אפשר לאמר בשעה טובה

• פותח הנושא apk
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

apk

New member
אפשר לאמר בשעה טובה

אפשר לאמר בשעה טובה
היום זה כבר ודאי, יש לנו אישור לחינוך ביתי לשנה הנוכחית ואנחנו מתחילים את ההליך לשנה הבאה

apk

New member
הקריטריונים?

מה הקריטריונים ?
הקריטריונים?
השאלה לא ברורה. אם הכוונה הקריטריונים לקבלת האישור. הייתי אומרת שהם להיות נורמליים וליפול לידיים של ועדה שיושבים בה אנשים נורמליים. יותר מזה ממש לא צריך. אבל ... יש אנשים שהם בדיוק באותו מצב ולא מקבלים אישור, כך שקשה לדעת.

אוסט

New member
הכוונה שלי היתה

הקריטריונים?
השאלה לא ברורה. אם הכוונה הקריטריונים לקבלת האישור. הייתי אומרת שהם להיות נורמליים וליפול לידיים של ועדה שיושבים בה אנשים נורמליים. יותר מזה ממש לא צריך. אבל ... יש אנשים שהם בדיוק באותו מצב ולא מקבלים אישור, כך שקשה לדעת.
הכוונה שלי היתה
האם המשפחה צריכה להראות תוכנית לימודים או השגים ביתית, או כל דבר אחר.

apk

New member
אז ככה ...

הכוונה שלי היתה
האם המשפחה צריכה להראות תוכנית לימודים או השגים ביתית, או כל דבר אחר.
אז ככה ...
בשנה הראשונה רק מציגים תוכנית לימודים. היא לא חייבת להיות אמיתית, רצוי שתתאים למצופה מבני אותו הגיל, ואם הילד מתקדם יותר לא להבליט זאת יותר מידי, קצת לא יזיק. לשנים הבאות רצוי גם להציג דברים שהילד למד ותואמים את מה ש"תוכנן" לשנה שהייתה.

../images/Emo45.gif בשעה טובה ../images/Emo13.gif

אפשר לאמר בשעה טובה
היום זה כבר ודאי, יש לנו אישור לחינוך ביתי לשנה הנוכחית ואנחנו מתחילים את ההליך לשנה הבאה
בשעה טובה

Sun Hello

New member
אפשר לשאול משהו ולהציע הצעה?

אפשר לאמר בשעה טובה
קודם כל, זה ממש נחמד וטוב לא לשלוח ילד\ה לבית ספר רגיל. רציתי לשאול מאיזו סיבה החלטתם\ן (ביחד עם הילד\ה?) ללכת על חינוך ביתי. וגם רציתי לשאול אם אתם תומכים בחינוך חופשי או בחינוך אחר? והצעה... כדי שהילד\ה לא יהיה בודד\ה, כדאי לדאוג לזה. כלומר, שתהיה לו\ה אופציה להיות בקשר עם ילדים\ות בגילו\ה או בגיל אחר.

apk

New member
אז ככה ...

קודם כל, זה ממש נחמד וטוב לא לשלוח ילד\ה לבית ספר רגיל. רציתי לשאול מאיזו סיבה החלטתם\ן (ביחד עם הילד\ה?) ללכת על חינוך ביתי. וגם רציתי לשאול אם אתם תומכים בחינוך חופשי או בחינוך אחר? והצעה... כדי שהילד\ה לא יהיה בודד\ה, כדאי לדאוג לזה. כלומר, שתהיה לו\ה אופציה להיות בקשר עם ילדים\ות בגילו\ה או בגיל אחר.
אז ככה ...
ההחלטה נפלה מהרבה סיבות, אבל בעיקר בגלל שגילנו שהילדה מאוד אוטודידקטית. השיטה שלנו משלבת בין השיטה המסודרת לחופשית. שעתיים עד שלוש ביום למידה מסודרת ובכל שאר הזמן למידה חופשית. תודה על הדאגה לחיי החברה. היות שאנחנו גרים בעיר הילדה נפגשת כל יום אחה"צ עם חברות וחברים ליד הבית, ופעם בשבוע אנחנו נפגשות עם ילידי חינוך ביתי לפגישה של של יום שלם.

../images/Emo13.gif"ילידי חינוך ביתי"

אז ככה ...
ההחלטה נפלה מהרבה סיבות, אבל בעיקר בגלל שגילנו שהילדה מאוד אוטודידקטית. השיטה שלנו משלבת בין השיטה המסודרת לחופשית. שעתיים עד שלוש ביום למידה מסודרת ובכל שאר הזמן למידה חופשית. תודה על הדאגה לחיי החברה. היות שאנחנו גרים בעיר הילדה נפגשת כל יום אחה"צ עם חברות וחברים ליד הבית, ופעם בשבוע אנחנו נפגשות עם ילידי חינוך ביתי לפגישה של של יום שלם.
"ילידי חינוך ביתי"
אהבתי

Sun Hello

New member
אני פשוט מתעניינת...

אז ככה ...
אני פשוט מתעניינת...
למה דוקא בחרתם ככה? אני פשוט מאד מתעניינת בתחום של גידול ילדים. ואת נשמעת לי מענינת. אשמח לשמוע על זה עוד, אם אפשר.

apk

New member
כדי לא להלאות את הפורום

אני פשוט מתעניינת...
למה דוקא בחרתם ככה? אני פשוט מאד מתעניינת בתחום של גידול ילדים. ואת נשמעת לי מענינת. אשמח לשמוע על זה עוד, אם אפשר.
כדי לא להלאות את הפורום
שכבר נמכיר אותי זמן רב, אשמח להתמסר איתך, או להתכתב במייל או לשוחח במסנג'ר בנושא. בקצרה - כי נראה לנו שלבתנו על מכלול תכונותיה ועל מה שאנחנו מסוגלים להעניק לה זו הדרך המיטבית

מצב
הנושא נעול.
למעלה