אפשר גם סקר?

אפשר גם סקר?../images/Emo187.gif

סקר לגברים הפעם: מה דוחה אתכם מאישה? מה מושך אתכם באישה? על מה לא הייתם לעולם מתפשרים? **בנות מוזמנות לענות גם, הפוך כמובן...**

נימשון

New member
לא מתפשרת על

קמצנות ובמיוחד לא על קמצנות ריגשית, חשוב לי מאוד להרגיש מחוזרת ונאהבת וכיום יותר מתמיד אני חד משמעית בנושא זה. דוחים אותי גברים שקרנים, קמצנים וכאלה שלא מסוגלים להתחייב. מושך אותי גבר תקשורתי שמסוגל לדבר גם כשקשה ולא כל כך נעים, מושך אותי גבר שיודע לחזר ועוד יותר שיודע להיות מחוזר ולא רואה בכך איום.

דווקא קמצנות ריגשית לא מפריעה לי

שלא יבלבל לי את המוח, ושלא ישאל אותי כל 5 דקות אם אני אוהבת אותו. עדיף שיקנה לי יהלומים, זאת דרך נהדרת להגיד לי שהוא חשב עלי וגם ככה אני אדע בוודאות שלא לא קמצן.

כל מיני דברים

אבל אם אני אנסה להתמקד בדוחה ולהתעלם מסתם מרתיע? דוחה אותי גבר לא אסתטי דוחה אותי גבר נשי דוחה אותי גבר יהיר כשאין לו על מה, טיפש שחושב שהוא חכם ומפגין את זה, אחד שמפלרטט כל הזמן בצורה מגעילה, אחד שהוא נחמד מידי טוב מידי נדבק מידי והאישיות שלו מתבטלת לצד בחורה שעושה לו את זה.. אחד שלא מתורבת בצורה מגעילה, שזה בא לידי ביטוי בטעויות רציניות בשפה, או בצורת אכילה מגעילה... דוחים אותי אנשים שלא מודעים למינוסים שלהם. אני חיה עם הרבה מינוסים בשלום כשהאדם מודע להם , מודה בהם, מנסה לשנות אותם.. ועלמה לעולם לא הייתי מתפשרת? על כל מה שכתבתי למעלה ואם זה מישהו שכן מוצא חן בעיניי, אז עדיין יכולים להיות דברים שעליהם לא הייתי מתפשרת כמו: דת אחרת מישהו שאני חושבת שאני סוג של פשרה שלו, שאני לא המקום הראשון שלו אחד שהמחשבה על להציג אותו בפני חבריי או משפחתי תגרום לי לאי נוחות.. מניחה שיש עוד כל מיני זה מה שיצא לי ב"שלוף"

phizik

New member
אענה רק על השאלה החיובית....

מושך אותי באישה מכלול שלם של דברים אבל משיכה פיזית זה לחמש דקות הראשונות.....מה שיעשה לי את זה סופית יהיה ההתנהגות ורמת הפתיחות שלה,נטולת פוזות,כזאת שאם היא רוצה לנשק אותי היא לא תחכה שאעשה צעד בנדון,שתראה לי שהיא רוצה אותי בדיוק כמו שאני רוצה אותה. בגדול....

garcia

New member
enough is enough

מיציתן את הנושא תעברו הלאה. סקר הבא בבקשה!

magenta73

New member
טוב...

דוחה? הדבר היחיד שבאמת ידחה אותי יהיו כפות ידיים לא אסטטיות. כן. יש לי פטיש בקטע. שיהיה הבחור הכי מדהים בעולם, עם כפות ידיים לא אסטטיות, הלך עליו. כל השאר נתון לשינוי, להתפשרות ולצדקה. מושך? מבחינת מראה חיצוני שיהיה גברי. עיניים שידברו. וכן, מודה, אני אוהבת אותם קצת ג'וחים, לא ממש מסודרים, אבל עם כפות ידיים יפות. מבחינת אופי... כריזמה. בטחון. שלווה. רגישות. חשיבה מעבר... התחשבות... חוש הומור... ועל מה לא הייתי מתפשרת? על עצם ההתפשרות. כלומר, להיות עם משהו שלא ממש מתאים לי או שאני ממש רוצה, רק בגלל ש"הגיע הזמן שיהיה לי משהו".

נראה לי שרובינו כאן

מסכימים על עניין הקמצנות.. אכן מחלה קשה שלא ניתנת לריפוי ומביאה אף לחסכים רגשיים. לי אישית מפריע גברים אדישים מדיי או שלוקחים את הבת זוג שלהן כמובנית מאליו. פטרייה, מותק, לא עידכנת אותי לגבי יום שבת האחרונה... האם אכן הבחור התקשר כמו שהבטחתי ..???

לא זוכרת כבר מה היה בשבת...

אבל - היו כבר 4 דייטים!!! והוא ממש חמוד!! והוא נראה לי ממש רציני לגביי, ובכלל הוא בנאדם טוב כזה... אבל שוב, אין לדעת מה יהיה, כולה 4 דייטים...יהיה חמישי גם!!

סקאוט

New member
בטח אפשר

עונה כגבר הפעם: מושך אותי באישה המראה והטיפוח האישי כמו גם אינלגינציה ולא סרקזם האלגנטיות והנכונות עם היכולת לתת דוחה אותי באישה עישון,מראה הפקאצה הטיפוסית זאת עם הקוקו למעלה כמו זרבוב. זאת שלועסת מסטיק כמו פרה למרות שהיא נראית כמו עז. לא מתפשר על הסיגריות ועל הטימטום הגורף. שבת שלום מפנקת לכולם.

תשובות

מה דוחה - אי אסטטיות דוחה אותי, התנשאות דוחה אותי. לא הייתי מתפשר על התאמה בסקס , על עיניים ועל התאמה בכלל.

ומה מושך אותי..... שכחתי

מושך אותי - עיניים, איכפתיות, רכות, טוב לב, שיעור יתר ( במידה ), שומן, אסטטיות ועוד, זה משתנה... אי אפשר ממש לתאר, זה משהו שמרגישים כשרואים.

טל8טל8

New member
ומה מושך אותי,,, שכחתי

אני חושבת מעל לכל בהיכרות ראשונה חשובה כימיה. אםיש לנו איזו שפה משותפת. גם מראה חיצוני משפיע אך מעל לכל שיחה זורמת ורצון להפגש שוב עושים את הפגישה הראשונה למיוחדת.

למעלה