אפשר המלצות???

אפשר המלצות???

שלום אני צופה חדשה בYES? האם תוכלו להמליץ לי על סדרות/תוכניות ממש טובות ממגוון הרב של הערוצים??? תודה

AdamINC

New member
איזה סגנון אתה אוהב?

דרמות? קומדיות? מתח? מדע בדיוני?.. יש המון סדרות טובות בערוצים של YES

sharon 240

New member
מקווה שיעזור...

אני ממליצה לך על קצת סדרות בגלל שעכשיו מלא סדרות גומרות עונה ואין לי מושג מתי העונה הבאה תהיה אז יש את המירוץ למיליון, המפענחת, פחות ממושלמות איך פגשתי את אמא הופ ופיית' שמתחיל מחר וסקראבס (אלו קומדיות לא קומדיות רומנטיות) עקרות בית נואשות והטופ מודל הבאה.

sharon 240

New member
העונה הראשונה מתחילה זה לא פרקים חדשים

בYES STARS 3 שעה 20:23

4hilla4

New member
רשימת סדרות שבאמת שווה לראות...

האנטומיה של גריי- דרמה קומית כזאת גיבורים-מתח מחשבות פליליות- מתח\פשע סקראבס- קומדיה בניחוש חוקר- קומדיה עקרות בית נואשות- דרמה קומית המירוץ למיליון- ריאלטי הישרדות- ריאלטי יורדים בגדול- ריאלטי דקסטר- מתח\פשע זהו...... זה בערך מה שכתבת לפי הסוגים.. יש עוד... עוד הרבה.... זה הכי כדאי [לפי דעתי]

אני ארשום לך את מה שאני אוהבת לראות

איך פגשתי את אמא- קומדיה עקרות בית נואשות- דרמה קומית. מצליחה מאוד בארה"ב. המירוץ למיליון-ריאלטי שני גברים וחצי-קומדיה,שנגמרה העונה שלה כרגע,אבל כשתגיע החדשה כדאי לך לנסות. האנטומיה של גריי- דרמה מדהימה
עד המוות- כנ"ל כמו שני גברים וחצי. איש משפחה- אנימציה מצחיקה. פשוט סדרה ג-א-ו-נ-י-ת השרדות- ריאלטי. נגמרה העונה,אבל יס נוהגים להביא את העונות החדשות די מהר. דקסטר- מתח/פשע. בד"כ זה לא הז'אנר האהוב עליי,אבל זו סדרה מעולה. ללא ספק. כדאי לך לראות,זה רק פרק 5 היום. הטופ מודל הבאה-ריאלטי,עונה 6. דוקטור הו- מד"ב. יש כרגע שידורים חוזרים יומיים ביס2 (ניתן לשבח את יס על כך). בד"כ אני ממש לא אוהבת מד"ב,אבל הסדרה הזאת מדהימה. פשוט מדהימה.

TheLost

New member
כרגע כל הדברים הטובים מסתיימים.

את יכולה לראות החל מספטמבר את "פשע מן העבר"- סדרת משטרה (בלי יותר מידי המשכיות בעלילה ככה שאפשר לראות אפילו מהעונה הרביעית) או את "Kyle XY" שהתחילה אתמול ביס סטארס 3 ובטח יש שידורים חוזרים מתישהו.

זוהר57

New member
זאת הרשימה שלי

עד המוות שני גברים וחצי פשע מין העבר האנטומיה של גרי עקרות בית נואשות העונה הבאה של מגרש ביתי הלוחשת לרוחות עונה הבאה קייל XY הישרדות איש משפחה גיבורים [עונה הבאה] וקוראים לי ארל [עונה הבאה] יש מלא חחח אה ודרך אגב אני חדשה חח

למעלה