אפשר גם?

ורד13

New member
אפשר גם?

הגענו הביתה. כל כך מוזר. גברת בבית. הבעל מאושר. אני בהלם... אתמול הגיעו סוף סוף הסבתות לחזות בפלא. השמועה שדריה נולדה עם אוזן "קצת אחרת" פשטה כמו שריפה בשדה קוצים. וזה הוביל את חמותי לברר, קודם כל, "תראי לי את האוזן הפגומה של הבת שלך". כל כך נפגעתי, שבלילה לא ישנתי, והשרירים שלי תפוסים עד עכשיו. האם זאת מהות ההתקשרות? שהערה מטומטמת גורמת לי לכאבים בכל הגוף? הגענו הביתה. אני עוד לא מרגישה פרפרים של אושר. יותר ג'וקים של פחד. מתי יבואו הפרפרים?

סינטה1

New member
בוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ותתחילי להתרגל לשמוע שטויות ולהתעלם. חמי שאל אותי לא מזמן אם "תמיד הלחיים של רותם יהיו נפוחות..." בקיצור לסנן. הפרפרים יגיעו, אל תדאגי אבל לצערי לא יחלפו את הג'וקים אלא יצטרפו אליהם...

רוניה2

New member
איזה התרגשות להגיע הביתה !

אל תתיחסי לשטויות של אנשים. אצלי זה התחיל מזה שלפפושה אמרו שיש קרניים, היא פוזלת ושכחתי מה עוד אמרו עליה, על הפפוש אמרו שהוא לא זז, לא מתעניין, אדיש וכו' וכו'. צנזרי את כל השטויות שאנשים פולטים. והפרפרים יגיעו. (לצערי מלווים בג'וקים של פחד) אבל הם יגיעו.

ariane

New member
פרפרים?

אני לא בטוחה שיש לי פרפרים, אין לי זמן לבדוק את זה. אבל לגבי האוזן עזבי את השטויות שלהם!! לעדן היו אזניים של ספוק או של אלפ(זה יותר יפה) אבל היינו צוחקים על זה ולא נפגעים מזה. עכשיו זה קצת השטפר(נראה לי לפחות). וזה ממש לא נורה. העיקר שדריה איתך ושהיא בריאה. לאט לאט תקלטי שהיא שלך ואז האושר יגדל ואולי גם הפרפרים יגיעו.

לפחות היא סוף סוף בטוחה שזו "הבת

שלך". פעם גם זה היה מוטל בספק... את יכולה להגיד לה שיש לה אוזן ביונית. כזו שמבינה ושומעת שטויות של מבוגרים (אפשר לקחת את זה צעד קדימה ולהעיר שהיא גם שומעת מחשבות
). זה שכואב לך זה סימן מצויין בעיני. את מאוהבת, גברת. לא יעזור לך. תגידי, יש לך בכלל מושג כמה אני שמחה לראות אותך כאן

ורד13

New member
גברת לא יעזור לך אני אוהבת אותך.

אבל אבקש לציין כי אני אמצא את העמוהה /אגודה להתלונן בפניה על חוסר האמפטיה שלך, ואולי אארגן שביתת נפגעים או משו כזה. נראה.

פלגיה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif

(הפרחים זה כדי שהפרפרים יבואו יותר מהר...) אני חושבת שהפרפר הראשון מגיע עם החיוך הראשון. ואזנים - לאחת הבנות שלי יש אזנים בולטות, וחמותי היתה קוראת לה "דמבו" ודורשת שנדביק לה את האזנים עם סלוטייפ. אזנים קיימות - כדאי לסתום אותן בפני הערות של אחרים

קטיה 007

New member
ברוכה הבאה../images/Emo141.gif

אך ההערות המטומטמות האלה גורמות לנו לכל כך הרבה כאבים אני בכלל לא מבינה איך ההורים של החצי זוכים לתואר חמה וחם כשהם כמו
לפחות היא הצהירה שזו הבת שלך (חצי מהכוס לא
) אני למשל למדתי לשמוע מצד אחד ולהוציא מיד מהצד השני - אמנם נכון שלא תמיד זה עובד אך מאז שדיה פרצה לחיינו זה ישיים יותר קטיה

טאניוש

New member
ברוכות הבאות ../images/Emo140.gif

אותי רופאת ילדים כמעט שאלה למה ילדתי את לאון (בגלל הרגל). החלפתי רופאת ילדים והמשכתי לחיות ולהנות מהאוצר שלי. היא שלך והיא מושלמת!

אמאאור

New member
על אזנים וחיות אחרות

קודם כל - ברוכה הבאה, ורד יקרה. אני שמחה עד מאוד לראות אותך פה. את יודעת למה יש לנו שתי אזנים? כדי שמשהו יכנס מצד אחד, ויצא מהצד השני. הפרפרים עוד יגיעו, ובגדול.

ברוכה הבאה

את כנראה תחכי לפרפרים קצת כי בנתיים הם אצלי. כולי פרפרי התרגשות לראות אותך כאן. מותר להגיד שידעתי שנפגש כאן...

../images/Emo42.gifפרפרי תעתוע, פרפרי השיגוע

יבואו גם יבואו - אך הם בהחלט מתעתעים כי יחד איתם יש גם נחיל ג'וקים חדשים... וזה נפלא. המון מזל טוב וברוכה המצטרפת אלינו דריה!!
שם כלכך יפה יש לך
(לגבי ההערות של החמות... לסנן, לסנן, לסנן)

למעלה