אפשר לבוא לסין עם כלב?

פנדה9

New member
אפשר לבוא לסין עם כלב?

אני רוצה לעבור לגין לתקופה של שנתיים ויש לי כלב. מישהו יודעכ מ החוקים שלהם בעניין ואם הם עושים בעיות? האם זה אותו דבר בהונג קונג? תודה

yaelisam

New member
זה שונה בין היבשת להונג קונג

ביבשת זו לא בעיה גדולה בכלל, אבל כדי לגור בהונג קונג הכלב יהיה צריך להיות בהסגר כ-4 עד 6 חודשים- לא נעים. כך שזה תלוי איפה אתה רוצה לגור. בכל אופן הייתי שואלת את הוטרינר מה הוא יודע על זה, ואיזה מידע הוא יכול להשיג בייחוד על סין.

אMור

New member
כבר דיברנו על זה בהקשר של אנגליה....

כך שהונג קונג לא שונה ממנה בהרבה... אני רק רוצה להבין מי ישאיר את הכלב שלו 6 חודשים בכלוב?? הרי הוא לא ייצא משם כלאומת שנכנס... (מצד שני, ראינו כבר כמה נשמות טובות שזנחו את הכלבים שלהם למות מרעב או פצצות, מה שיבוא קודם - במלחמה האחרונה... לגן עדן הם כבר לא יגיעו...) ------------------------------ אם צריך לשרוט כלב בשביל להכניס אותו לארץ מסויימת, לדעתי יש לשקול אם לקחת אותו או אם לנסוע לשם בכלל..

yaelisam

New member
אני מסכימה איתך

דרך אגב, דווקא שמעתי כאן בפורומים על משיהי שהשאירה את הכלב שלה בהסגר- אבל בבריטניה, ואמרה שה"מכלאות" שם היו נעימות גדולות ומרווחות, עם עובדים מסורים ומקסימים, והיא יכלה לבקר את כלבה פעם-פעמיים בשבוע, כך שכנראה זה תלוי איפה זה. בשביל מישהו שלא מוכן לחיות בלי הכלב שלו - ובכל זאת מעוניין לעבור למדינה אחרת, שבמקרה דורשת הסגר- זה מובן. בהונג קונג אבל- לא הייתי עושה את זה, דעתי האישית בלבד. (אבל אני לא יודעת אם הייתי מסוגלת לעשות זאת גם בכל מקום אחר...)

למעלה