אפשר חוות דעת?

RReuTT

New member
אפשר חוות דעת?

תמונה של בת דודה שלי שאיפרתי אותה לבת מצווה של אחותה... אני תמיד מאפרת אותה להופעות (היא זמרת) היא מופיעה הרבה. אז קבלו אותה באיפור ערב, גם יפייפיה, גם זמרת מוכשרת! ורק בת 14!

מקסים עדין וכשרוני. בשביל גיל 14

זה איפור מאוד יפה. אין לי ספק שיש לך "יד מקצועית" ושתגיעי רחוק ב"ה. בהצלחה ותמשיכי לאפר ככה. הלואי ויכולתי ככה לאפר א ת עצמי. .אממ האיפור הזה מקסים ויפה מאחר והיא שחומה כמוני אני קצת יותר בהירה כי אני שזופה יותר מאשר שחומה בחורף אני די בהירה. אבל היתה לי קצת בעיה עם הצבעים הכהים. כשאני מתאפרת אני אוהבת צבעים בהירים . לפי דעתי על בהירות יפה צבעים כהים והפוך : על כהות יפה צבעים בהירים. בהצלחה את מקצועית ללא ספק מחכה לך עתיד ורדרד.

RReuTT

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

דרך אגב, היא לא שחומה
היא בהירה.

אהבתי את האיפור אבל..

הוא לפי דעתי קצת כבד לילדה בת 14... אני חושבת שיותר מתאים צבעים בהירים כאלה... עדינים... אבל אהבתי את האיפור בכלליות

RReuTT

New member
תודה לכולכם ../images/Emo13.gif

אומנם זה איפור קצת כבד לילדה בת 14 וחצי אבל זה האיפור שהיא אוהבת... וזה לא ליום יום אלא לערב.

madow

New member
יותר מידי כבד

בעיקרון האיפור הזה כבד מידי, וקצת צעקני, גם לאישה מבוגרת זה לא בהכרח היה מתאים אז לילדה בת 14??? בנות בגיל כזה צעיר צריכות להתאפר בצורה קלילה יותר ולא צועקת כל כך. ילדה חמודה אבל חבל שהאיפור הזה ביגר אותה יותר מידי, ולא נעים לי לומר קצת כיער אותה.

למעלה