אפשר כבר לסכם את היום?

אור685

New member
אפשר כבר לסכם את היום?

לא שסגרתי את הבסטה, נהפוך הוא... מהבוקר לא סתמתי את הפה וכנראה שזה עוד לא נגמר להיום א-ב-ל יש גם צד טוב- אתמול בערב הרגשתי את הגל הזה מתקרב... אבל החלטתי שאני עוצרת אותו עד אחרי השקילה. ואכן- אתמול לא זייפתי, רק היום אחרי השקילה התחלתי להגזים החלטתי שהיום אני מרשה לעצמי להתפרע ומחר חוזרת לתלם. וכמובן שמקווה להישאר בסדר כל החג.

howami39

New member
אוי ואבוי :

הכל ביחד- חבילת במבה שלמה 80 גר' 6 פרוסות לחם קל 4 פרוסות פסטרמה- 2 כפות חומוס וכף שוקולד. ים אוכל. וזה אחרי שאתמול אכלתי ואכלתי וז אכלתי עוד חבילה שלמה של פופקורן למיקרוגל!! העיקר אני קוראת איך לא לאכול יותר מדי בליל הסדר. (מהאתר של כללית)

אני מסכמת את שלי

בוקר + צהריים רק מים קרים - הייתי בעבודה ונכון לקחתי אוכל אבל לא מצאתי זמן לטרוף אותו. הגעתי הביתה בשעה 17 ואז : 2 כריכים עם כפית קטשופ כל אחד + חזה עוף ללא ציפוי ברוטב צ'ילי מתוק עדין 1 קציצת ירק גדולה מטוגנת קערית קטנה של 2 כפיות ריבת תפוחים וקנמון דיאט + כף גבינה לבנה 5 אחוז וליטר מים עם מעט טעם עדין של לימון ונענע שעשיתי בבית ועושה כל שבוע כמה כדים כאלה. ועכשיו מותשת מהלילה הלוהט שהיה ושאפילו המזגן לא עזר והולכת לנסות לישון כמה שעות עד שבעלול יגיע ותתחיל משמרת הערב שלי. וגם מחר מצפה לי יום קשה וגם ביום חמישי ורק משישי יהיה מנוחה עד שנחזור מהסחנה.

יעל י

New member
היה סביר,התקלקל עכשיו

בוקר-כריך עם קוטג והריסה ביניים-מעדן צהרים-המבורגר,2 נקניקיות,מעט ציפס אפוי וירקות ערב-נס קפה ו3קרקרים לילה-נס קפה ו 3 קוביות שוקולד באמצע-3 מרשמלו קטנים.

מאיוש1982

New member
ואני מה אכלתי ...

נס קפה. 2 פרוסות לחם קל עם גבנ"צ 9% ומלפפון. 4 פרוסות לחם קל עם גבינות 5% וירקות. 4 פריכיות אורז עם קוטג' 5% וירקות. חזרתי מהליכה של שעה ורבע במסלול של 6.800 קלומטר.

אור685

New member
מאיה-התבלבלת, עכשיו פסח לא יום כיפור!

או שאולי את מכינה מקום לכל האוכל של החג...

מאיוש1982

New member
לי זה הרגיש כאילו אכלתי בסדר...

והאמת שאני יותר מתאמצת כדי להגיע ליעד... וגם כי בפסח או שאני ישאר באותו משקל או שאני יעלה קצת, אין מה לאכול חוץ מדברים משמינים, אפילו טבעול לא מצאתי כשל"פ.

jesie12

New member
ואצלי ממש רע לאחרונה

בוקר: לחמניה מחיטה מלאה עם קוטג' ונס צהריים: שני שניצלים, עגבניה ומלפפון אחה"צ: 5 מיני פשטידות בלי בצק (של מעדנות) ערב: בייגלה קל עם קוטג' עגבניה ומלפפון ונס מסורתי
התאבון די מוגבר לאחרונה (המחזור בדרך) פעילות גופנית - נאדה ניקיונות זה נחשב?

למעלה