אפשר בבקשה..

Vapory

New member
אפשר בבקשה..

אפשר בבקשה לקבל קצת פרטים על הפוקימון מיסינגנו(המספר שלו זה 00)? האם הוא הופיע באיזהשו פרק? או אולי באיזשהו סרט?

מיסינגנו

00 הוא לא פוקימון! הוא באג\תוספת מתכנתים שקיים רק ברד\בלו. מהסיבה הזאת הוא לא קשור לסדרה.. זהירות! תפיסתו גורמת לבעיות במשחק וגם יכולה לגרום למחיקה.

livnatkris

New member
אבל חייבים להודות שהוא מדליק

אפשר לשכפל איתו דברים גם בלי לתפוס אותו.... תמיד חשבתי מה יקרה אם הם יזכרו בפוקימון הזה ויעשו עליו ספישל אפילו שהוא באג...

ה מ ש י ח

New member
לא נתקלתי בזה מעולם..

מה זה? מי זה? מה הוא עושה? יש לו תמונה בכלל? איפה לוכדים אותו?

קטרפי

New member
וטיפלה הסבר ../images/Emo110.gif

בפוקימון אדום \ כחול יש פוקימון ששמו "מיסינגנו", שפרוש שמו - "מספר חסר". מספר הפוקידע שלו הוא 000, והוא מכיל את הצופנים הגנטיים של כול הפוקימונים. כדי למצוא אותו, חייבים שיהיה לכם פוקימון שיודע fly או teleport ופוקימון שיודע surf. בעיר וירידיאן, מדברים עם האיש שמראה לכם איך לתפוס פוקימונים ואומרים לו "לא". עפים משם ישר לאי סיניבר, הולכים ימינה עד שמגיעים למים. שוחים במים צמוד לחוף בשורה שאתם נמצאים בה כשהתחלתם לשחות. לפעמים מופיעים פוקימונים לא רצויים כמו ספירו ואקנס, לפעמים מופיע קלפייבל ברמה 140, ולפעמים מופיע מיסינגנו, ברמה 0, 80 או למעלה מ-120. כשפוגשים אותו, מספר הפעמים שיש לכם את החפץ השישי ברשימת החפצים הופך להיות יותר ממאה.

Yuske

New member
אבל יש סכנה כשאתם רואים את הפוקימון

הזה! הוא יכול למחוק לכם דברים!!

ה מ ש י ח

New member
אני מזועזעת עד עמקי נשמתי..

לא ראיתי, לא שמעתי, לא תקף אותי... והיו לי את כל הנתונים שזה יקרה.. מילא.

haunter

New member
זה רצף מאוד מסוים של פעולות

שצריך לעשות כדי לפגוש אותו. זה לא שאת אומרת לאיש ההוא "לא", ואז ממשיכה במשחק, ובשלב מאוחר יותר את מגיעה לסיניבר ואז יכולה להתקל במיסינגנו - אלא צריך לעשות את הפעולות ברצף (לדבר עם האיש הזה, וישר לעוף לסיניבר ולשחות באותו איזור), וזה משהו שבטח לא הרבה אנשים עושים במקרה.

spag

New member
רגע,

את באינטרנט, בתפוז, מתחברת בניקך רואה מסר ממני ולא מגיבה. Should I kill u, Ma'am?

5 0 6

New member
מה זה? איזה מין פוקימון זה?

ואיפה לעזאזל הסוכנים כשצריך אותם?!

למעלה