. טוב, חשבתי כבר שנסע, התארגנתי, ומה בסוף? החבר שלו החליט שהוא כן נוסע, אז הוא נסע איתו. הוא כבר לא היה צריך אותי כי לחבר שלו יש כרטיס חניה חינם. אז הוא פשוט אמר "שלום" והלך. אני לא יודעת מה קרה לו. זה ממש לא מתאים לו. אני ידידה הכי טובה שלו בעבודה, ובדר"כ אנחנו ביחסים נהדרים. ועכשיו אני מרגישה זוועה. מרגישה הכי לא רצויה, "ברירת מחדל" שכזה. כל כך עצוב לי...
וסליחה על האורך. הייתי חייבת להוציא את זה.

את יודעת במה נזכרתי?

פרח נתתי לנורית קטן וכחול ויפה. תפוח נתתי לנורית נתתי הכל. נורית אכלה התפוח, הפרח זרקה לחצר והלכה לה לשחק עם ילד אחר. תמיד כששמעתי את השיר הזה הוא עשה לי צביטה בלב. כי רבים פוגשים את הסיטואציה של נתינה ממקום אמיתי וכנה וקבלה בחזרה של מפח נפש. אז אני במקומך הייתי בוחנת טוב טוב אם באמת אותו אחד הוא ידיד שלך או סתם אינטרסנט שמנצל אותך לחברה בשעות העבודה כשאין מישהו אחר. אולי מעז יצא מתוק וככה גילית את הפרצוף האמיתי שלו. סיטואציות כאלו גורמות להרגיש בדידות אבל אני בטוחה שכשתתאוששי תגלי שיש לך גם חברים טובים ואמיתיים, משפחה אוהבת ואת ממש לא לבד. ואנחנו כאן איתך אז את בטח לא לבד איתנו

הוא לא בן אדם והתנהגותו מוזרה

ולא מובנת. כי לאמר תודה על מתנה זה דבר בסיסי. לפחות זה. אולי הוא נבהל מגודל המתנה שקנית לו, אולי הוא פחד שאת רומזת לו משהו? לדעתי מחר את צריכה לשאול אותו ישירות מה פשר ההתנהגות שלו כלפיך . אולי אמרו לו משהו עליך בעבודה לפעמים יש כאלה שאוהבים לסכסך. אני במצבך הייתי שואלת אותו.

"מישהו אמר לו משהו עליי"

בהחלט, אבל לא עכשיו. היינו כבר בסרט הזה, ויצאנו ממנו. גודל המתנה? לא נראה לי שזאת הסיבה, למרות שהיא היתה מאוד אישית ועם קצת הומור, אבל מספיק עדינה כדי לא לגרום לנזקים והתקפי לב
לו יש חברה, ואני נושאה, ולמרות שבעבר היה ביננו מתח מיני לא קטן עברנו גם את זה, ובכל זאת החלטנו להשאר (ונשארנו) ידידים מאוד טובים, כך שהוא לא יכול היה לחשוב שאני מנסה לרמוז לו משהו. וחוץ מזה הוא גם טוען שהוא כן אמר "תודה". נעזוב את זה, יותר נפגעתי מהקטע של ארוחת צהריים והחבר שלו
והיום הוא בא לעבודה ומתנהג רגיל לגמרי, כאילו שום דבר לא קרה, ולא שואל אותי למה אני מצוברחת. די. נמאס לי ממנו. יותר מידי משברים יש לנו בזמן האחרון. נשבר לי. חברים לא מתנהגים ככה. אז כנראה הוא לא חבר שלי. נקודה.

alophind

New member
גברים ממאדים ונשים מונוס...

או מכל כוכב אחר... נו באייימממתתת... עינת , תהיי רצינית... את נשואה , לו יש חברה , עם מישהו אחר היה לך "רומן קטן" (אני לא שופט), ואת עושה פרצופים של בוכה בגלל שהוא לא נתן לך יחס מועדף ??? פעם אחרונה שבדקתי , גברים לא קוראים מחשבות (חוץ מאורי גלר...) תגידי לי בבקשה , את המתנה ליומולדת נתת כי יש לו יומולדת או נתת בשביל לקבל פידבק חיובי ??? ובלי קשר , תגידי תודה שאלו הצרות שלך ......

עם ידידים כאלו לא צריך ....../images/Emo103.gif

עינת..בפעם הבאה תבדקי טוב איך את בוחרת את הידידים והחברים שלך.. כתבתי איזה שיר יותר נכון משל..שקראתי לו משל האש.. והוא דן אודות הרעות החברות האהבה..הכל מתהפך בחיים האלו.. אבל לא צריך להיות פסימיים.. אם זו התגובה שלו, ורדה הייתה אומרת תזרקי אותו לכל הרוחות.. ולדעתי היא צודקת.. המשיכי הלאה בחייך.. יש דברים אחרים וטובים פי 100 ממנו..שלא תעשי לנו כעת הכללות שכולם מניאקים ..קאפיש.. מחזיר..

0nurit

New member
נראה לי

שאת מייחסת חשיבות לאנשים שכנראה בשבילם את דבר שולי אולי כדאי להחליף...... מגיע לך יותר

למעלה