אפשר לאתגר אתכם?

kedeman

New member
אפשר לאתגר אתכם?

אני מחפש מישהו עם ראש טוב שיעשה דף פרסום לאתר בשביל מה זה טוב? בשביל היומן של השנה הבאה!!!!!! מי לא רוצה לפתוח את היומן ולהתגאות במעשה ידיו???? אז כל מי שרוצה מוזמן להתחיל לעבוד!!!! אל תתעצלו אני עשיתי פרסומת ליומן של השנה והראש שלי איך לומר.... קצת מקובע אז אני מחפש מישהו עם ראש יותר יצירתי!!

kedeman

New member
שי שולח הודעה סלולארית

אין משהו שחייב להיות ממש. זאת צריכה להיות פרסומת לאתר שתמשוך אנשים חדשים להכנס. מומלץ שהסמל של האתר יהיה והכתובת כמובן שחייבת להיות. מעבר לזה כל אחד מוזמן לגלוש עם הדמיון שלו.

kedeman

New member
שי שולח הודעה סלולארית

אין משהו שחייב להיות ממש. זאת צריכה להיות פרסומת לאתר שתמשוך אנשים חדשים להכנס. מומלץ שהסמל של האתר יהיה והכתובת כמובן שחייבת להיות. מעבר לזה כל אחד מוזמן לגלוש עם הדמיון שלו.

tuty fruty

New member
עשיתי משהו אבל ממש מעאפן

אבל אני יביא לכם אותו ואם לא תרצו אל תקחו אותו ואם כן שפצו אותו קצת ..

fresh mishmesh

New member
נראה אחלה

חוץ מהכתובת שלטעמי כהה מדי.. היא צריכה להיות יותר בהירה כי הרקע גם כהה יחסית

shivie

New member
תודה אנשים

באמת תודה.... אני יבהיר קצת את הכתובת... אם יש לכם הצעות לשיפור אני ישמח לשמוע (לקרוא)
אם אתם צריכים עוד משו אני ישמח לעשות!!!

bobby6killer

New member
אפשר להשתמש ברעיון שלך?

אני חושב לדעתי שאני יכול לשפר אותו...

shivie

New member
בכייף

שלח לי את השיפור אח"כ שאני יראה אם אפשר לשפר תשיפור חחח... נעבוד יחד יכול לצאת טוב

נ ו ם

New member
ביקורת בונה ../images/Emo3.gif

הייתי עושה את הרקע יותא שמיימי ופחות ים. (יענו לבחור רקע אחר שהוא רק שמיים נגיד). וזה ממש אחלה!

kedeman

New member
אהבתי :)

ביקורת בונה ומחשבות לשיפורים: * אם אפשר יהיה להעלות תמונות ממפגשי פורום שונים (טיול חנוכה, עזריאלי וגם מה שהיה פעם בבית שלי) אז אפשר להוסיף את התמונות האלה * הקובץ צריך להיות בקובץ של תמונה בסוף - כך שלא משנה איפה תעצב את זה בסופי יהיה צריך להעביר את זה לקובץ של פוטושופ או אקרובט (ובמקרה הפחות טוב - JPG)

יפה אבל...

ממש ממש יפה, הייתי מציע לשים איזשהו קו תוחם להתובת, ולדעתי ממש אבל ממש חושב לכתוב מה זה בעצם...איזושהי שורה עם מידע כללי ממש על האתר. חוץ מזה כל הכבוד. ממש יפה!

shivie

New member
או קיי אנשים

הקשבתי לשיפורים... רקע יותר שמיימי לא מצאתי אחד שיתאים... הבהרתי את הכתובת והספתי כמה פרטים... תגידו לי אם אתם חושבים שהעיצוב בחדש יותר או פחות טוב ועוד שיפורים... מי שרוצה יכול להוריד את מה שעשיתי למחשב שלו ולשפר בתנאי שאני יוכל לעשות שינויים בשיפור... אור

למעלה