אפשר הסבר ‏‏?‏

אפשר הסבר ‏‏?‏

אני די ‏חדש בעולם הזה רציתי אם אפשר שמישהו יסביר לי כבר מה זה ביסקסוואל ? ?

אוהדאדם

New member
נשתדל

ביסקסואל הוא אדם שנמשך גם לגברים וגם לנשים, ורוצה במערכת יחסים מינית/רומנטית גם עם נשים וגם עם גברים. יש הרבה סוגים שבהם ביסקסואליות מופיעה אצל אנשים - יש אנשים שאצלהם המשיכה למין מסוים לא ממומשת, ויצא להם מערכות יחסים רק עם מין אחד - יש אנשים שאצלהם המשיכה מופיעה בצורות שונות, יותר רומנטית או יותר מינית מול מין מסוים, מין אחד שיש איתו בעיקר סטוצים ואחר שיש איתו מערכות יחסים ארוכות יותר... הצורה הכי פשוטה להגדיר ביסקסואליות היא פשוט כל אדם שמגדיר את עצמו כביסקסואל... חבל להתווכח על מה שייך ומה לא שייך להגדרה הזו... יש די הרבה דעות קדומות לגבי ביסקסואליות: למשל, יש אנשים שחושבים שהיא לא קיימת כלל, ומדובר בשלב, שהומואים או לסביות שקשה להם לצאת מהארון יגדירו את עצמם כביסקסואלים; יש החושבים שמדובר במיניות לא אמיתית, אלא רק פריצות. לבסוף, זו מיניות שכמעט ולא מופיעה במדיה - נדיר מאוד לראות ביסקסואלים (כמעט תמיד תראה ביסקסואליות, ז"א נשים שיוצאות גם עם נשים וגם עם גברים; מלבד בסדרה Torchwood, אין דמות גבר ביסקסואל בטלוויזיה, ולא זכורה לי דמות כזו בקולנוע), ולכן הרבה ביסקסואלים מתמודדים עם תחושה של "הכחדת זהות", שמנסים להגיד לנו שזו לא מיניות שקיימת.

תודה רבה.את העיקרון הבנתי ‏

העיקרון מובן אבל אני מידי פעם נמשך רק לבנים ולהפך אינני מסוגל לראות ולחשוב על בנות .אבל יש ימים שאני לא מסוגל להסתכל על בנים וזה מגעיל אותי.‏ אז מה אני נקרא "ביסקסואל" או לא ?‏

אוהדאדם

New member
זה בעיקר תלוי בך

זה נשמע כאילו בעיקר יש לך משיכה וקשרים עם בנים, וזה משהו שאתה צריך להמשיך לפתח בעצמך, ולראות מה מתאים לך ומה טוב לך. לא הייתי ממהר לבחור תווית כל כך מוקדם, תן לזה קצת זמן.

למעלה