אפשר גם חידון ?

ארזS

New member
אפשר גם חידון ?

זה בטח יהיה קל כי יש לכם אמצעים לזהות, אבל בשביל הקטע... איזה מטוס זה ולמי הוא שייך ?

זה לא חידון - זה שאילתה

המטוס הוא IAI WESTWIND 1124 SERIAL NO. D234 REGISTERED TO AIRGAS INC A CORPORATION FROM DELAWARE USA

ארז- החידון האמיתי הוא

למי שייך המטוס. האם אתה יודע? למרות כל הפרטים שננתי בתשובתי - מי הוא הבעלים של המטוס????

ארזS

New member
הפרטים שבידי שונים.

האם להמתין עוד קצת או לתת את התשובה המלאה והנכונה ?

ארזS

New member
בעצם...אולי...

אולי הפרטים שאצלי מוטעים. לפי הפרטים שהתפרסמו באתר Airliners.Net אז זהו דווקא מטוס CANADAIR CL 600 CHALLENGER והוא שייך לאיש העסקים הידוע פישמן . (את מעט המרשרשין והמצלצלין שהיו לי בזמנו הפסדתי בגלל המפולת של קרן "רונית" של פישמן-ריגר...)
אני מצרף למטה את הלינק לתמונה של המטוס באתר. אם הפרטים שם מוטעים, אז לכם כ"אויראים" ותיקים ומומחים יש עם מי להתעמת שם (יש פרטים של הצלם...). אבל אם הפרטים נכונים, אז......

להסתמך על אתר התמונות

בתור מסד נתונים???? כבר נתקלתי בהרבה זיהויים שגויים אצלם. הם רושמים את מה ששולח התמונה אומר להם ללא כל בדיקה לגבי המטוס הזה: 1. אני לא יודע לזהות מטוסי מנהלים כאלה. - אינני יודע מה המטוס שבתמונה. 2. מה שאני בטוח זה במסדי הנתונים שאני משתמש בהם. - לכן המטוס 4X-CFM הוא כפי שכתבתי קודם עם כל הנתונים וגם הבעלות עליו מתאימה למה שרשמתי.

ארזS

New member
ניצן, היכן אפשר...

היכן אפשר, אם אפשר לראות את מסד הנתונים של " -4X " ? (סליחה על הבורות,אם זה דבר ידוע...)

התכוונתי ל CMF

בינתיים בדקתי לעומק. המטוס של פישמן הוא אכן CANADAIR CHALLENGER גם החברה האמריקאית שרשומה כבעלת המטוס היא חברה בבעלות ישראלית עשו כאן קומבינות שרק הישראלים יודעים איך לצאת מהן. מי שיכנס למסדי התנונים ויחפש מה קורה עם ה- CMF ן ה - CMH ואחר כך יבדוק אותם מול הרישומים האמריקאים -יגלה תעלומה בלשית מאד מאד מעניינת שלא כאן המקום לפתור אותה. נראה לי שנגעתי בפרשיה רגישה שאני מתכוון לחקור אותה אבל היא לא מענייניו של פורום זה. מציע לרדת מזה ולא להמשיך כאן.

התכוונתי ל CMF

בינתיים בדקתי לעומק. המטוס של פישמן הוא אכן CANADAIR CHALLENGER גם החברה האמריקאית שרשומה כבעלת המטוס היא חברה בבעלות ישראלית עשו כאן קומבינות שרק הישראלים יודעים איך לצאת מהן. מי שיכנס למסדי התנונים ויחפש מה קורה עם ה- CMF ן ה - CMH ואחר כך יבדוק אותם מול הרישומים האמריקאים -יגלה תעלומה בלשית מאד מאד מעניינת שלא כאן המקום לפתור אותה. נראה לי שנגעתי בפרשיה רגישה שאני מתכוון לחקור אותה אבל היא לא מענייניו של פורום זה. מציע לרדת מזה ולא להמשיך כאן.

ארזS

New member
וואיי...וואיי...מה עשיתי ?...

בסך הכל עשיתי חידון ותראו לאן שהגענו...

למעלה