אפשר כמה תרגומים?

osher O

New member
אפשר כמה תרגומים?

*אחרי שהכל יגמר, אני לא רוצה לשכוח למה אהבתי אותך. תעזור לי. *אני יודעת שזה כמעט בלתי אפשרי לבקש ממך להשאר אבל תדע שאני כאן ואני נשארת. *אתה יודע, האהבה הזאת תעלם יום אחד ודרכינו יתפצלו, אז אני לא רוצה לשכוח מה גרם לי לאהוב אותך. המוני המונים של תודות! אושר. גמלי יש בלוג.

LYPD

New member
... ../images/Emo13.gif

*אחרי שהכל יגמר, אני לא רוצה לשכוח למה אהבתי אותך. תעזור לי. After it all ends, I don't want to forget the reason for loving you, Help me. *אני יודעת שזה כמעט בלתי אפשרי לבקש ממך להשאר אבל תדע שאני כאן ואני נשארת. I know it is nearly impossible to ask you to stay, but know that I'm here and I'm staying. *אתה יודע, האהבה הזאת תעלם יום אחד ודרכינו יתפצלו, אז אני לא רוצה לשכוח מה גרם לי לאהוב אותך. You know, this love will be vanished one day, and our roads will be separated. So I don't want to forget the factor for loving you.

מממ...

*after all/everything will be over, i don't want to forget why i have loved you. help me. *i know it's almost impossible to ask you to stay, but know this: i'm here, and i'm staying. *you know, this love will fade away one day and our paths will split up, so i don't want to forget what caused me to love you.​
במשפט האחרון החלפתי את תעלם ל-תתפוגג, תגווע, כי זה מתאים יותר דבר ראשון, ודבר שני באנגלית המילה תעלם לא ממש מתאים למקרה הזה.

רונני2001

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo23.gif

קורה לכולנו כשאנחנו עייפים... (ראה ערך seized=ceased)

snooPPiT

New member
כן כן =)

הרקדנים אומרים שהרצפה עקומה. סתם, פעם היו אומרים לי את זה =O

למעלה