אפשר גם?

nobodys girl

New member
אפשר גם?

אני אדוה, 16, מפ"ת.. תמונה לא צריך, אני לא חושבת שהתקף לב בגיל העשרה זה דבר שרופאי משפחה ברחבי הארץ ימליצו עליו ::) מותר להצטרף? יש ועדת קבלה? מבחנים? א"ש לילה? משהו? :)

בטח,

שיש ועדת קבלה !!!
מה קורה ? אני רועי, בן 16 ברוכה הבאה

zvozda4ka

New member
ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני רוני,בת 12,מטבעון...
התמכרות נעימה ובוקר מצויין!

icודליה

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

תעשי פה חיים ואת עוד תהיי חלק מהחברה. היינו אתמול ב'מג'יק קינדום' היה פשוט כיף! יש שמה 'ספייס מאוטן' וזה רכבת הרים בחושך!!!! פשוט גדול... ויש שם קטעים שנעצרים וזה נראה כאילו זה אמיתי. מצטערת שזה קצר, אין לי מושג לאיזה פארק אנחנו הולכים היום הנעליים שלנו עוד רטובות מהגשם של אתמול... יש בפלורידה גשם... קלטו.... טוב ביי..........!!!!

zvozda4ka

New member
שוב ../images/Emo41.gif

אגב- זאת אולגה משנה לרוני חתימה אז רועי אם אתה יכול תמחק את ההודעות האלה

rAmikube

New member
ש מבחני קבלה

את צריכה לפתוח את המחשב, להיכנס לאינטרנטנט ("רק בישראל..), להיכנס לתפוז- פורומים - פורום החופש הגדול. עשית את זה? התקבלת. welcome

Mr Invisibilety

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

אני ניר בן כמעט 15 מראשון לציון... אין מבחני קבלה... כל הבא בשערי הפורום שלנו מוזמן להיצטרף... מאיפה זה בא? אז כמו שכבר אמרו לך, הפורום שלנו ממכר... אין מה לעשות.. אבל ניראה לי שזה השיעמום שגורם לנו להיכנס לפורום כל כך הרבה ולהציף אותו בכל משהו שעולה לנו במוח... גרר... תהני.. ניר.

*superstar*

New member
שלום לך!!!../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה!! אני דיד (עדי) בת 17 עוד שבועיים (יאי!!) ואני גרה בסירקין.. נשמע מוכר?:) *דיד*

nobodys girl

New member
נשמע מוכר ../images/Emo13.gif

אפילו שאני בדיוק בצד השני :) תודה לכולם על קבלת הפנים החמה תחזיקו אצבעות אני יוצאת היום למבצע יומולדת מסובך לחברה טובה אסור לפשל!

למעלה