אפשר בבקשה....

westlife rules

New member
אפשר בבקשה....

לעשות "שרשור הכרות"? כי אני לא מכירה פה את כולן:) את הרוב... בעצם- כולם חוץ מריקי ויפעת.... חחחחפפפ... אז כל אחת תרשום ככה על עצמה: שם: גיל: מאיפה: תחביבים: שחקן הכי גאים אהוב: ועוד פרטים .. כמה שהיא רוצה:) פליז?

westlife rules

New member
אני יתחיל-

שם: נועה. גיל: הממממ... מותר לא? חחחפפפ........ (יפעת!! ריקי!! לא לגלות...:)) מגורים: פתח תקווה תחביבים: אני חוללללללהה על ווסטלייף השולטים!!!!!!!!!!!!!!!!ועוד..:) שחקן הכי אהוב: הממ.. התלבטות קשה בין ביראן למייקי.. אבל אני יבחר את מייק כי הוא כזה חמווווד.... אבל בריאן יפה... אוחחח!! שניייייייההההם!! פרטים? המ.... חסוי!! חפפפפפ.... תשאלו אותי בפרטיות:)

birka

New member
שששששששלום

ריקי בירקה 17.5 חולון אין מייקל שולט, אחריו בריאן... וג´ס לא עקרוני

faith2

New member
אני אני אני ../images/Emo9.gif

טובבב אז ככה... גיל: 16 וחצי (תעגלו ל-17 עוד 5 חודשים!!) שם: רותם (שם אינטרנט פיית´
) תחביבים: גלישת גלים+אינטרנט, אמממ....אממ....טלוויזיה, אממממ.....?! השחקן הכי אהוב כמובן אמט! אין, אין עליו. וזהו להיום

ממממ....עשינו אחד כזה..

אם תסתכלי למעלה תראי שאיפושהו יש קישור לשרשור הזה...

גרררררררררררררררררר

שמשיהו במקומי יעשה את זה... תשימו פה את הקישור לשרשור היכרות...

enya

New member
עכשיו תורי../images/Emo70.gif

הנה הקישור לשירשור ההכרות שהדר שלחה לי - פה ואני לא מופיעה שם אז ככה: שם:אריאלה גיל:15 וקצת מאזור כ"ס (יחד עם יפית...) שחקן אהוב: בריאן וג´סטין(במיוחד שהם ביחד) - אני לא יכולה להחליט את מי אני יותר אוהבת... תחביבים:אני אוהבת כדורגל בעיקר בגלל בקהאם(הוא כזה כוסון!
) , לשמוע פינק , ג´ניפר לופז (יש לי את הבושם החדש שלה...טוב התלהבתי..) ואמינם השולט! ולעשות קניות (ה-ר-ב-ה!) וזהו נראה לי... פרטים:מכורה להכי גאים שיש מהפרק ה-1 !!

BlueyedQT

New member
טווב אז אני..../images/Emo13.gif

אני הדס בת 14 ממושב בשרון. אני אוהבת לצייר להיות עם חברים,טלוויזה אינטרנט ושופינג!
בריאן איז מיי פיברט.. איציק: 131467996

maayan15

New member
היי...

מעיין...בת 15 מפ"ת... הדמות האהובה עליי ביותר בסידרה (והגבר בכי יפה בעולם כולו): בריאן קיני (או בשמו הלא טלוויזיוני- גייל מורגן הארולד השלישי..והיפה ביותר!!)... הוא פשוט, מושלם, מדהים, אלוהי...... אחריו מייקי (הם פשוט חייבים להיות ביחד!!), אמט, מלאני ולידה...אחריהם לינדזי, דוד וייק, דבי וגאס, אח"כ טד...ואחרון וללא ספק הכי פחות חביב (והכי שנוא בעולם!!) הברווז (AKA- ג´סטין טיילור).... מעיין (תמיד שמחה להזכיר את שנאתי לג´סטין..את מוזמנת להיצטרף לעמותה "נגד ג´סטין טיילור"....אני היו"ר....את ה-ס´ יו"ר תכירי אח"כ....זאת המכשפה-יפית...היא משתהפת) נ.ב למקרה שחצי מההודעה לא מובנת לך...זה בסדר...את תלמדי בקרוב...)

קישקושה

New member
שלום../images/Emo24.gif

אני עינב, לא כותבת הרבה אבל אני קוראת את הכל... אני בת 14 וחצי מרעננה הדמויות האהובות עלי הם: בריאן ג´סטין אמט מייקי ומלאני (אני פשוט לא יכולה לבחור אחד...) וזהו -
- עינב

אוקיי....

וסיון-זה השם המלא שלו... שם:ליאור גיל גיל:14(עוד כמה ימים יומולדת) מאיפה:מחור קטן בנגב(אירית-שקט!) תחביבים:אהה...טלווזייה, חברות, ספרים, טלפון,מחשב...ולשנוא את החמור. שחקן הכי גאים אהוב:בריאן וג´סטין כמעט באותה מידה

סילביא

New member
גם אני רוצה!

מה עושים? לא קראתי את כל השרשור רק את האחרונות כאן אז גם אני כותבת מי אני אני יעל בת 23 (באמת) מי-ם הדמות האהובה עליי ביותר בטלויזיה ( אני לא רואה כלום חוץ מהכי גאים הוא ג´סטין החמוד חכם יפה ומקסים ( או פשושון שלי) במקום השני יש תחרות צמודה בין אמט לבראיין ואני חולה עלך ג´סטין ובראיין כשהם ביחד. מעיין:איפה את!??????????? נו דיי.... אל תקימו עמותה נגדו.....דווקא כשהתחלנו להסתדר!?!?!??!

lolly1

New member
אני אמרתי משהו???????

גם ככה אם אני אגיד מאיפה את..התגובה הראשונית תהיה: "ha???!!! איפה???????????????????????????????"
o_O

שלא תעזי להגיד!

אני לא רוצה לגרום כאב ראש מיותר לאנשים... וחוצזה, אני מתביישת בחור הזה!

מוררררר

New member
אני

שם: מור גיל:14 ממחר מאיפה: פיתוח תחביבים: הכי גאים שיש שחקן: ג´סטין המתוק והמושלם

למעלה