אפשר כבר סקס???

אפשר כבר סקס???

יאאאלללה מכ´פת לי התחלתי : ציטוטים גדולים כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה . לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה. - לא ידוע. עבר כל-כך הרבה זמן מאז שקיימתי יחסי מין, ששכחתי מי קושר את מי - ג´ואן ריברס. אם לא היו כייסים וחיפושים בשדה התעופה, לא היו לי חיי מין בכלל. - רודני דנגרפילד. סקס הוא אחד החוויות היפות והמדהימות שכסף יכול לקנות. -סטיב מרטין. חברה שלי אמרה לי אתמול בלילה במיטה: אתה סוטה. אמרתי לה: זאת מילה מאוד גדולה בשביל ילדה בת 15 . -אמו פיליפס. יש כמה מכשירים מכניים שמגבירים את הגירוי המיני, בעיקר אצל נשים. המרכזי ביניהם הוא המרצדס בנץ L380 עם גג נפתח. - לא ידוע. אתה לא מעריך הרבה דברים שקורים לך בביה"ס עד שאתה לא מתבגר. דברים קטנים כמו >לקבל מכות בטוסיק כל יום מאישה בגיל העמידה, דברים שאתה משלם כסף טוב בשבילם בשנים לאחר מכן. - אמו פיליפס . אם החיים היו הוגנים, אלביס היה חי וכל החקיינים היו מתים. - ג´וני קרסון. לפעמים אני חושב שמלחמה היא דרכו של אלוהים ללמד אותנו גיאוגרפיה. - פול רודריגז. ביגמיה זה כשיש לך בעל/אישה אחד יותר מידי. מונוגמיה זה אותו דבר. - אוסקר ויילד. עצות ליום-יום: אם יש לך הרבה לחץ וכאבי ראש, תעשי מה שרשום על בקבוק האספירין: תקחי שני אספירין" ו- "הרחיקי מילדים. - אמא לבסוף הציטוט הטוב ביותר: הגנרל שוורצקופף נשאל לאחרונה בראיון אם יש מקום לסליחה לאלה שתיכננו ויזמו את הפיגוע של ה- 11 בספטמבר. הוא ענה: אני מאמין שלסלוח להם זה תפקידו של אלוהים. תפקידנו הוא רק לדאוג למפגש הזה.

Queen Of Love

New member
../images/Emo6.gif

מדליק! אהבתי !!

mariana

New member
על הבוקררררררר?????

חבר´ה מה קרה לכם???? אני רואה שאתם לא מסופקים מספיק, מה הולך פה?

mariana

New member
זה שאני לא מצטרפת זה אומר

שהראש שלי לא כחול, ואולי כן מסופקת, לכי תדעי
ואני יודעת שאסור להיתאפק

@@

New member
מרינגו ..... מה את רומזת?????

שהראש שלנו כחול
אז כן
אנחנו מודות ומתוודות שאנחנו חולות על סקס..... אני לפחות
אז מה רע בקצת סקס על הבוקר

תשמעי...

אותי למדו לדבר כשאין מה לעשות וכשלא עושים לפחות מדברים .... אני מיישמת ... פולניה טובה או מה????

@@

New member
יופי ../images/Emo94.gifותתתתתת שלי...

ככה אני אוהבת אותכן, מלאות תשוקה ונוטפות סקס.... ג´ס גדולללללל
מאו, תמשיכי כך

אני רואה שהתאבון שהכנסו פה אני ובת

לפני החג נשמר אה אז מה אני יגיד לך מרין לסקס יש טעם של עוד כשהוא טוב אז רוצים עוד וכשהוא רע אז מתייבשים ואני לפחות אחרי שבוע של ירח דבשששששששששששששששש מה לעשות סקס ...

בת ה י ם

New member
אפרופו תאבון ובננות..........

מצאתי דיאטה חדשה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אווווווואוווווווווווו הולך ומתחמם ה

מעניין מה אומרות על זה מרין וקוייני תגידו איפה אתן מוצאות את הדברים האלהההההההה

למעלה