אפשר הסבר

A Radcliffe

New member
אפשר הסבר../images/Emo35.gif../images/Emo129.gif

מסדר עוף החול, פרק 36, ע"מ 833-834 "ואז התפקעה צלקתו של הארי. הוא ידע שהוא מת: [...] - והוא כבר ל היה ברחבה, אלא לכוד בין חוליותיו של יצור בעל עיניים אדומות, שנכרך סביבו בכוח כה רב עד שהארי כבר לא ידע איפה נגמר גופו שלו ואיפה מתחיל גופו של היצור. [...] כשהיצור דיבר, הוא השתמש בפיו של הארי, כך שמתוך יסוריו הרגיש הארי את תנועות לועו... 'הרוג אותי עכשיו, דמבלדור...'...." ואז עוד כל מיני דברים קורים..... "'ראיתי אותו, מר פאדג', אני נשבע, זה היה אתה-יודע-מי, הוא חטף משם אישה והתעתק מפה!'" לא הבנתי מה קרה שם.

ממ

וולדמורט נכנס בתוך הארי. כך שגם הארי וולדמורט היו בגוף של הארי והוא רצה שדמבלדור יהרוג את הארי בשביל להרוג אותו. (כמובן שהוא לא היה מת כי יש לו הורוקרוקסים) אח"כ הוא יצא מהגוף של הארי כי הוא לא הצליח להישאר שם עוד זמן- הוא לא יכל להיות בגוף שיש בו כ"כ הרבה אהבה. וכשהוא יצא החוצה הוא לקח את בלטריקס איתו והתעתק.

A Radcliffe

New member
את זה הבנתי...../images/Emo129.gif

אבל לא הבנתי את הקטע עם היצור הזה שלוחץ אותו, ושכתוב שהארי ידע שהוא מת או משו כזה..

מרוב כאב, אני מניחה.

וולדמורט היה היצור, הוא התאחד עם הגוף של הארי, ולשניהם זה היה כאב קשה מנשוא.

וולדמורט יצא כש...

הארי חשב שסוף סוף הוא ימות והוא יראה שוב את סיריוס. באותו הרגע שהאיר חשב על סיריוס והיתה אהבה בלב שלו וולדמורט לא יכל להשתלט עליו והוא היה חייב לצאת ממנו. ואז הוא לקח את בלטרייקס והתעתק שנייה אחרי ששר הקסמים ראה אותו.

shiran004

New member
אבל לא הבנתי..

איל הוא נכנס בדיוק לגוף של הארי? כאילו הוא יכול לעשות את זה לכולם במן לחש כזה, או שזה בעקבות הקשר שלהם דרך הצלקת וכל זה?

אלאסטור

New member
נחש?

זה קסם, צריך לזכור את זה הוא לאו דווקא היה נחש באותו זמן, זו היתה הרגשתו של הארי, אבל לא מחייב שהוא באמת נהפך לנחש, צורת אנימאגוס לא קשורה לכאן, ייתכן שיש כאן משהו שנבין בשביעי.

PigmyPuff

New member
לפי דעתי זה ממש ברור שוולדמורט

קודם הפך לנחש ואז Possesed הארי. סורי לא יודעת להגיד את זה בעברית. שים לב: Then HE WAS GONE........ sure it was over, sure VOLDEMORT DECIDED TO FLEE Harry made to run out.... For the first time Dumbledore sounded frightened... Then Harry's scar burst open........ He was gone from the hall, he was LOCKED IN THE COILS OF A CREATURE with RED EYES, so tightly bound that Harry didnt know where his body ended and the creature's began: THEY WERE FUSED TOGETHER.... and there was no escape. and when the creature spoke IT USED HARRY'S MOUTH,so that in his agony HE FELT HIS JAW MOVE. "kill me now dumbledore"... Harry felt the creature USING HIM AGAIN "if death is nothing, kill the boy". לדעתי זה ברור כשמש שוולדמורט הפך לנחש ונכנס לתוך גופו של הארי. רולינג טורחת להדגיש בהתחלה שוולדמורט פתאום נעלם ושהארי חשב שהוא ברח ולהדגיש איך וולדמורט השתמש בגופו של הארי. בסוף כשוולדמורט בתוך הארי הוא מתגרה בדמבלדור ואומר לו -"הרוג את הילד עכשיו אם מוות הוא כלום בשבילך". וזה משפט המפתח שמוכיח שוולדמורט פוזסד הארי - הרוג את הארי עכשיו כשאני בתוכו- נראה אותך מקריב את הארי כדי לחסל אותי. לדעתי זה ממש ממש ברור.

PigmyPuff

New member
ואני בטוחה שזה לא סתם וולדמורט נכנס

לתוך הארי אלא וולדמורט-נחש מאחר ולדעתי רולינג לא הייתה משתמשת בביטוי coils שהפירוש שלו בעברית הוא סליל או פקעת לדעתי. קוילז הוא ביטוי שהולך עם נחשים! והיא לא הייתה משתמשת בביטוי קריצ'ר - יצור - 3 פעמים. היא לא הייתה מנסה להטעות אותנו ככה - היא יכלה בקלות לכתוב במקום קריצ'ר - גוף ובכלל לא להכניס את הביטוי קוילז.

../images/Emo12.gif בלבלת אותי...

כשאני קראתי את זה, אני הבנתי את זה בצואה שוולדמורט נכנס בהארי, יותר כמו דיבוק, הם היו 2 נשמות בגוף אחד. הם היו כרוכים זה בזה וצמודים זה לזה. הדיומי של הנחש או הסליל מתאים לוולדמורט, ולעובדה שהם היו כרוכים זה בזה. אני לא חושבת שיש כאן מעבר...

למעלה