אפשר גם להצטרף?

ורד13

New member
הייתי רוצה

גם לקבל קצת תמיכה ...מצאנו בחורה שע"פ הרגשתי היא פשוט נהדרת. עכשיו אנחנו מחכים לוועדה.. ועמוק בתוך הבירוקרטיה (עוד אישור, ועוד אישור) הימים נראים ארוכים. הבית שלכם חימם אותי עד עכשיו מרחוק. אפשר להתקרב?

הילשוש

New member
בהצלחה בועדה ובשאר הדרך ../images/Emo39.gif

היי ורד
אני רוצה להיות אם פונדקאית ואני כבר מעודכנת בכל מה שצריך ובקרוב גם אני אמצא לי זוג שאוכל לעזור לו להביא ייצור מושלם לעולם שזקוק לתיקון ובתקווה שלא יחסר לו כלום אז בהצלחה לכם וכל טוב הילשוש

liatha

New member
למה את מתכוונת כשאת אומרת

תינוק שזקוק לתיקון??

הילשוש

New member
הכוונה לא היתה לתינוק

תקראי שוב מה שכתבתי לא הבנת נכון אבל בכל אופן הנה זה שוב : אמרתי שהעולם שלנו זקוק לתיקון והלוואי והילדים שלנו יעשו את התיקון כדיי שיהיה להם עולם יותר טוב לחיות בו

מירבי*

New member
ברוכה הבאה ורד../images/Emo20.gif

את מוזמנת להצטרף לפורום שלנו, ספרי קצת על עצמך כדי שנכיר אותך. יום נפלא

ורד13

New member
תודה

נחמד להרגיש שאני לא לבד. הפונדקאות לא הגיעה מתוך בחירה. הייתי רוצה להכנס למיטה עם בעלי ולקום בבוקר בהריון. כמו כולם. אבל זה לא קרה. ואחרי עשרות טיפולים (ועשר הפלות !) "נתקעתי" עם האופציה הזו. ועכשיו בתוך זה אני מרגישה כל כך "שונה", ו"לבד" בין כל הנשים שמסביבי כשברקע גם הערות טיפשיות מהסביבה. גם אתן הרגשתם ככה?

עָנת

New member
"צרת רבים חצי נחמה"../images/Emo60.gif

ורד
זוגות מגיעים אל הפונדקאות, ל-א בגלל שזה נראה מאתגר/מעניין/מפתה! מגיעים לזה שמבינים שאבדו כל הסיכויים להריון טבעי
(ולא תמיד קל להגיע למסקנה שכזו
) והפונדקאות בפרט,היא דרך מצוינת להפוך להורים, למרות המגבלה שיש(בעיית פוריות/בעייה מולדת,שבגינה אסור להרות/אי אפשר לשאת הריון! את לא לבד! ביקור חד פעמי במחלקות הIVF,יכולות לתת לך "תמונה" שהבעייה היא לא נדירה! לגבי הסביבה, זה מאוד פשוט , אל תתיחסי
אנשים על כל דבר ימצאו על מה לדבר. קל וחומר על נושא שכזה!

koralv

New member
הי ורד

גם אנו הגענו למסלול זה על רקע של טיפולים רבים והפלות חוזרות,כך שצרתינו זהה. יש לקוות וליחל שזו הדרך שתביאנו להגשמת המטרה הסופית והנעלה. גם אנו כבר הכרנו את הפונדקאית שלנו ואנו לפני הגשת התיק לוועדה. שיהיה בהצלחה לכולנו.

הילשוש

New member
היי ציצינה../images/Emo140.gif

אני מבינה שאת פונדקאית ורציתי לשוחח איתך על הנושא בתור פונדקאית לעתיד אז אם לא אכפת לך צרי קשר 0508641232 שבוע טוב ויום כתום
הילי

למעלה