אפשר חוות דעת ??

steeleyes

New member
אפשר חוות דעת ??

מה דעתכם על זה ניבה 1700 הזרקה , פגושים של סיקס , צינורות צד , כננת נשלפת קדימה אחורה , הגבהות קפיצים TGM בולמים MONRO צבע ופחחות חדש מלפני חודשים אין נקודת חלודה דבר הנדיר מאוד בניבה צמיגי שטח מלא (ברישיון) טסט שנה, 67000 ק"מ ,יד שלישית . רוצה מחיר של 29000 אני רוצה לקנות רציתי לדעת עם המחיר סביר מה המחלות של הרכב הזה ? וחוות דעת עם אפשר תודה steeleyes הרכב בתמונה זה הרכב המדובר

במבי15

New member
מניסיון עם ניבה../images/Emo70.gif לא לגעת....../images/Emo70.gif

תיראה לנו היתה ניבה 1600 או 1500 לא זוכר בידיוק והיא היתה אצלנו חודשיים והעפנו אותה! רק בעיות היא עשתה לנו!! זה הניסיון שלנו איתה... יכול מאוד להיות שזה היה רכב ספציפי מעפן... מקווה שעזרתי~! ד"א ניבה 29000 פאקקק לאן הגענו?! מחר כזה אפשר להביא סופה מודל 93 94 ככה ואולי גם 95!!!

edyc

New member
המחיר בערך פי 3 ממה שאמור להיות ../images/Emo13.gif

אם זה התקציב ואתה מחפש רכב שיוכל לסוע בשטח קח סיקס או סופה משופרים. אין לך הרבה אפשרויות אחרות, גם סמוראי יכול להיות אופציה. במחיר כזה תוכל למצוא סיקס סביר ואפילו משופר ועוד ישארו לך כמה שקלים או סופה משופרת מהשנתונים הראשונים (92). אדי

steeleyes

New member
אני מחפש רכב שני

אני מחפש רבכ שני שבמשך השבוע האישה תנהג עליו ובסוף שבוע טיולים משהו לא יקר עד 30000 הבעיה עם סופה שהיא שותה דלק (רוב הנסיעות מחוץ לעיר ) כמה סופה אוכלת בד"כ נ.ב - לאישתי אין בעיה לנסוע גם על סמיטריילר שלא שלא לדבר על סופה יש הצעות ?

edyc

New member
צריכת דלק

הניבה היא לא בדיוק רכב חסכוני, משמועות היא מגיעה לליטר ל-7 ק"מ בנסיעה מחוץ לעיר. מדיווחים של בעלי סופות בנסיעה רגועה מחוץ לעיר על 90 קמ"ש סופה מגיעה גם ל-10 ק"מ לליטר ... אבל צריכים לנהוג רגוע יחסית. 8 ק"מ לליטר נראה לי יותר הגיוני בנסיעה בינעירונית עם קצת פקקים. בתוך העיר 5-6 ק"מ לליטר. לא יצא לי למדוד בזמן האחרון את המצב אצלי (חוץ מטיול של כ-200 ק"מ עם מספר ק"מ על כבישים בקטעי קישור שם הצריכה הייתה 6 ק"מ לליטר). מחוץ לעיר המצב יותר טוב אבל עדיין לא יצא לי למדוד. במיוחד אחרי שטיפלתי במערכת הדלק לפני חודשיים (ניקוי מזרקים, החלפת פילטר וצינורות דלק, ניקוי חיישנים וכו'). הכי חסכוני זה סמוראי, ניתן להגיע ל10 ק"מ לליטר מחוץ לעיר בלי בעיה מיוחדת אם מדובר ברכב תקין. אבל לו יש חסרונות אחרים. אדי

jeepless

New member
אולי זה יכול לעזור

אולי אני אוכל לעזור אני מוכרת (לצערי) את הסמוראי שלי... הוא במצב טוב מאוד ולא יהיה לה בעייה להשתמש בו גם "כרכב סידורים" וגם תהנה ממנו בשטח בתוקף היותו רכב סגור עם מזגן.. הפרטים שלי ושל הרכב בקישור המצורף. בכל מקרה שיהיה הצלחה בחיפושים. אורלי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=297&firstmsg=30

מכל מי ששמעתי שהיתה לו ניבה

היו לו רק צרות ללא סוף - אפשר למצוא ניבה גם ב5000 ש"ח אבל לא כדאי

למעלה