היה לי אתמול איזה רעיון לקומדיה ../images/Emo3.gif
אבל אני לא יודעת איך כותבים את זה בצורת תסריט וכמה דפים זה סרט , טוב גם אין לי מספיק חומר רק רעיון כללי וקצת יותר מזה , אבל זה על גנב קצת מצחיק וטוב לב אבל עצבני , חשבתי שהכי מתאים שישחק אותו אלברט אילוז , בכל אופן הגנב נכנס לשדוד בית והיה שם איזה דתי והדתי מברך אותו והגנב מתעצבן עליו , כי מה פתאום הוא מברך אותו בזמן שהוא שודד אותו? אז הוא שואל את הדתי בעצבים : "תגיד , אתה מבין מה אני עושה?" אז הדתי עונה לו : "כן , אתה שודד אותי " , אז הגנב מתעצבן עוד יותר ושואל: "אז למה אתה מברך אותי?" , אז הדתי עונה לו :"כי אתה בצרה" , אז הגנב שואל עוד יותר בעצבים
"אני בצרה???" , אז הדתי מסביר לו שאין לו ברירה אלא להיות גנב כי אבא שלו היה גנב וסבא שלו היה גנב וגם הילדים שלו יהיו גנבים , אז הגנב מתבעס , כי אשתו בכלל לא יודעת שהוא גנב , היא חושבת שהוא גנן והוא תכנן לילדים עתיד שונה לגמרי , הוא קיווה שהבן הגדול יהיה רופא , הבת תהיה עורכת-דין ובן אחד יהיה שיפוצניק ולבן הקטן תהיה מאפיה (של פיתות ולחם) ואז הוא מספר לדתי על הבת שלו שהיא חכמה וחריפה ופתאום הוא קולט שהיא מעין גנבת קטנה והוא מתבעס מזה .... אז הדתי שואל אותו איך הוא מסביר לאשתו את כל הכסף שיש לו , כי לה הוא מספר שהוא גנן , לא גנב , אז הגנב עונה שהוא ממציא תרוצים שלא היתה עבודה או שירד גשם , אז הדתי מבין שהוא בכלל לא עושה כסף מהגנבות האלה ושהוא גנב די גרוע , אז הוא משכנע אותו שלא משתלם לו בכלל להיות גנב ומכיון שיש לו מקצוע והוא גנן , כי הוא היה חייב ללמוד את המקצוע בשביל לשכנע את אשתו שהוא גנן כשהם היו חברים , כי ככה התחילה החברות ביניהם היא שאלה אותו מה הוא עושה והוא ענה שהוא גנב , אבל היא חשבה שהוא אמר שהוא גנן והיא אמרה שגם היא גננת אבל בגן ילדים , כבר לא היה לו נעים להודות אחרי כן שהוא גנב ולא גנן והוא נדלק עליה אז הוא למד להיות גנן רק בשביל שהוא יוכל לחזר אחריה ולהראות לה את הגינות שהוא עובד בהן וכיוב' .... בקיצור הגנב והדתי התידדו והדתי ניצל את ההזדמנות בשביל להחזיר את הגנב בתשובה , אז הגנב שכנע גם אשתו לחזור בתשובה , אבל הם לא כל-כך הסתדרו עם עולם הדתיים והדת וזה יצר סיטואציות מצחיקות { כאן צריך למלא את התסריט בהרבה סיטואציות מצחיקות כי על זה מתבסס הסרט } למשל הם לא ידעו כמה זמן צריך לשמור נידה , אז הם המשיכו והמשיכו כי הם פחדו לחטוא ושניהם נהיו נורא חרמנים , אז כל פעם הם כמעט היו מתנפלים אחד על השני אבל בסוף מתאפקים ובגלל זה לגנב לשעבר היה כאב ביצים קבוע והבית היה מאוד נקי ומתוקתק שלא לדבר על כל המאכלים שאשתו הגננת הרביצה רק בשביל להוציא את התסכול , בסוף הבעל העז לשאול את הרב , מתי הוא יכול "לבוא" אל אשתו והרב נתן אור ירוק , אז הם ישר רצו הביתה והסתערו אחד על השני וכמובן שאחרי תשעה חודשים נולדה בת נוספת , אבל בינתיים הם החליטו לוותר על רעיון החזרה בתשובה ופשוט להיות אנשים טובים והגונים ולא גנבים ........ הגנב לשעבר שעכשיו עושה חייל בעבודת הגינון גם גילה לאשתו הגננת שהוא היה גנב , אבל היא סלחה לו , כי זה היה כבר אחרי שהוא נהיה גנן והם החליטו (כאילו שמישהוא שואל אותם בכלל ) שהילדה הקטנה תהיה גננת כשהיא תהיה גדולה והיא תחליט אם להיות גננת בגן ילדים או בגן פרחים וגן ירק וכו' ....... סוף טוב הכל טוב!!!!!!!!!!!