מה הקריטריונים ?אפשר לאמר בשעה טובה
היום זה כבר ודאי, יש לנו אישור לחינוך ביתי לשנה הנוכחית ואנחנו מתחילים את ההליך לשנה הבאה
הקריטריונים?מה הקריטריונים ?
הכוונה שלי היתההקריטריונים?
השאלה לא ברורה. אם הכוונה הקריטריונים לקבלת האישור. הייתי אומרת שהם להיות נורמליים וליפול לידיים של ועדה שיושבים בה אנשים נורמליים. יותר מזה ממש לא צריך. אבל ... יש אנשים שהם בדיוק באותו מצב ולא מקבלים אישור, כך שקשה לדעת.
אז ככה ...הכוונה שלי היתה
האם המשפחה צריכה להראות תוכנית לימודים או השגים ביתית, או כל דבר אחר.
אפשר לאמר בשעה טובה
היום זה כבר ודאי, יש לנו אישור לחינוך ביתי לשנה הנוכחית ואנחנו מתחילים את ההליך לשנה הבאה
אפשר לשאול משהו ולהציע הצעה?אפשר לאמר בשעה טובה
אז ככה ...אפשר לשאול משהו ולהציע הצעה?
קודם כל, זה ממש נחמד וטוב לא לשלוח ילד\ה לבית ספר רגיל. רציתי לשאול מאיזו סיבה החלטתם\ן (ביחד עם הילד\ה?) ללכת על חינוך ביתי. וגם רציתי לשאול אם אתם תומכים בחינוך חופשי או בחינוך אחר? והצעה... כדי שהילד\ה לא יהיה בודד\ה, כדאי לדאוג לזה. כלומר, שתהיה לו\ה אופציה להיות בקשר עם ילדים\ות בגילו\ה או בגיל אחר.
אז ככה ...
ההחלטה נפלה מהרבה סיבות, אבל בעיקר בגלל שגילנו שהילדה מאוד אוטודידקטית. השיטה שלנו משלבת בין השיטה המסודרת לחופשית. שעתיים עד שלוש ביום למידה מסודרת ובכל שאר הזמן למידה חופשית. תודה על הדאגה לחיי החברה. היות שאנחנו גרים בעיר הילדה נפגשת כל יום אחה"צ עם חברות וחברים ליד הבית, ופעם בשבוע אנחנו נפגשות עם ילידי חינוך ביתי לפגישה של של יום שלם.
אני פשוט מתעניינת...אז ככה ...
ההחלטה נפלה מהרבה סיבות, אבל בעיקר בגלל שגילנו שהילדה מאוד אוטודידקטית. השיטה שלנו משלבת בין השיטה המסודרת לחופשית. שעתיים עד שלוש ביום למידה מסודרת ובכל שאר הזמן למידה חופשית. תודה על הדאגה לחיי החברה. היות שאנחנו גרים בעיר הילדה נפגשת כל יום אחה"צ עם חברות וחברים ליד הבית, ופעם בשבוע אנחנו נפגשות עם ילידי חינוך ביתי לפגישה של של יום שלם.
כדי לא להלאות את הפורוםאני פשוט מתעניינת...
למה דוקא בחרתם ככה? אני פשוט מאד מתעניינת בתחום של גידול ילדים. ואת נשמעת לי מענינת. אשמח לשמוע על זה עוד, אם אפשר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.