קצת רקע
אז אני בן 18 וחצי ואני עם נטייה מינית שונה מהנורמה ,כלומר אני הומו (מודה באשמה)! במשך שנתיים הייתי בארון וחייתי בצורה מדהימה עבורי-מלא סקס מסיבות בילויים וחברים אומנם התדרדרתי בלימודים אבל היה בסדר. הוציאו אותי מהארון ידידה (חשבתי שהיא ידידה) וההורים עשו הכל כדי להרחיק אותי מהקהילה כלומר ניתוק טלפון ואינטרנט היה אסור לי לצאת וכדומה. השלמתי בגרויות שהיו חסרות לי והוצאתי ציונים גבוהים. בנתיים הייתי נפגש מידי פעם עם אנשים ,ואותה ידידה שיש לי כרטיס באינטרנט וסיפרה להורים שלי שאני נפגש ויוצא עם אנשים. ההורים גילו ששיקרתי והטילו וטו ואסרו עליי להיפגש כלומר אני נאלץ לוותר על מישהו שאני יוצא איתו וכרגע הוא נקודת האור היחידה בחיים שלי. רבנו רצו להטיל עונשים,נשברתי,בכיתי,איימתי,קיללתי - גנבתי את הרכב וברחתי. התקשרתי למוקד מאה ואיימתי להתאבד, כמעט נכנסתי בקיר עם הרכב. אתמול הייתה שיחה עם ההורים והם מצידם אמרו שהרימו ידיים, היום אחרי שהתנצלתי והתחננתי שיאפשרו לי את הקשר עם הבחור הזה ועל שאר הדברים כמו יציאות למקומות או בילויים מעבר לפעם בשבוע אני מוותר ,אמורה להיות להם שיחה עם פסיכולוג ואז הם ידברו איתי ונראה מה יחליטו. ואני מקווה שהם לא הרימו ידיים אבל מנגד יתנו לי קצת יותר ספייס