אפשר בלי מכונית?

finduilas

New member
אפשר בלי מכונית?

לבעלי ER5 ישנה והוא רוצה לשדרג. אני הייתי רוצה למכור את הפג'ו שלי ולקחת את הER5, מצד שני אנחנו קצת חוששים להשאר בלי מכונית במשפחה. יש כאן מישהו שחי לגמרי בלי מכונית? איך מסתדרים עם קניות וכאלה?

R750-Girl

New member
אני לא מסתדרת

תמיד יש קניות, חורף, וסתם התעצלות של קסדה, מנעולים וכיסוי.

אפשר להסתדר.

לעשות משלוחים מחנויות, לשים ארגז או רשת מטען. אבל זה לא נוח. בכלל לא. וכשמדובר במשפחה זה נראה לי אפילו לא מומלץ להיות עם אופנוע ככלי רכב יחיד (מה קורה כשרוצים לנסוע כמה אנשים ביחד?כשהאישה רוצה לנהוג?)

טוב,אז קראתי שוב...../images/Emo6.gif

והתשובה שלי לא כל כך רלוונטית
ז"א, כל עוד אין לכם ילדים...

WildFade

New member
ובכלל ../images/Emo4.gif

"כשהאישה רוצה לנהוג"
מחביאים את הR! רחוק! מהר! כי היא יוצאת מהחניה ברברס בדרך לקסטרו - לא מעניין אותה פירינג שמרינג... אז נפל על הצד נו... מה הוא צורח עלי ככה??
(בצחוק כמוון
)

ETZ301

New member
תכל'ס? אפשר.

יש דו"גים עם נפח אכסון שלא מבייש אפילו רכס משפחתי. קטנוע מנהלים עם ארגז נדיב לדוגמא. ובכלל על כל אופנוע אפשר להרכיב סט מזוודות צד וארגז. בהצלחה.

Shredingerscat

New member
אפשר? בטח שאפשר, אבל

ממש לא בשביל כל אחד, תחליפי עם בעלך לאיזה שבוע, שיסע בפג'ו ואת על הER, מסתדרת? כמה פעמים התגעגעת לאוטו? יש לך פקקים בדרך לעבודה? מתכננים הרחבה למשפחה? מוכנה למחוייבות הזאת שנקראת אופנוע? יש מצב למונית מידי פעם? מתאפרת הרבה? (נמרח בקסדה) מיליון שאלות שרק את יכולה לענות עליהן. אני הסתדרתי עם אופנוע רכב יחיד המון זמן, אבל אין ספק שכשיש מכונית יש רגעים שזה יותר נוח. בנסיעות הארוכות אני נוהג ואישתי ישנה למשל. פינוקים קטנים כאלה. חורף, אני לא מרגיש אותו, ויש רוכבי קיץ בלבד, לאיזה קבוצה את שייכת?

tygger

New member
לא פשוט, אבל אפשרי.

ארגז הופך להיות הכרחי. מפתיע אגב לגלות כמה קניות אפשר באמת לדחוף בתוך ארגז+ תיק גב ממוצע.

z1george

Member
מנהל
קשה

קניות באינטרנט. בחורף אוטובוס. אבל כשהגיע תינוק, נשברתי. קניתי אוטו. דיזל, לחסוך דלק. ממילא נשאר הורנט, להנאה בנסיעה .

למעלה