אפשר בקשה ל- ? מסיכה של להקת דרמה. אם מישו מעלה אז לציין בבקשה באיזה תיבה זה. תודה
A adiville New member 3/11/05 #1 אפשר בקשה ל-../images/Emo79.gif ? מסיכה של להקת דרמה. אם מישו מעלה אז לציין בבקשה באיזה תיבה זה. תודה
אפשר בקשה ל-../images/Emo79.gif ? מסיכה של להקת דרמה. אם מישו מעלה אז לציין בבקשה באיזה תיבה זה. תודה
A adiville New member 4/11/05 #3 כן, זה ראיתי ../images/Emo8.gif אבל "מסיכה" מתנגן לי בראש כבר מלאאא זמן ואני לא מצליחה למצוא אותו...
A adiville New member 4/11/05 #10 בקשר לעופר ניסים : חחחחחח.........גדול ברור.......ואני מכירה את הסולן של אלפאוויל........כן בטח
A adiville New member 4/11/05 #9 אי פעם אמרתי לך כזה דבר ? ../images/Emo8.gif להפך.....או שכבר שכחת את אותו לילה סוער במועדון הדאנג'ן...... סתם סתם סתם סתם בצחוקים !!!!!!! אחחחחחח.........כפרה עליך !!!!!!!!! קצת נחת בתוך ים של לחצים ועצבים.......
אי פעם אמרתי לך כזה דבר ? ../images/Emo8.gif להפך.....או שכבר שכחת את אותו לילה סוער במועדון הדאנג'ן...... סתם סתם סתם סתם בצחוקים !!!!!!! אחחחחחח.........כפרה עליך !!!!!!!!! קצת נחת בתוך ים של לחצים ועצבים.......